Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих MP3-плеєрів

Дата публікації: 12.02.2018 15:30
Дата оновлення: 04.06.2024 12:21

Хороший MP3-плеєр можливість послухати улюблені треки в зручному форматі і чудовій якості. Щоб допомогти зрозуміти, який варіант краще вибрати, MOYO підготував огляд 10 гідних моделей.

лучшие мп3-плееры

У статті описані ключові характеристики, а також основні привабливі риси кожного плеєра. Кожна модель відтворює поширені формати, деякі пристрої вміють синхронізуватися з гаджетами по блютуз. Також є захищені від пилу і води варіанти.

TRANSCEND T.SONIC 710 8GB

Відмінний мультимедійний девайс для тих, хто не бажає розлучатися з музикою в дорозі, на прогулянці або тренуванні. Пам'ять пристрою дозволяє вмістити до 8 гігабайт файлів. Запас гучності і рівень якості звучання досить високі: все залежить від того, яку модель навушників використовувати в зв'язці.

Примітка: модель програє аудіозаписи не тільки в MP3. Вона вміє зчитувати WAV і WMA, а також кілька текстових, графічних і відеоформатів.

TRANSCEND T.SONIC 710 8GB

Чим приваблює:

  • Хорошим запасом пам'яті: плеєр вміщує до 2000 композицій.
  • Вміє показувати текстовий, фото і відеоконтент. TFT-дисплей з діагоналлю два дюйми має покриттям антивідблиску, що дозволяє переглядати фотографії і відеоролики навіть в сонячну погоду.
  • Вбудованим диктофоном – можна не тільки музику слухати, а й залишати собі аудіозаметкі, вести щоденник або брати інтерв'ю.
  • Наявність FM-тюнера і підтримка запису ефіру дозволяє миттєво записати вподобану пісню.
  • Модель підходить для спортсменів – у T.SONIC 710 8GB крокомір.
  • Управляється однією кнопкою: з її допомогою можна включати, гортати і перемотувати пісні, ставити треки на паузу. Дві додаткові кнопки виконують функції повернення і виклику меню.

ASTRO M3 8GB

Цей пристрій сподобається любителям мінімалізму і пісень в хорошій якості. Виробник оснастив плеєр TFT-дисплеєм з діагоналлю 1,77 дюймів, який має роздільну здатність 128х160px.

ASTRO M3 8GB

6 достоїнств девайса:

  1. Модель порадує аудиофилов: плеєр підтримує не тільки класичний mp3-аудіоформат, але і вміє програвати WAV, AAC, WMA, APE і FLAC.
  2. Вісім гігабайт внутрішньої пам'яті дозволяє зберігати до 2000 пісень в залежності від якості і формату файлів: видаляти старі треки, щоб завантажити нові, не доведеться. Додатково до цього в плеєр можна поставити флешку об'ємом до 32 Гб.
  3. На екранчику ASTRO M3 8GB подивитися відеоролик в AVI, картинку в JPEG або текстовий документ в TXT.
  4. FM-радіо – рятує, коли плей-лист починає набридати.
  5. Плеєр оснащений еквалайзером, в якому є сім базових пресетів, що дозволяє власнику вибрати оптимальний варіант.
  6. Власник цього пристрою зможе робити аудіозаметкі, вести щоденник – модель обладнали диктофоном.

SONY NWZ-WS615 16GB

Надкомпактний захищений від води плеєр відомої серії Walkman від компанії Sony з цікавою конструкцією і оригінальним дизайном – практично ідеальна модель для меломанів-спортсменів.

SONY NWZ-WS615 16GB

8 головних достоїнств:

