Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Техногайд для геймерів: що потрібно знати кіберспортсмену-початківцю

Дата публікації: 25.05.2021 15:36
Дата оновлення: 31.05.2024 17:59

Професійних киберспортсменов в Україні, на щастя, вистачає. Команди, українських гравців добре знають і за кордоном, адже вони борються за призові місця в престижних міжнародних турнірах. Професіоналів нашими порадами навряд чи здивуєш, а ось для новачків і любителів вони якраз можуть стати в нагоді.

Не обов'язково бути професійним гравцем, щоб брати участь в киберспортівних змаганнях. Але щоб стати учасником навіть аматорського турніру, необхідно мати певні скіли і головне – захоплюватися іграми.

Спробуємо розібратися що саме може знадобитися любителям відеоігор, щоб підготовка до змагань була комфортною і ефективною.

Правильно обладнана ігрова зона

Рік тому, з початком карантину, практично всі відчули особливості дистанційної роботи і навчання. Зустрічі в зуме і робота на кухні буквально змусили нас масово облаштовувати житло і створити комфортний простір для роботи вдома.

Так і для геймерів, ігрова зона (хоч і невелика) повинна бути максимально зручною, адже, погодьтеся, грати і перемагати, наприклад, в знаменитий шутер CS: GO, лежачи на дивані, буде вкрай нелегко.

Не потрібно виділяти окрему кімнату для гейм-зони, облаштувати все необхідне можна навіть в невеликому приміщенні. Досить столу, спеціального зручного крісла, високошвидкісного інтернету і, звичайно, техніки. Тут-то ми і зупинимося трохи докладніше.

1

Ігровий монітор

Геймерский монітор – одна з найважливіших речей для геймера. Безумовно, Якщо грати в ігри на зразок Hearthstone, то підійде і звичайний монітор. Але для високо динамічних шутерів, таких як CS: GO і Battlefield, бажано мати монітор з оновленням мінімум 120 Гц. Це дасть додаткові шанси швидше побачити суперника і знешкодити його.

Граючи в комп'ютерні ігри, вкрай важливі повне занурення і динаміка. Так, наприклад, з ігровим монітором HP X27i відстежувати навіть найдрібніші деталі. Завдяки частоті поновлення 144 Гц можна і зовсім забути про розриви або розмитості зображення. Такий показник забезпечує плавність ігрового процесу і чіткість кожної деталі.

2

Ігровий ноутбук з потужним процесором

Облаштовуючи гейм-зону будинку, кібеспортсменам-любителям можна обійтися без надпотужного настільного ПК, а тільки геймерських ноутбуком. Тим більше, що сьогодні вони створюються з урахуванням високих вимог сучасних ігор.

Так, лептопи HP, геймерского модельного ряду Pavilion Gaming оснащені сучасними потужними процесорами Intel. Це забезпечує максимально динамічну гру і дозволяє впоратися навіть з найскладнішими завданнями.

Ноутбуки з високопродуктивним процесорами Intel Core дозволяють грати і виконувати кілька завдань одночасно, а поліпшена система охолодження забезпечує високу продуктивність і стабільну роботу. Це робить ігрові ноутбуки практично ідеальними для киберспортсменов-любителів, адже крім гейминга, аматори можуть повноцінно працювати і виконувати купу інших завдань.
4

Комфорт під час гри і тренувань

Як в будь-якому спорті, професійні гравці тренуються і готуються до турніру весь вільний час, тобто в середньому грають приблизно 8-12 годин на добу. Кіберспортсмени добре підготовлені до таких навантажень, мають високий рівень стресостійкості і відповідальності. Під час підготовки до будь-яких змагань, в тому числі і аматорським, важливо постійно стежити за своїм моральним і фізичним здоров'ям.

Пропонуємо вам своєрідний чек-лист:

  • Виберіть зручне геймерське крісло

Воно дозволить вам стежити за поставою, допоможе зменшити тиск на ноги і забезпечить комфорт протягом декількох ігрових годин поспіль.

  • Вибираючи монітор, звертайте увагу на підставку регулювання висоти

У моніторі НР, наприклад, Газопоршнева конструкція дозволяє легко налаштувати висоту монітора в межах 130 мм, щоб він знаходився в оптимальному положенні для будь-якого користувача.

  • Користуйтеся фоновим підсвічуванням

Особливо під час нічних ігрових баталій – це допоможе зменшити втому очей.

  • Вибирайте ПК, враховуючи функціонал процесора

Адже чим він потужніший, тим вища продуктивність роботи девайса і краще графіка. Так, наприклад, процесори Core найвищу якість зображення, зокрема підтримку відео 4K HDR, а також ігор з роздільною здатністю 1080p.

  • Розслабляйтеся і відпочивайте

При підготовці навіть до аматорського турніру, гравці все одно схильні нервувати і перенапружуватися. Проводьте вільний час так, як любите: сходіть в спортзал, почитайте книгу або подивіться улюблений фільм. І ваша нервова система скаже вам спасибі!

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини