Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих виробників перфораторів

Дата публікації: 24.10.2018 19:31
Дата оновлення: 05.06.2024 16:58

Перфоратори стануть у нагоді і в домашніх умовах, і в Професійній діяльності. Підбирати такий інструмент слід, виходячи зі специфіки використання. Робота з бетоном, цеглою, каменем вимагає уваги не тільки до технічних показників: перфоратор повинен бути, в першу чергу, безпечним і довговічним.

Зарубіжні та українські фірми, розробляючи ці прилади, намагаються найкращим чином поєднати потужний двигун та високу силу удару із зручною конструкцією та захисними механізмами. Тим не менш, різноманітність моделей, представлених на ринку брендів, часом призводить до розгубленості. Розібратися у питанні та купити потрібний інструмент допоможе цей рейтинг.

Лучшие производители перфораторов

BOSCH

Перфораторы Bosch

Бренд можна сміливо назвати першопрохідником у світі електроінструменту. Саме німецька фірма розробила та представила на ринку перші перфоратори BOSCH як працюють від мережі (1932), так і акумуляторні (1984).

Не дивно, що винахід та впровадження двох видів кріплення бурів, які широко застосовуються до цього дня – SDS-plus та SDS-max – також є заслугою штутгартських умільців. Тому коли мова заходить про купівлю надійного, перевіреного часом інструменту, перше місце незмінно утримує техніка імені Роберта Боша.

Раціональний підхід: Як вибрати перфоратор: 5 порад для правильного вибору

Переваги апаратів:

  1. Модельний ряд представлений пристроями різної ваги – від двох з невеликим, як PBH 2500 RE, до одинадцяти кілограмів. При цьому інші параметри (сила удару, діаметр буріння, кількість обертів) оптимізовано під вагову категорію.
  2. Бренд пропонує споживачам дві лінійки продукції: для любителів та для професіоналів. Відрізнити їх можна без зусиль, за кольором СИНІЙ або зелений. Сині Апарати на кшталт GBH 4-32 DFR - потужна техніка зі складною електронікою, яка підійде фахівцям і домашнім майстрам для частої експлуатації. Якщо ж у планах рідкісне використання, із завданням впораються зелені моделі, такі як PBH 2100 RE.
  3. Професійні агрегати, як GBH 5-40 D, оснащені фірмовим механізмом регулювання частоти ударів та кількості обертів. Таким чином, майстер може налаштувати інструмент для оптимальної продуктивності в кожному конкретному випадку.

DEWALT

Перфораторы DEWALT

Американський бренд із майже віковою історією спочатку спеціалізувався на електроінструментах виключно для професіоналів. Продукція Деволт широко застосовувалася в будівельній та деревообробної сферах.

Але, вчасно оцінивши попит у сегменті пристроїв для домашнього використання, компанія зважилася запустити лінійку побутових інструментів. У 80-90-х роках минулого століття американським домашнім майстрам стали доступні дрили, пили, шуруповерти, перфоратори DEWALT.

Особливості агрегатів:

  1. Напрацювання інженерів бренду спочатку були націлені створення інструменту, максимально відповідного потребам фахівців. Так, Однією з ключових вимог до подібної техніки була і залишається зручність експлуатації. Тому Пристрої компанії поєднують потужність із невеликою вагою. Це Стосується як професійних, так і побутових моделей. D25123K на 800 Вт, наприклад, важить всього 2,9 кілограма.
  2. Для точного налаштування приладу в залежності від виду матеріалу призначена електронна система налагодження кількості обертів, ходів та ударів.
  3. За безпеку користувача у випадку, якщо свердло заклинить, в апаратах на КШТАЛТD25144K відповідає муфта-запобіжник. Залежно від моделі вона може бути механічного або електронного типу.
  4. Щоб мінімізувати вібрування таких пристроїв, як D25763K, під час роботи використовується технологія Perform Protect. Також допомагає гасити вібрацію пружна задня рукоятка.
  5. Завдяки епоксидному шару в обмотці мотор кожного приладу захищений від попадання частинок пилу. Тому інструмент стійкий до абразивного зношування.