  1. Компактність. По суті, SONY NWZ-WS615 16GB це внутрішньоканальні навушники, об'єднані за допомогою силіконової дуги, і плеєр в одному девайсі. За рахунок такої конструкції плеєр-навушники відмінно фіксується і не вимагає додаткового придбання навушників. Це одне з кращих рішень для спортсменів і для тих, хто не любить зайвих проводів.
  2. «Пам'ятає» купу пісень: пам'ять плеєра розрахована на 16 гігабайт. Це дозволяє зберігати до 4000 треків.
  3. Плеєр підтримує NFC і вміє синхронізуватися з гаджетами по Bluetooth: можна перенести або просто прослухати треки зі смартфона, планшета.
  4. Користувач може управляти плеєром, як захоче: за допомогою кнопок на навушниках, контролера у вигляді кільця. Для керування зі смартфона потрібно встановити спеціальний додаток, сумісний з IOS і Android, яке дозволить внести необхідні зміни в налаштування еквалайзера
  5. Девайс забезпечений мікрофоном, тому його можна використовувати в якості Bluetooth-гарнітури.
  6. Довготривалий: плеєр здатний відтворювати музику до 8 годин підряд, в режимі гарнітури пристрій протримається 4 години.
  7. Водонепроникний – захист класу IP58 дозволяє купатися в морі або басейні, перебувати під водою на глибині більше метра близько 30 хвилин. Для таких випадків в комплекті поставки крім стандартних амбушур передбачені спеціальні. Важливо при зануренні у воду зняти пульт-кільце: на ньому захисту немає.
  8. Здатний зарядитися швидко: звичайна зарядка від ПК до 100% займає не більше півтори години. Ще є хороша функція, яка за три хвилини продовжує «життя» плеєра ще на годину в активному режимі.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих внутріканальних навушників

ASTRO M5 8GB

Це мультимедійний пристрій підтримує всі популярні аудіоформати. Модель з приємним дизайном і гарною якістю звучання має TFT- дисплеєм з 1,77" діагоналлю і дозволом 160х128px, тому відеокліп власник такого плеєра теж зможе подивитися.

ASTRO M5 8GB

7 приємних особливостей пристрою:

  1. Зчитує не тільки аудіо, але і відеоформати. ДО того ж плеєр зможе показати картинку в GIF, JPEG і BMP. Подивитися документ або почитати книжку власник цього пристрою теж може: модель відображає файли TXT.
  2. ASTRO M5 8GB еквалайзером: користувач може вибирати оптимальний варіант звучання з семи заводських пресетів.
  3. В мп3 плеєр вбудували Bluetooth для синхронізації з мобільними пристроями: можна швидко переміщати файли зі смартфона.
  4. Якщо власнику набридне його плей-лист – можна включити FM-радіо.
  5. Користувач може забути про необхідність видаляти стару пісню, щоб завантажити новий трек: у пристрої можна зберігати до 2000 композицій завдяки 8-гігабайтна сховища. ДО того ж його розміри можна збільшити на 32 GB за рахунок флеш-картки.
  6. Вбудований крокомір сподобається спортсменам.
  7. Плеєр оснастили диктофоном: він стане в нагоді журналістам та любителям вести аудіощоденники.

SANDISK SANSA CLIP JAM 8GB

Бюджетна модель з сучасним мінімалістичним дизайном доступна в п'яти колірних рішеннях. Модель зчитує класичні формати, включаючи MP3 і WAV. Компактний портативний апарат з приємним звучанням здатний зберігати до 2000 улюблених композицій. Інформація про трек відображається на монохромному однодюймовий OLED екранчику.

Примітка: Audible/AAC і WAV доступні з DRM (ліцензією на керування цифровими правами). Винятком для AAC формату є треки, взяті з Itunes. Для Audible винятків немає.

SANDISK SANSA CLIP JAM 8GB

Чим гарний плеєр:

  1. Сверхавтономностью – на одному заряді пристрій «живе» до 18 годин.
  2. Дозволяє зберігати безліч файлів: SANSA CLIP JAM 8GB картки пам'яті SDHC в форматі micro, а його власний об'єм вміщує до двох тисяч треків.
  3. Простим керуванням, винесеним на передню панель: для комфорту користувача кнопки створили досить великими для того, щоб вони добре відчувалися навіть на дотик.
  4. Fm-радіо – дозволяє легко перемикатися на улюблені станції.

Читайте також: ТОП-7 найкращих навушників-вкладкаів

ASTRO M2 8GB

Стильний і компактний MP3-плеєр підкуповує приємним вуха звучанням, простим і привабливим зовнішнім виглядом, а також інтуїтивно зрозумілим керуванням. Стабільність роботи девайса і висока автономність прекрасно доповнюють загальну картину. Девайс оснастили функцією Shuffle, з якої він програє треки хаотично (у випадковому порядку).

