Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих автоматичних кавомашин для дому: рейтинг від MOYO.UA

Дата публікації: 03.01.2021 14:00
Дата оновлення: 03.06.2024 10:34

Гарна кавомашина - це про те, щоб не витрачати час на приготування ароматної кави щоранку, адже автоматична техніка зробить все сама. MOYO склав рейтинг найкращих кофемашин. Кожна модель робить напій на будь-який смак: меле, як захоче користувач, робить капучино.

Причому деякі апарати з огляду годяться не тільки для дому: витривалі автоматичні пристрої підходять і для офісів. Також тут знайдуться прилади, що наливають окріп. Така кавоварка приготує чай, розігріє воду для дитячого живлення або локшини швидкого приготування.

автоматические кофемашины

DeLonghi ESAM3000.B

Ця кавомашина невибаглива в обслуговуванні. Про необхідність очищення від накипу або від виробленого продукту своєчасно повідомляють індикатори, розташовані на передній панелі.

DeLonghi ESAM3000.B

Свіжість і аромат напою зберігаються завдяки тому, що кава подається з кавомолки одразу в контейнер.

Переваги:

  • Резервуар розрахований на 1,8 літра води. DeLonghi ESAM3000.B може приготувати до 26 чашок кави об`ємом по 70 мл (оптимально для еспресо).
  • Кавовий контейнер вміщує до 200 грам зерен.
  • Машина готує саме так, як захоче її власник завдяки персональним налаштуванням: користувач може визначати, скільки чашок потрібно приготувати (1 або 2), а також вибирати кількість води, міцність і помел.
  • Автоочищення від накипу – просто залити спеціальну рідину в резервуар, розбавити водою і включити функцію автоочищення.

Недоліки:

  • капучинатор ручний – доведеться допомагати кавомашині робити молочну пінку.

Читайте також: Топ-10 найкращих виробників кавоварок – Рейтинг 2017 року

Saeco Lirika RI9840/01

Ця еспресо-кавоварка від компанії Philips – витривала, тому стане в нагоді не тільки як домашній варіант: вона підійде для невеликого бару або кафе, офісу.

Примітка: Місткість вміщує 1,7 літра води, а зерновий контейнер розрахований на 350 грам.

Saeco Lirika RI9840/01

Плюси Saeco Lirika RI9840/01:

  • Багатофункціональність та просте керування: завдяки інтуїтивно зрозумілій панелі користувач має можливість вибирати розмір порції, регулювати температуру заварювання, а також міцність та помел. За рахунок цих функцій пристрій зробить те, що захоче її господар.
  • Є можливість ставити чашки висотою до 14,5 см завдяки регульованому вузлу подачі.
  • Апарат здатний разом приготувати напій на 2 чашки.
  • Користувач має можливість зробити смачний капучино або заварити чай: апарат вміє подавати пару і наливати гарячу воду.
  • Перероблений продукт надходить у спеціальний контейнер, а відповідний індикатор повідомляє про необхідність очищення. Промивання системи та очищення від накипу відбувається автоматично.

Siemens CT636LES1

Супермодель серед кавомашин сподобається навіть найприскіпливішим користувачам: їм сподобається смак напоїв, зручність керування та дизайн. Виробник встановив у цю кавомашину вбудованого типу все що потрібне для комфорту користувача. Кнопки підсвічуються, тому дати машині завдання можна навіть у темряві. Мова, на якій відображаються функції, також можна вибирати. Капучинатор знімається, його можна помити в посудомийній машині, а короткий посібник з використання завжди виявляється у господаря під рукою, адже воно зберігається в самому приладі – модель має відсік для інструкції.

Крім того, модель оснастили фільтром для води Brita – її господар відчує лише чистий смак кави. Завдяки системі aromaPressure System девайс автоматично визначить рівень тиску, який потрібний для повного розкриття смаку.

Примітка: на пристрій діє гарантія – він точно приготує 15 000 чашок напою ідеальної якості.

Техніка з можливістю швидкого нагріву оснащена відсіком, у який поміститься півкіло зерен. Герметична кришка окремої місткості для перемеленого продукту не дає аромату вивітрюватися, тому можна сміливо намолоти каву про запас: свіжість смаку не загубиться.