EINHELL

Перфораторы EINHELL


За більш ніж 50 років існування німецький бренд пройшов шлях від" первістків" – трансформатора і зварювального апарату – до асортименту в кілька сотень видів товару. Ключові напрямки виробництва — садове обладнання та інвентар, електроінструменти та продукція для автолюбителів. На українському ринку зарекомендували себе пристрої для побутового використання: лобзики, шліфувальні машини, дрилі, а ТАКОЖперфоратори EINHELL.

Техніку відрізняють такі якості:

  • рукоятки на моделях на КШТАЛТTH-RH 800 E нековзним, м'яким покриттям;
  • спеціальна муфта-запобіжник зупинить роботу пристрою, якщо бур заклинить;

Домашньому майстру: ТОП-10 кращих гайковертів: огляд

  • такі апарати, як 1600, впораються з різними матеріалами: дерево , сталь, бетон;
  • керувати темпом обертання агрегатів на ЗРАЗОКTE-RH 38 EМОЖНА за допомогою електронної системи, що реагує на силу натиску;
  • помірна вартість зносостійких, функціональних інструментів дозволяє підібрати надійну модель для побутових та професійних цілей.

FORTE

Перфораторы Forte

Продукція заснованого 1991 року підприємства з КНР встигла завоювати довіру як азіатських покупців. Домашні майстри та професіонали з Європи цінують товари бренду за технологічність та надійність за доступною ціною. Не стала винятком і Україна.

Ручні та електроінструменти, обладнання та аксесуари для зварювальних робіт, інвентар для облагородження саду та обладнання для СТО — це далеко не повний перелік позицій, популярних серед українських споживачів. Високим попитом користуються електроінструменти компанії – практичні бюджетні шуруповерти, лобзики, болгарки та перфоратори Forte.

Особливості пристроїв:

  1. Збалансовані показники потужності та ваги агрегатів. Так, RH 32-14 4,8 кг при продуктивності 1400 Вт.
  2. Інструмент на ЗРАЗОКRH 26-9 R буде ковзати в руках – для надійного захоплення головну і бічну рукояті забезпечили м'яким покриттям.
  3. Зручна конструкція кнопки перемикання робочих режимів дозволяє вправно керуватися пристроєм навіть користувачам без досвіду.
  4. Такі апарати, як RH 26-92 C функцією реверсивного руху.

HYUNDAI

Перфораторы Hyundai

Часто назва цієї торгової марки асоціюється з автомобілебудуванням. Але сфера діяльності компанії набагато ширша — суднобудування, важка промисловість, електроніка. Бренд заслужено має репутацію виробника довговічних та надійних генераторів, а також обладнання для садових робіт.

Освоїти – просто: користуватися шуруповертом? 5 основних правил

Не дивно, що У 2013 році південнокорейська корпорація почала експансію на ринок Електроінструментів. Функціональність, індивідуальний дизайн та демократичні ЦІНИ – ось секрет успіху товарів Компанії. Дрилі, пили, ЛОБЗИКИ,перфоратори Hyundai відповідають усім вимогам майстрів 21 століття.

Достоїнства продукції:

  1. Щоб використання агрегату було максимально ефективним, бренд пропонує покупцям дві лінійки товарів. Для домашніх умов розроблено серію HOME, в якій можна знайти моделі на КШТАЛТH 850. Професіоналам варто звернути увагу на апарати EXPERT.
  2. Для налаштування частоти обертання в прилади інтегрована технологія електронного налагодження.
  3. Обмежувач глибини, який є в перфораторах типу H 900, допоможе акуратно виконати складну роботу.
  4. Прогумована рукоятка спеціальної форми добре лягає в руку і не ковзає.
  5. Кнопку вимикача можна заблокувати за допомогою фіксатора – тоді в процесі роботи буде виключено випадкове натискання.