Примітка: восьмигігабайтним сховища вистачить, щоб завантажити в плеєр близько 2 тисяч аудіофайлів.

ASTRO M2 8GB

Плюси девайса:

  • Гарна автономність – на одному заряді пристрій здатний пропрацювати до семи годин.
  • Комфортне керування – всі необхідні кнопки для запуску і зупинки композиції, перемикання треків і регулювання рівня гучності винесені на передню панель плеєра і оснащені приємною Led-підсвічуванням. Тут же знаходиться кнопка еквалізациі для вибору звукових налаштувань під музичний напрям (встановлених пресетів еквалайзера – сім).
  • Зручне кріплення у вигляді кліпси роблять ASTRO M2 8GB з кращих варіантів для повсякденного використання на прогулянках, пробіжках.

TRANSCEND T.SONIC 330 8GB

Модель з привабливим зовнішнім виглядом оснащена всім необхідним для комфортного прослуховування музики. Девайс підтримує всі популярні аудіоформати і вражає своєю автономністю.

TRANSCEND T.SONIC 330 8GB

8 привабливих рис плеєра:

  1. В Залежно від формату файлів, в восьмигігабайтним сховище плеєра поміщається близько двох тисяч треків.
  2. Крім класичного мп-3 формату, T.SONIC 330 8GB WMA і WAV.
  3. Девайс довгограючий – в активному режимі здатний протриматися до 12 годин на одному заряді.
  4. Модель оснащена FM-радіо з можливістю запису ефіру: користувач зможе записати і зберегти пісню, яку крутять по радіо, на плеєр.
  5. Журналісти і просто любителі вести записи в форматі аудіо оцінять вбудований диктофон.
  6. Девайс можна купити, щоб використовувати його ще й в якості флеш-накопичувача зберігання фото, документів і відео. Підключається за допомогою USB.
  7. Власник зможе з комфортом управляти своїм плеєром: кнопки розташовані на фронтальній панелі, а інформація про трек відображається на OLED-дисплеї діагоналлю в дюйм.
  8. Якщо девайс розрядився в невідповідний момент – не біда, адже плеєр заряджається швидко. Підключення до джерела живлення, будь-то базове ЗУ або будь-який ПК всього на 10 хвилин продовжить «життя» пристрою ще на годину.

SONY NW-WS413 4GB

Рух – життя! Мабуть, саме цей девіз надихнув розробників на створення цієї моделі. Захищений девайс створили для активних меломанів. Внутрішнє сховище пристрою вміщує 4 GB даних: це приблизно тисяча треків. Девайс відтворює аудіозаписи в чотирьох форматах: AAC і PCM, WMA і, зрозуміло, MP3.

SONY NW-WS413 4GB

7 основних достоїнств плеєра:

  1. Девайс надійно захищений від води, пилу і ударів по стандарту IP68. З таким плеєром можна гуляти в дощ і навіть плавати: для захисту випромінювачів в комплект поставки входить додатковий набір водонепроникних амбушур.
  2. Холода плеєр теж не боїться. При температурі від -5 до +45 градусів пристрій функціонує без збоїв.
  3. Зручна конструкція: за зовнішнім виглядом модель нагадує злегка збільшену модифікацію внутріканальних навушників, з'єднаних між собою силіконової трубкою. Плеєр компактний, а його навушники пригнічують навколишній користувача шум. Матеріал приємний як зовні, так і на дотик за рахунок софт-тач пластику.
  4. Чудова автономність – при стовідсотковому заряді модель забезпечить до 10 годин безперервного прослуховування.
  5. Кріпиться NW-WS413 4GB вухом, що забезпечує надійну фіксацію. А відсутність проводів не обмежує свободу дій.
  6. Якщо акумулятор сів в невідповідний момент – це не проблема. Підключення до джерела живлення на 3 хвилини гарантує – музику можна буде слухати ще година.
  7. Добре звучить – частоти не спотворюються, незалежно від гучності.

Рада: mp3-плеєр – непоганий подарунок до Дня Святого Валентина.