Siemens CT636LES1

9 привабливих характеристик пристрою:

  1. Запам`ятовує рецепти користувача: My Coffee – опція, яка зберігає в пам`яті 8 назв напоїв і пропорцій, заданих користувачем.
  2. Модель забезпечена захисним блокуванням: її не вдасться увімкнути випадково – відмінний варіант для сімей з маленькими дітьми.
  3. Приготує те, що хочеться власнику. Кількість напою можна вибирати в залежності від об`єму посуду, регулювати по висоті вузол подачі та капучинатор (до 15 см) відповідно до висоти чашки, вибирати силу помелу.
  4. Вміє готувати два напої одразу.
  5. До Siemens CT636LES1 можно під`єднати місткість для молока або навіть поставити картонну коробку з молоком.
  6. Зручна в обслуговуванні: кавоварка заздалегідь сповіщає користувача, коли кава та вода закінчуються.
  7. Готує будь-який сорт як належить: тихо працюючий млин з кераміки під керуванням сенсорної системи дозволяє адаптувати роботу під певний різновид кави.
  8. Готує смачно: утримує постійну температуру, потрібну для того, щоб смакові відтінки напою розкрилися повністю. Любителі Міцної кави отримають напій, що бадьорить, без гіркого присмаку завдяки спеціальній системі aromaDouble Shot.
  9. Проста у догляді: блок для заварювання, як і контейнер з випитою кавою, легко зняти і вимити. Внутрішньоканальна система очищення працює в авторежимі, а після увімкнення приладу сама запускається програма, яка промиває систему. Накип пристрій також чистить самостійно.

Delonghi ECAM 22.360 S

Компактна автоматизована модель – оптимальний варіант для побутового використання. Простота керування, маса індивідуальних налаштувань та легкість догляду – ось що характеризує цю кавоварку. Прилад вміє готувати з меленої та зернової кави.

Delonghi ECAM 22.360 S

1,8 літра міститься у ємності для води, а зерновий контейнер розрахований на середню пачку продукту – 250 грам. На лицьовій стороні техніки розміщена панель керування з інтуїтивно зрозумілими позначеннями функцій.

У приладу є світлові індикатори, які нагадують користувачеві, що апарат настав час наповнити водою або кавою, або ж прибрати кавову гущу з контейнера для відходів.

Чим хороша кофемашина:

  • Підтримує налаштування користувача: можна регулювати порційний об`єм, жорсткість води і силу подрібнення, а також температуру напою та його міцність. Вибраний режим відображається на дисплеї.
  • Економить електроенергію: Delonghi ECAM 22.360 S вимикається сама, коли закінчує готувати.
  • Варить каву різноманітно. І справа не тільки в сорті або вигляді напою, а й у 13 доступних для вибору ступенях помелу.
  • Напій завжди теплий: підставка для чашок має підігрів.
  • Фільтрує воду, що покращує якість та смак напою.
  • Капучіно легко готувати: з функцією Auto Cappuccino, окремою ємністю для молока власник кавоварки приготує напій за один дотик.
  • Користувач має можливість контролювати кількість випитої кави завдяки лічильнику приготовлених порцій.
  • За пристроєм просто доглядати: він автоматично чиститься від накипу. Капучинатор теж промивається автоматично. До того ж, власнику такого приладу не доведеться часто звільняти відсік від гущі: місткість розрахована на 14 порцій.

Цікаво почитати: Як вибрати електром`ясорубку

Bosch CTL636ES1

Багато функцій, можливість підключення до водопроводу, фільтрація води і, звичайно, приготування кави на смак власника – це лише мала частка особливостей моделі.
Це практичний пристрій типу, що вбудовується, який не тільки заощадить місце і добре впишеться в інтер`єр, але і подарує насолоду від смачної кави.

Крім ємності для води на 2,4 літра, пристрій оснащений трьома відсіками, місткістю по півкіло: для зерен із захисною кришкою, що зберігає свіжість аромату, для меленої кави та молока. Прилад оснащений дисплеєм та інтерактивним меню.

Примітка: у Bosch CTL636ES1 кнопки підсвічуються – щоб зварити каву ввечері, не обов`язково вмикати світло.

Bosch CTL636ES1

7 плюсів апарату:

  1. Ефект пам`яті: девайс вміє зберігати назви та задані господарем пропорції восьми напоїв – один раз вказавши параметри вручну, власник такого апарату в майбутньому зможе отримувати улюблені напої в один натиск.
  2. Кавомашина здатна напоїти каву двох людей одночасно.
  3. «Батьківський контроль» – захищає від ненавмисного запуску.
  4. Млинок для зерен, зроблений з кераміки, працює тихо і здатний адаптувати роботу під певний сорт кави.
  5. Найсмачнішу пінку можна приготувати окремо від кави: просто з молока та води.
  6. Догляд без турбот. Система заварювання, а також система, що подає молоко очищаються автоматично. Від накипу пристрій також очищається самостійно. Капучинатор знімається, його можна вимити в посудомийці.
  7. Забути завантажити апарат або прибрати кавову гущу з контейнера важко – нагадують про це індикатори.