MAKITA

Перфораторы MAKITA

Японська корпорація була заснована в 1915 році. Творець — Масабуро Макіта — розпочинав бізнес із торгівлі електрообладнанням та освітлювальної техніки. Також компанія займалася ремонтом такого обладнання. На ринок ручних інструментів підприємство вийшло з електрорубанком наприкінці 50-х років минулого століття.

Власне торгова марка під ім'ям засновника була представлена в 62-му. Наступні десятиліття бренд освоює європейський та китайський ринки." Фішка" компанії – модернізація товарів з урахуванням кліматичних, виробничих та інших особливостей тієї чи іншої країни. Тому шуруповерти, пили, дрилі, Makita попит і в Європі, і в Азії.

Плюси приладів бренду:

  1. Пристрої на ЗРАЗОКHR2810 оснащені функцією антиблокування. У разі клину свердла обертання механізму продовжиться, щоб майстр мав час відключити агрегат.
  2. Невеликі розміри апаратів полегшують їхнє використання. ДО того ж, можна підібрати модель за вагою, ґрунтуючись на передбачуваних завданнях для неї. В асортименті представлені легкі (до 2,5 кіло, як HR1830), середньої тяжкості (не більше п'яти кг) та важкі (5 кіло і більше) інструменти.
  3. Вчасно провести техобслуговування мотора допоможе система контролю над його станом. ПРО те, що потрібно змінити щітки, заздалегідь сповістить світловий сигнал.
  4. У моделях на КШТАЛТHR2631F AVT – механізм динамічного зниження рівня вібрації.

SPARKY

Перфораторы SPARKY

Незмінно Популярною «болгаркою» майстри зобов'язані інженерам компанії ELTOS. Електроінструменти цієї болгарської фірми в 70-80-х роках 20 століття завоювали прихильність покупців не тільки на батьківщині, а й в інших країнах Східної Європи.

У середині 90-х це підприємство увійшло до складу концерну Sparky. Німецькі менеджери налагодили організаційні та виробничі питання. Модернізація дозволила покращити якість та асортимент товару. Неабияку роль грає і цінова політика – електролобзики і рубанки, шліфмашини і перфоратори Sparky доступну вартість з надійністю та довговічністю.

Продумана економія: бюджетних перфораторів – рейтинг недорогих перфораторів

Особливості пристроїв:

  1. Професійні апарати на кшталт BPR 280CE мають плавне регулювання числа оборотів.
  2. Модельний ряд включає агрегати як з типом патронів SDS Plus (для побутових потреб), так і з конфігурацією SDS Max (у професійних приладах, починаючи з }BP 540СE).
  3. Інструменти укомплектовані електронними технологіями корекції обертів та налагодження швидкості руху незалежно від навантаження.
  4. Такі пристрої, як BP 330СE, оснащені системами гасіння вібрації для комфортного та безпечного використання техніки.

STURM

Перфораторы Sturm

Під торговою маркою «Штурм» російська компанія «Гермес» пропонує доступні інструменти побутового та професійного рівня. Вся техніка фірми, включаючи перфоратор Sturm, виробляється в КНР.

Особливості товарів:

  1. залежно від моделі пристрою бренд дає гарантію терміном 14 чи 25 місяців;
  2. при складанні використовуються тільки надійні комплектуючі, які пройшли тестування на довговічність у лабораторних та «польових» умовах;
  3. побутові та професійні прилади на КШТАЛТRH2592P володіють реверсивним режимом, а також спеціальною кнопкою зміни реверсу для збільшення тривалості робочого стану щетинок;
  4. такі апарати, як RH2512D, оснащені механізмом блокування кнопки увімкнення для комфортного використання протягом тривалого часу.

ДНІПРО-М

 Перфораторы Дніпро-М

Вирішуючи, який марки краще купити перфоратор, варто придивитися до товарів українського бренду. Незважаючи на недовгий Стаж компанії на ринку електроінструментів, її продукція встигла завоювати шанувальників у побутовому та професійному сегментах.