TRANSCEND T.SONIC 350 8GB

Цей варіант довго тримає заряд: його потрібно купити, щоб зробити пробіжки, тренування в спортзалі і далекі поїздки цікавіше. Девайс зчитує WAV, WMA і MP3. У восьмигігабайтний плеєр поміститься приблизно дві тисячі пісень.

TRANSCEND T.SONIC 350 8GB

Чим гарний:

  • Автономної: власник такого плеєра зможе слухати музику близько дванадцяти годин поспіль.
  • Простотою і зручністю керування. Кнопки розміщені на бічних гранях, їх легко відшукати на дотик. Інформація можливостей відтворення плеєром аудіофайл відображається на OLED-дисплеї, діагональ якого дорівнює одному дюйму.
  • У власника є можливість використовувати T.SONIC 350 8GB USB-накопичувача для зберігання документів, фотографій та інших файлів.
  • Пристрій запам'ятовує 20 радіостанцій і дає можливість записувати треки з ефіру.
  • Виробник оснастив плеєр диктофоном: господар пристрою зможе залишати собі нагадування, зберігати аудіозаметкі.

SONY NWZ-B183F 4GB

Мінімалізм в дизайні, простота керування і чистий об'ємний звук – все це є у плеєра. Прогулянка, тривала поїздка в громадському транспорті, очікування в пробках, ранкова пробіжка або похід в спортзал – з цим мп3 повсякденні завдання вирішувати стане куди веселіше.

Примітка: 4 Гб внутрішньої пам'яті дозволяє зберігати до тисячі композицій в MP3 або WMA.

SONY NWZ-B183F 4GB

Плюси:

  • NWZ-B183F 4GB від SONY підвищеною автономністю: з ним можна слухати музику до 20 годин без перерви. При цьому на відновлення сил акумулятора девайса потрібно всього 70 хвилин.
  • Модель оснащена Bass Boost – функцією, яка підсилює низькі частоти – відмінне рішення для любителів потужного баса.
  • Пристрій видає чистий, об'ємний звук незалежно від рівня гучності.
  • Модель оснащена FM-радіо і функцією запису ефіру, яка дозволяє зберегти пісню, яку крутять на радіостанції, в плеєр.
  • У користувача є можливість використовувати плеєр як носій інформації.
Модель
Формати (аудіо/відео) Об'єм пам'яті Автономність Слот для флешки Блютуз Захист
TRANSCEND T.SONIC 710 MP3, WAV, WMA, AMV, AVI 8 Гб 42 ч немає немає немає
ASTRO M3 MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, AVI 8 Гб 280 мА*ч є немає немає
SONY NWZ-WS615 MP3, WMA, Linear PCM, AAC 16 Гб до 8 годин немає є IP58
ASTRO M5 MP3, WMA, AAC, WAV, APE, FLAC, AVI 8 Гб 260 мА*ч є є немає
SANDISK SANSA CLIP JAM MP3, WMA, AAC, WAV, Audible 8 Гб до 18 годин є немає немає
ASTRO M2 MP3, WAV, WMA 8 Гб 110 мА*ч немає немає немає
TRANSCEND T.SONIC 330 MP3, WAV, WMA 8 Гб до 12 годин немає немає немає
SONY NW-WS413 MP3, AAC, Linear PCM, WMA 4 Гб до 10 годин немає немає IP68
TRANSCEND T.SONIC 350 MP3, WAV, WMA 8 Гб до 12 годин немає немає немає
SONY NWZ-B183F MP3, WAV, WMA 4 Гб до 20 годин немає немає немає

Кожен, хто входить в топ-10 mp3 плеєрів, гідний називатися кращим. Спортсменам і любителям прогулянок в будь-яку погоду варто купити SONY NWZ-WS615. Це захищена від пилу і води модель вміщує до чотирьох тисяч аудіозаписів. ДО того ж це варіант два в одному – плеєр і бездротові навушники. Його запросто можна використовувати як гарнітуру, адже він синхронізується зі смартфоном по блютуз. Якщо ж потрібен девайс з екранчіком, який зуміє відтворити FLAC – підійде M5 8 GB від ASTRO.

Коментарі
Залиште коментар
А
15.02.2018 23:32

Trancsend T.Sonic - ностальгия...