Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих окремо стоячих посудомийних машин

Дата публікації: 24.04.2018 16:19
Дата оновлення: 04.06.2024 12:46

Хочеться автоматичного помічника у кухонних справах? Посудомийна машина найкраще рішення для тих, хто хоче зробити побут трохи приємніше. Але яку ж купити? По-перше, економічну, по-друге, ефективну і, по-третє, зручну. У цій статті зібрані найкращі окремі моделі посудомийок, створені під різні потреби.

лучшие отдельностоящие посудомойки

Кожна з них працює тихесенько – до 50 децибел, тому вони не завадить спати, спілкуватися або дивитися телевізор: поки вони працюють, господарі відпочивають. Але це не єдине, ніж хороші дані миючі агрегати. Головні переваги, ключові особливості та мінуси кожного варіанта допоможуть вибрати той, що потрібно.

BEKO DTC 36610 W

Цю модель вибирають для невеликих приміщень: компактна техніка з сенсорним керуванням чудово поміститься навіть на столі. Порадує Посудомийка і економічністю: розрахована на шість комплектів посуду, вона витрачає всього 6,5 літрів води за раз. До того ж електрику вона витрачає за класом А +. Але це не єдині позитивні сторони машини.

Примітка: це один з найкращих варіантів у списку в плані безпеки – система WaterSafe + блокує подачу води, якщо трапляється витік і припиняє водозабір, якщо шланг, що подає воду, починає протікати.

BEKO DTC 36610 W

Головні переваги:

  • Має достатній для щоденного використання набору програм. Вона вміє швидко мити, працювати зі склом (ідеально для крихкого посуду), інтенсивно відмивати забруднені предмети. До того ж, посудомийна машина має економічну програму — еко 50º. Вона якнайкраще підійде для миття не дуже брудною посуду, гріючи воду не так не сильно і таким чином заощаджуючи електрику.
  • З DTC 36610 W забути про те, що закінчилася сіль для миття – у моделі є відповідний індикатор.
  • Скільки часу залишилося до завершення циклу, дисплей цієї моделі також покаже.

Мінус цього пристрою пов'язаний з її компактністю – для великої родини машинки на шість комплектів посуду обмаль.

BOSCH SPS 50E88

У порівнянні з попереднім девайсом з рейтингу, цей пристрій більш габаритний, зате і більш місткий. Техніка Здатна за один раз вимити до 9 комплектів посуду, витративши при цьому стільки ж літрів води. Занадто багато місця BOSCH займе, оскільки належить до класу вузьких, а отже, поміститься і в обмеженому просторі.

BOSCH SPS 50E88

7 привабливих якостей:

  1. Береже крихкі скляні предмети завдяки системі GlassProtec.
  2. Допомагає економити – розумна система ActiveWater і сенсор завантаження дозволяють посудомийній машині автоматично визначати, скільки необхідно витратити води та електрики: зайвого вона не візьме. ДО того ж тут є функція половинного завантаження.
  3. Цю техніку купують, тому що вона вміє мити ідеально. Спеціальний датчик контролює чистоту води, регулюючи її температуру та об'єм залежно від рівня забрудненості. Миючий засіб посудомийка розчиняє рівномірно і автоматично визначає його тип.
  4. Якщо посуд надто брудна – не біда. Треба тільки вибрати режим попереднього ополіскування: він позбавить тарілки від залишків їжі, що присохли.
  5. Девайс здатний стати найкращим рішенням для тих, хто не хоче возитися з його очищенням: модель обладнали самоочищаються фільтрами.
  6. SPS 50E88 дасть забути покласти сіль або ополіскувач – вона відображає їх наявність на дисплеї.
  7. Миє, поки господарів немає вдома: запуск агрегату можна встановити заздалегідь (1-24 год).
Програми
Температура
Інтенсивна 70°C
Автоматична 45-65°C
Еко 50°C
Швидка 45°C 45°C

Стаття на тему: ТОП-10 кращих посудомийних машин Bosch і 5 рекомендацій щодо вибору

ELECTROLUX ESF 2400 OW

Компактна п'ятипрограмна техніка, що окремо стоїть, здатна разом вимити шість Наборів ПОСУДУ. Це — ідеальний варіант для невеликих приміщень: вона займе лише півметра завширшки. Але не тільки цим гарна посудомийка. Її обирають і заради інших якостей.

ELECTROLUX ESF 2400 OW

Які приємні особливості є у ESF 2400 OW:

  • Допомагає не відволікатися від прийому гостей. Мити посуд між змінами страв не знадобиться. Має спеціальну програму «Вечірка», яка впорається з миттям за 20 хвилин.
  • Посудомийка дбайливо ставиться до крихкого скла – у неї для цього є спеціальний режим.
  • Машина нагадує, коли треба додати сіль та ополіскувач.

Можливі нарікання:

  • немає половинного завантаження;
  • немає фільтрів, що самоочищаються.