Ім'я фірми стало впізнаваним після початку виробництва зварювальних апаратів у 2010 року. З того моменту асортимент компанії розширюється та вдосконалюється, а якісне сервісне обслуговування доступне в кожному місті України.

Безпечно та ефективно: Як працювати перфоратором: 7 нюансів, які важливо знати

Однією з найпопулярніших у покупців категорій товарів залишаються перфоратори Дніпро-М. Вони примітні такими особливостями:

  1. Бренд випускає два види пристроїв – для побутових цілей та професійні для невеликих будівельних бригад (наприклад, ПЕ-4020БМ).
  2. Побутові прилади характеризуються компактністю, невеликою вагою та продуманим виконанням. Тому ризик перевтомитися, працюючи з моделями на КШТАЛТПЕУ-2485П, мінімальний.
  3. Щоб підвищити стійкість агрегатів до різноманітних ушкоджень, деякі елементи корпусу роблять з металу. Так, у ПЕ-3218Б частина конструкції – металева.
  4. Всі моделі поставляються з двигуном, що володіє виключно мідною обмоткою.

ЗЕНИТ

Перфораторы Зенит

Торгова марка, заснована 2005 року, вдало поєднує розробки українських інженерів із використанням сучасних виробничих потужностей КНР. Такий підхід дозволяє створювати надійний та новаторський вітчизняний товар, доступний українським покупцям.

Популярні напрямки продукції бренду включають обладнання для благоустрою садових ділянок, зварювальні агрегати, електроінструмент. Серед пристроїв ручного використання гідне місце посідають перфоратор Зеніт.

Особливості приладів:

  1. Бренд виробляє як побутове устаткування, і професійне. Тому підібрати потрібну модель з успіхом може і домашній майстер-початківець, і фахівець.
  2. Щоб забезпечити ефективну експлуатацію в різних умовах, в асортименті представлені моделі двох видів кріплення свердла – SDS Plus або SDS Max (наприклад, ЗПП-1650).
  3. Для зниження сили вібрації використовуються амортизаційна технологія всередині пристрою та гумове покриття рукоятки.
  4. Для комфортного застосування в нестандартних ситуаціях агрегати на КШТАЛТЗП-1100 DFR системою регулювання та закріплення насадок для довбання.
  5. У комплекті до таких моделей, як ЗПП-1700 набір аксесуарів, який допоможе приступити до роботи відразу після покупки. Як правило, він включає необхідні насадки для довбання та буріння.

Як видно з рейтингу, основна подібність брендів – у поділі приладів на побутові та професійні і ретельному відборі комплектуючих. Але вирішальну роль грають несуттєві, здавалося б, моменти.

Так, покупцям, зацікавленим у тривалої та частої експлуатації пристрою, варто звернути увагу на німецькі моделі. Щоправда, за традиційну якість доведеться доплатити. З повсякденними завданнями у побуті та на невеликому підприємстві чудово впораються пристрої українських компаній. Тим же, хто цінує інноваційність і наявність корисних додаткових функцій, припадуть до смаку товари корейських розробників. У будь-якому випадку, при виборі слід орієнтуватися на відповідність продукції передбачуваним навантаженням.

Кращі пристрої кожного бренду:

Модель
Призначення Сила удару, Дж Вага, кг Потужність, Вт
Bosch GBH 12-52 D професійний 19 11,5 1700
DeWalt D25413K професійний 4,2 4,2 1000
Einhell TC-RH 900 Kit професійний 3 3,95 900
Forte RH 26-92 C побутовий 2,4 2,8 850
Hyundai Н 900 побутовий 2,5 3,5 800
Makita HR2630T професійний 2,4 3 800
Sparky BPR 280СE професійний 3,4 2,9 1010
Sturm RH2512D побутовий 4,5 3, 04 1200
Дніпро-М ПЕ-2611Б побутовий 4,5 3,5 1100
Зеніт ЗПП-1000/2 побутовий 5,5 4,2 1000

Коментарі
Залиште коментар
Н
17.09.2020 10:41

У меня перфоратор Dnipro-M, бренд делает отличные аппараты.

Останні новини