Saeco HD8912/09

Модель для побутового застосування зібрана з якісних матеріалів, оснащена дисплеєм та кнопками керування, розібравшись з якими, користувач зможе легко приготувати ранкову каву навіть із заплющеними очима. Також кавоварка здатна просто нагріти воду для чаю.

Saeco HD8912/09

Пристрій має 250-грамовий кавовий відсік. Зерна та перемелений продукт засипаються в окремі резервуари. Місткість для води розрахована на 1,8 літра.

Примітка: в девайс можна поставити і високу чашку (До 15 см).

Переваги:

  • Запам`ятовує персональні налаштування – користувач має можливість не лише задати пропорції, міцність та ступінь помелу із п`яти доступних, але й може зберегти їх на майбутнє.
  • У каві не буде стороннього присмаку завдяки жорнам із кераміки.
  • Приготувати ароматний будь-який варіант напою з Saeco HD8912/09 дуже просто як на одну, так і на дві чашки.
  • За кавоваркою легко доглядати: чищення від накипу, так само як і ополіскування елементів циркуляції, спрацьовують автоматично. Металева підставка для чашок – знімна, як і вся варильна група.

До недоліків пристрою належать відсутність контейнера для молока.

Philips 4000 Classic HD8842/09

Цей апарат з дисплеєм, що відображає вибрану програму, приготує кави на одну чи дві чашки. Прилад вміє молоти зерна по-різному: користувачеві є 5 ступенів. Пристрій дозволяє настроювати пропорції кави та молока, а також міцність індивідуально – вона точно приготує саме те, що любить її власник.

Примітка: Philips 4000 Classic HD8842/09 оснащена зерновим відсіком на 250 г, а також ємністю для відходів, розрахованою на 15 порцій, та 1,8-літровою ємністю для води.

Philips 4000 Classic HD8842/09

Плюси:

  • Функція CoffeeSwitch – зручний важіль для перемикання режимів приготування напою. Одне становище – для класичної кави, друге – для еспресо.
  • Можна поставити високу чашку (до 15,2 см) шляхом регульованого вузла подачі.
  • Вбудована кавомолка керамічними жорнами – стороннього присмаку в каві користувач не відчує.
  • Об`єм води на чашку регулюється.

Недолік: капучинатор ручної та контейнера для молока немає, тому користувачеві доведеться самому тримати ємність із молоком.

Delonghi ECAM 22.110 SB

Ця кофемашина для будинку оснащена зручною панеллю керування – функції вибираються простим натисканням на кнопку та поворотом ручки. Апарат також обладнаний дисплеєм, на якому видно вибрану програму та хід роботи.

Delonghi ECAM 22.110 SB

Примітка: в місткість для води міститься 1,8 літра, а про те, що її час заповнити повідомляє індикатор.

6 привабливих характеристик Delonghi ECAM 22.110 SB:

  1. Вміє збивати молоко в пінку – власник апарату зможе побалувати себе капучино.
  2. Підставка для чашок підігрівається, не даючи охолонути напою.
  3. Вміє фільтрувати воду, що дозволяє насолодитись 100% смаком кави без стороннього присмаку.
  4. Господар приладу зможе вибрати, скільки потрібно використовувати води та каву на чашку.
  5. В апарат вбудована кавомолка - власники приладу зможуть насолоджуватися напоями зі свіжомелених зернят. Останні зберігаються у контейнері під щільно закритою кришкою, завдяки чому зберігається їхній первісний аромат.
  6. Апарат також здатний приготувати напій із подрібнених зерен.

Читайте також: ТОП-5 найкращих кухонних комбайнів KENWOOD. Секрети вибору ідеальної моделі

Bosch CTL636EB1

Ця вбудована модель – гуру в приготуванні кави, яка сподобається навіть найвибагливішим. Технікою легко керувати завдяки сенсорному дисплею з інтуїтивно зрозумілими позначеннями функцій: приготувати каву можна натискання. Можна вибрати мову дисплея.

Пристрій підтримує швидкий розігрів, тому готує каву за кілька хвилин. Зручно, що до машини можна під`єднати картонний пакет молока або окрему місткість: приготувати кілька чашок лате або капучіно за раз легко.