BOSCH SPS 58M98

Здатна разом впоратися з десятьма наборами посуду, ця окремо техніка все ж таки не відрізняється великими габаритами. Вона відноситься до розряду вузьких посудомийок, тому її вибирають для приміщень з обмеженим вільним простором.

BOSCH SPS 58M98

Це одна з найкращих п'ятипрограмних машин з рейтингу в плані безпеки: вона захищена від протікання – при виникненні останніх вода просто перестає надходити в посудомийку. До того ж, Дверцята і панель керування агрегату блокуються – цікавий малюк не відкриє працюючу машинку і не запустить програму.

Чому варто купити – 5 причин:

  1. Заради ідеального миття: модель визначає, яке миючий засіб завантажив її господар, і рівномірно розчиняє чистить – кожному столовому приладі вона приділить однакову увагу.
  2. Посудомийна машина дуже дбайливо ставиться до крихкого скла.
  3. SPS 58M98 воду та миючий засіб ефективно – у пристрої є сенсор завантаження, який автоматично визначає потрібну кількість води та очищувача.
  4. Зручно користуватися: запуск посудомийки можна запрограмувати заздалегідь. Забути додати ополіскувач чи сіль теж не вийде – індикатори нагадають про таку необхідність.
  5. Проста у догляді – спеціальне покриття девайсу не боїться відбитків пальців, тому машинка завжди виглядатиме «з голочки». З її фільтрами возитися теж не доведеться: система самоочищається.

Недолік – немає половинного завантаження.

Корисно знати: Посудомийна машина – що можна мити, а що не можна? 20 корисних порад

BEKO DFN 05211 W

Це один із найбільш містких варіантів у списку: він зуміє за раз вимити 12 наборів посуду. Повнорозмірна техніка – одна з найкращих у плані ефективності: вона миє і сушить відповідно до класу А, і електрику споживає за класом А +.

BEKO DFN 05211 W

Чим хороша модель, що окремо стоїть:

  • Набору з 5 режимів вистачить для повсякденного використання. До того ж, посудомийна машина має економічну програму, яка витрачає менше води та електрики — вона якнайкраще підійде для слабозабруднених приладів.
  • Заощадити допоможе і режим половинного завантаження – чекати, поки збереться купа брудних приладів, щоб заощадити на воді та електроенергії, не знадобиться.
  • Машина захищена від протікання: якщо раптом шланг порветься, то подача води припиниться: витрачати гроші на ремонт власної та сусідської квартири не знадобиться.
  • DFN 05211 W коли час додати солі.

Можливі нарікання:

  • не можна використовувати таблетки 3 в 1;
  • немає відкладеного старту.

SIEMENS SN 278I03 TE

Повнорозмірний захищений від протікання аксесуар порадує великою кількістю режимів миття – їх у посудомийної техніки вісім. Такий варіант варто купити, якщо періодично необхідно мити багато столових приладів відразу – він зможе впоратися із 13 комплектами за цикл.

SIEMENS SN 278I03 TE

Чому вибирають цю посудомийку:

  • Модель допомагає економити – у неї є опція половинного завантаження меншу кількість предметів вона витратить менше води), а ще екорежим – якщо посуд не надто брудна, машина не сильно грітиме воду.
  • Береже крихкі прилади – для цього є делікатна функція.
  • Справляється навіть із дуже забрудненими предметами – вона попередньо замочує прилади, щоб позбавити їх від прилиплих шматочків їжі.
  • Підкаже, коли настав час додати очищувач і ополіскувач.
  • SN 278I03 TE не можна увімкнути або відкрити випадково – вона обладнана захистом від дітей.
  • Коли окремо пристрій закінчить роботу, воно сповістить господаря акустичним сигналом.

Мінус – немає відкладеного запуску.

Це знадобиться: Догляд за посудомийною машиною: 20 «залізних» правил і порад

BEKO DFS 05010 W

Ця окрема модель порадує простотою керування (режими перемикаються поворотним механічним важелем) і місткістю. За один раз посудомийка справляється з десятьма наборами столових приладів. Але не лише задля цього її варто взяти.

BEKO DFS 05010 W

Примітка: витрачає тринадцять літрів за цикл і захищена від протікання – водозабір припиниться при пошкодженнях шланга.

Огляд плюсів DFS 05010 W
миє і сушить за класом А кожна тарілочка і вилочка буде сяяти чистотою
заощадить час у посудомийної машини є програма для швидкого миття
чудово відмиває навіть присохлий бруд – залишки їжі, соусів у моделі є опція для інтенсивного миття
підкаже, коли закінчиться ця модель від BEKO оснащена спеціальним індикатором
не обов'язково купувати сіль техніка працює і з таблетками

Можливі нарікання:

  • немає блокування від дітей;
  • немає половинного завантаження.