Модель оснащена ємністю для зерен на 500 грам та на 2,4 літра – для води. З таким запасом можна надовго забути необхідність наповнення апарату і, прокидаючись вранці, просто задати потрібну програму.

Примітка: про необхідність чищення контейнера з відпрацьованим продуктом, наповнення водою або поповнення запасу кави техніка повідомляє користувача за допомогою індикатора.

Bosch CTL636EB1

Чим хороша модель:

  • Є можливість зберігати власні рецепти. З функцією «Моя Кава» девайс запам`ятає назву та задані користувачем пропорції для восьми напоїв.
  • Готує так, як забажає власник: є можливість вибирати, скільки треба налити води в чашку, співвідношення кави та молока, а також ступінь подрібнення кавових зерен, міцність та температуру.
  • Апарат швидко і майже безшумно створить будь-який кавовий напій на 1 або 2 чашки разом.
  • Bosch CTL636EB1 вміє і просто гріти воду – можна приготувати чай.
  • Робить піну з молока для капучіно та лате.
  • "Розумний" млин – адаптує роботу під сорт кави.
  • Вбудовану техніку можна під`єднати безпосередньо до водопроводу: вона очистить воду фільтром Brita.
  • Девайс простий в обслуговуванні. Піддон, куди стікають краплі, знімається. Мити його легко та швидко. Накип видаляється в авторежимі.

Saeco Aulika Focus RI9843/01

Виробник стверджує, що цей апарат можна ставити не лише вдома, а й в офісі. Машина розрахована на 2,2 літри води, на півлітра молока, а також оснащена 350 г контейнером для зерен. Можливість завантажити в апарат мелену каву також передбачена. За допомогою індикатора техніка нагадує користувачеві про те, що настав час наповнити відсіки.

Примітка: відсік для відпрацьованого продукту розрахований на 20 порцій – його не доведеться часто звільняти.

Saeco Aulika Focus RI9843/01 

Переваги пристрою:

  • Керувати цією машиною простіше простого – зручне, зрозуміле на інтуїтивному рівні меню та 8 кнопок дозволяють одним натисканням готувати різноманітну каву.
  • Легко налаштувати під себе. Користувач має можливість вибирати кількість та жорсткість води, ступінь подрібнення, а також міцність. У Saeco Aulika Focus RI9843/01 також є опція для чаю: машина просто подасть окріп.
  • У кавоварку можна встановити фільтр для води, щоб поліпшити смакові якості.
  • Прилад обслуговується сам – очищення автоматизоване.
Кавомашина
Об`єм резервуару для води Об`єм відсіку для зерен Потужність Вбудована Ефект пам`яті
DeLonghi ESAM3000.B 1,8 л 200 г 1450 Вт ні ні
Saeco Lirika RI9840/01 1,7 л 350 г 1850 Вт ні ні
Siemens CT636LES1 2,4 л 500 г 1600 Вт так є: 8 рецептів
Delonghi ECAM 22.360 S 1,8 л 250 г 1450 Вт ні ні
Bosch CTL636ES1 2,4 л 500 г 1600 Вт так є: 8 рецептів
Saeco HD8912/09 1,8 л 250 г 1850 Вт ні ні
Philips 4000 Classic HD8842/09 1,8 л 250 г 1850 Вт ні ні
Delonghi ECAM 22.110 SB 1,8 л 250 г 1450 Вт ні ні
Bosch CTL636EB1 2,4 л 500 г 1600 Вт так є: 8 рецептів
Saeco Aulika Focus RI9843/01 2,2 л 350 г 1400 Вт ні ні

Будь-яка кавоварка з представлених в огляді гідна зайняти своє місце в будинку або невеликому офісі. Всі пристрої оснащені кавомолками, тому їх власники зможуть насолоджуватися свіжим ароматом напою, що бадьорить. Якщо потрібний простий і зручний в управлінні прилад – Saeco Aulika Focus RI9843/01 може прийтись до смаку. Її потужність менша, ніж у інших моделей, тому вона економічніше витрачає електрику. Місткий резервуар для води та відсік для зерен дають можливість не завантажувати машину часто.

Якщо не хочеться порушувати цілісність інтер`єру, але потрібна потужна кавоварка, варто придивитися до моделі класу люкс – Bosch CTL636ES1. Шикарна машина здатна варити каву для великої родини: оснащена відсіком, розрахованим на півкіло зерен. Безліч налаштувань дозволяють власникам готувати каву, яка захочеться. До того ж у цього приладу є захисне блокування, що стане в нагоді сім`ям з дітьми: цікавий малюк не запустить девайс випадково.

Коментарі
Залиште коментар