GORENJE GS52010W

Цей окремий пристрій приваблює зручним кнопковим керуванням, місткістю та оптимальним набором програм — їх у моделі п'ять. Вибраний власником режим підсвічується. Такий варіант варто купити і заради його економічності: крім того, що посудомийка витрачає електрику відповідно до класу А, вона не витрачає занадто багато води: на 9 комплектів столових приладів припадає стільки ж літрів води.

Примітка: посудомийна техніка закінчує роботу, вона сповіщає про це господаря за допомогою світлового індикатора на панелі та акустичного сигналу.

Привабливі риси машини:

  • Така посудомийка змушує посуд сяяти незалежно від того, який миючий засіб поклав господар: вона автоматично розпізнає вид чистящого (порошок або таблетка) і підлаштовується під нього.
  • Такий прилад якнайкраще підійде тим, хто не хоче чекати, поки накопичаться всі дев'ять комплектів, щоб заощадити: у неї є опція ½ завантаження.
  • GS52010W взяти і заради її довговічності: система автоочищення фільтрів не дає їм засмічитися, що продовжує термін служби агрегату.

Недоліки:

  • немає захисту від дітей;
  • не можна запрограмувати запуск заздалегідь.

Читайте також: Як почистити посудомийну машину: 7 етапів

CANDY CDP 4725 X

Посудомийна техніка належить до типу вузьких, тому якнайкраще підходить для заставлених меблями, та й просто малогабаритних приміщень. Машина сама нагадує власнику, що настав час додавати миючий і засіб, що ополіскує : у неї є відповідний індикатор. Так що це відмінний вибір для забудькуватих: випадково запустити агрегат без очищувача не вийде.

Примітка: в камеру посудомийки, що окремо стоїть, можна покласти дев'ять комплектів столових приладів, на них вона витратить десятилітровий запас води.

CANDY CDP 4725 X

Чим сподобається:

  • CDP 4725 X сім режимів для миття предметів з різних матеріалів, з різною швидкістю і інтенсивністю.
  • Технікою зручно керувати за допомогою електронних кнопок: побачити вибрану програму можна на дисплеї.
  • Власник цієї посудомийки може запрограмувати її запуск заздалегідь: машина почне працювати у встановлений час, навіть якщо господаря не буде вдома.

Примітка: купити цю CANDY стоїть, щоб не хвилюватися про потоп. Якщо шланг прохудиться, наприклад, від часу, то спрацює захисне блокування, яке припинить подачу води.

Можливі нарікання:

  • немає опції ½ завантаження;
  • не має захисного блокування дверцят та панелі керування.

ZANUSSI ZDS 91500 SA

Вузька модель займає всього 45 см завширшки, тому ідеально підійде для малогабаритних кімнат. П'ятипрограмна посудомийна техніка оснащена дисплеєм, на якому видно хід її роботи та вибраний режим. Інженери ZANUSSI забезпечили машину захистом від протікання: у разі неполадки вода перестане надходити в її камеру.

ZANUSSI ZDS 91500 SA

Такий варіант варто вибрати, щоб разом вимивати велику кількість посуду: модель здатна за цикл очистити дев'ять комплектів, витративши при цьому 10 літрів води.

4 приємні особливості:

  1. Посудомийка підкаже, коли закінчиться ополіскувач і сіль. Це допоможе уникнути її роботи «вхолосту».
  2. Власнику ZDS 91500 SA великий вибір чистячих: пристрій сумісний як зі стандартною сіллю, так і з таблетками «3 в 1».
  3. Купити цей прилад варто і заради ідеального миття: агрегат вимиває та висушує предмети відповідно до класу А. Спеціальний сенсор підказує посудомийці, коли потрібно злити брудну та додати чисту воду.
  4. Вимий посуд, поки господарі сплять або гуляють: запуск техніки можна запрограмувати на добу вперед.

Мінуси:

  • немає опції половинного завантаження: якщо покласти приладів менше максимальної кількості, вона все одно витратить десять літрів;
  • дверцята та панель керування не блокуються.

Це цікаво: ТОП-8 кращих виробників посудомийних машин

Кожний з окремих посудомийних машин у цьому списку є чим похвалитися. Усі вони миють, сушать і витрачають енергії не більше, ніж відповідно до класу А. Але яку ж із них краще купити? Якщо потрібна техніка з великою кількістю програм, яка може вимити багато предметів разом, підійде восьмирежимна SN 278I03 TE, розрахована на 13 наборів посуду. До того ж, вона обладнана захисним блокуванням панелі керування та дверцятами. Це – відповідне рішення для сімей з маленькими дітьми: допитливий малюк не відкриє працюючий агрегат і не переключить програму. Тим же, хто потребує компактної техніки, краще вибрати DTC 36610 W. Вона відноситься до класу настільних варіантів. Хоча камера цієї моделі і вміщує вдвічі менше предметів, зате води вона витрачає менше.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини