Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 кращих виробників кавоварок – Рейтинг 2017 року

Дата публікації: 27.11.2017 16:58
Дата оновлення: 27.11.2017 16:58

Уявити ранок без філіжанки ароматної кави постійно зайнятій людині складно. Розчинний продукт, який продається в стиках, не корисний для здоров'я, і не справляє належного ефекту. Набагато приємніше на смак свіжозварена кава, для приготування якої використовується кавоварка. Це незамінний предмет на кухні в будинку чи офісі. Розглянемо, яких виробників кавоварок визнали найкращими цього року у нашому ТОПі.

1. DELONGHI

Цей італійський бренд випускає товари понад 100 років, і давно вважається лідером серед виробників побутового обладнання. Пріоритетні напрямки фірми – застосування нових технологій із постійним удосконаленням продукції.

Головна особливість кавоварки DELONGHI великий вибір пристроїв. У продукційній лінійці представлені бюджетні та елітні агрегати. Компанія випускає класичні кавоварки, зернові та капсульні кавомашини.

Читайте також: Як вибрати кавомолку в 3 кроки: гід для любителів кави

Переваги продукції цього бренду:

  • ергономічність, надійність;
  • стильний дизайн, можливість придбати пристрої в різних кольорах;
  • просте керування;
  • наявність протикрапельної системи та капучинатора, що створює ароматну пінку;
  • опція підігріву чашок, що дозволяє довго зберігати необхідну температуру кави.

Виробник пишається запантентованою системою" автокапучино", яка радує споживача італійською пінкаю.
ПРО продукцію DELONGHI негативних відгуків небагато. Споживачі стосуються вартості та некоректної роботи капучинатора – той робить не настільки товсту пінку. У бюджетних моделях він часто недовговічний, чи відсутній взагалі.

DELONGHI – лидер рейтинга лучших

2. SAECO

Кавомашини цього бренду з'явилися на ринку на початку 80-х років минулого століття. Ця компанія заснована італійцями. Її кредо – аналізувати потреби покупця та постійно вдосконалювати продукцію відповідно до них. Фірма постійно додає новий функціонал, приділяючи максимум уваги модернізації обладнання. Вона випускає кавоварки із надійними, довговічними комплектуючими.

Відмінні риси кавоварок SAECO:

  1. зручний у використанні заварний механізм – він знімається і легко миється, не вимагаючи застосування спеціалізованих миючих засобів;
  2. інтуїтивна панель керування – з процесом вибору приготування напою, робочого режиму, об'єму, міцності та інших параметрів розбереться кожна людина;
  3. дизайн, завдяки якому Кавоварка стане гармонійною частиною кожного інтер'єрного стилю.

Виробник випускає моделі в низькому та середньому ціновому сегменті. Бюджетні варіанти призначені для заварювання цільного еспресо. Дорогі багатофункціональні, з великою кількістю режимів.

Недоліки витікання води з паровідведення, слабке підсвічування індикаторів, незрозуміла інструкція, не рівномірне витікання кави.

SAECO – широкий ассортимент устройств

3. PHILIPS

Ця компанія не потребує представлення, адже побутова техніка, що випускається нею, відома світовому споживачеві. Кавоварки, що випускаються цим виробником, розрізняються за розцінками, дизайном та принципом роботи.

Характеристики кавоварок PHILIPS:

  • інтуїтивний, зрозумілий інтерфейс з великими кнопками – дивовижна легкість керування;
  • знімна варильна група – елемент, що вимагає регулярної очищення, швидко і легко витягується з пристрою, промивається водопровідною водою і повертається на місце;
  • опція запам'ятовування з можливістю запрограмувати і зберегти необхідний об'єм для приготування потрібної кількості напою в потрібний момент;
  • автоматичне очищення від накипу – забезпечення ароматної та свіжої кави;
  • компактна, зручна фронтальна панель.

Негативних відгуків про кавоварки цієї марки мало. Користувачі відзначають деякі незручності, пов'язані з великим об'ємом води – це головна причина швидкого остигання кави. Згадують про недостатню ефективність опції «краплі-стоп». Деяким не сподобалася відсутність фільтра в окремих моделях.

PHILIPS – многофункциональность и стильный дизайн

Читайте також: Як вибрати кухонні ваги?

4. RUSSELL HOBBS

Ця британська Компанія бере початок у 50-х роках минулого століття. Концепція фірми полягає у випуску модернізованої побутової техніки з оригінальним дизайном. Нестандартне оформлення – головна фішка продукції бренду, яка приваблює покупців.

Кавоварки RUSSELL HOBBS такі відмінні риси:

  1. високоякісна збірка – використані тільки надійні матеріали, призначені для тривалої експлуатації;
  2. простота використання та обслуговування;
  3. широка гама кольорів та дизайнерських рішень – така кавоварка здатна стати яскравим елементом кухні.

У моделях виробника передбачені: протикрапельна система, автоматичне відключення, можливість підігріву кавника, скляний графін з кришкою, що відкидається, знімна ручка, що миється.

Це бюджетні моделі, які сподобаються економному покупцю. Серед найкращих виробників кавоварок цей бренд виявився не випадковим, адже негативних відгуків про його продукцію небагато.

Спостерігається велика кількість води під час роботи пристрою. У деяких моделях накопичується рясний конденсат.

RUSSELL HOBBS – отменное качество сборки

5. Miele

Ця німецька компанія спеціалізується на виробництві продукції класу" преміум" та VIP. Вона існує на ринку понад 100 років і володіє кількома фабриками в Європі, імпортуючи свою продукцію до 40 країн світу.

Під цим брендом випускаються вбудовані автоматичні кавоварки, до складу яких включений фільтр для додаткового очищення води. Зерна в пристроях обробляються за особливою технологією, завдяки якій зберігають смак і аромат. У результаті виходить напій, за смаковими якостями не поступається ресторанному.

Кавоварки Miele ряд ключових особливостей:

  • наявність додаткових програм для одночасного приготування різних напоїв (еспресо та американо);
  • електронне керування;
  • опція автовідключення;
  • підігрів чашок.

Недоліків у кавоварок цієї марки мало. В основному користувачі незадоволені високою вартістю пристроїв. Але якість відповідає ціні.

Miele – качество премиум-класса

Читайте також: Як приготувати морозиво в морозиці: 3 простих рецепта

6. SENCOR

Ця японська компанія по праву може вважатися однією з кращих фірм кавоварок, і виробників побутової техніки загалом. Вона Була започаткована в часи економічного підйому в країні, і стала результатом впровадження інноваційних технологій. Близько 20 РОКІВ тому ця марка стала європейською і значно розширила об'єми продукції, що випускається.

Виробник SENCOR не любить нудні відтінки, воліючи оформляти свої пристрої по-сучасному, в модних, барвистих кольорах. Він випускає недорогі кавоварки, які стануть окрасою будь-якої кухні.

Відмінні характеристики кавоварок SENCOR:

  1. місткі чайники з міцного, довговічного скла;
  2. в окремих моделях є можливість приготування чаю;
  3. нековзна основа, термоізольована ручка;
  4. опція контролю інтенсивності аромату напою;
  5. знімний фільтр, що миється.

За бажанням, можна використовувати одноразові паперові фільтри.

Через те, що більшість кавоварок випускаються в Китаї, головним недоліком пристроїв цього бренду можна назвати неякісне складання та недовговічні складові. Часто вода остигає занадто швидко, тому кава не довго залишається гарячою.

SENCOR – образец уникального дизайна

Читайте також: Як правильно вибрати пароварку?

7. REDMOND

Більшість моделей, що випускаються під цим брендом, є гранично прості пристрої з мінімальним набором функцій. Вони сподобаються бюджетним покупцям, яким досить зручного у використанні апарату, призначеного для прямого та якісного виконання своїх функцій.

Характеристики кавоварок REDMOND:

  • компактні розміри – невеликі моделі відмінно помістяться на малогабаритній кухні, і не займуть багато місця серед іншої техніки;
  • у комплекті – багаторазовий фільтр, є можливість використання одноразового;
  • наявність довгого шнура – це якість робить кавоварки виключно зручними, не доведеться шукати для них додаткове місце на кухні;
  • у моделях дорожче – таймери відключення, вбудований таймер увімкнення, РК-дисплей, 4 кнопки;
  • можливість настроювання часу для автоматичного увімкнення.

ЧЕРЕЗ низьку вартість пристроїв, згідно з відгуками користувачів, якість їх деталей не на високому рівні. У процесі приготування може чути запах пластику. Глянцевий корпус виглядає красиво, але на ньому добре видно будь-які відбитки та плями.

REDMOND – недорогие, компактные модели

8. GORENJE

Продукція цієї словенської компанії відома вітчизняному споживачеві з позитивного боку. Він випускає зручні у використанні та звичні багатьом кавоварки у вигляді електротурок на кнопковому або механічному керуванні. Так, процес приготування кави буде максимально простою і зрозумілою людині будь-якого віку. Виходять під цим брендом і капельні кавоварки.

Особливості кавоварок GORENJE:

  1. наявність найнеобхідніших функцій;
  2. вбудована технологія контролю процесу приготування напою та автоматичного відключення при закипанні;
  3. індикатор роботи;
  4. вихід напою відразу кілька чашок;
  5. наявність термостата STRIX.

Пристрої виконуються у класичних сірих та чорних тонах. Це робить його зручним у використанні та привабливим. Вони постачаються в комплекті з кабелем – у деяких моделях він досить довгий.

Незважаючи на граничну простоту кавоварок цього бренду, негативних відгуків про них мало. Користувачі зазначають, що закипаючи, кава може вибігати із турки. При цьому регулятор потужності нагріву відсутній. Є кілька згадок про низьку якість пластикових комплектуючих.

GORENJE – многофункциональные электротурки

9. SIEMENS

У ТОП {103} виробників кавоварок ця компанія виявилася не випадково. Вона випускає кавоварки, що вбудовуються, – по-справжньому сучасні пристрої, за допомогою яких можна економно і якісно організувати простір навіть на малогабаритній кухні.

Кавоварки SIEMENS багато корисних функцій. Усі кавомашини працюють у кількох режимах приготування напою. Користувач може регулювати насиченість, вибирати розмір порцій або рівень помелу.

Достоїнства моделей цього бренду:

  • технології, що перетворюють зерна на дуже дрібний порошок;
  • постійний контакт кави з гарячою водою і парою – за рахунок цього, він набуває особливого аромату, стає насиченим;
  • наявність режимів для економії електроенергії;
  • самоочищення від накипу, автоматичне ополіскування при включенні та відключення;
  • визначення оптимального співвідношення кави та молока.

Недоліки пристроїв незначні. Користувачі згадують про габарити – у деяких випадках вбудувати кавоварку відразу не виходило через велику довжину. Якість приготовленого напою оцінили не всі – мабуть, кава виходить специфічною.

SIEMENS – большой набор полезных функций

Читайте також: Як вибрати морозиво: 5 обов'язкових кроків

10. ELECTROLUX

Знаменитий шведський бренд випускає моделі кавоварок, які продаються за доступними цінами. У цій продукції враховано сучасні вимоги до ергономічності, надійності та ефективності. Всі пристрої є стильними дизайнерськими рішеннями.

Кавоварки ELECTROLUX великою швидкістю – приготування напою з їхньою допомогою займе мінімум часу. Вони прості в обслуговуванні та використання, тому не завдадуть проблем користувачам.

Інші незаперечні переваги:

  1. в краплинних кавоварках є можливість вибору відповідного розміру ємності;
  2. приготування напою в оптимальному температурному режимі – не доведеться чекати охолодження або додатково розігрівати;
  3. наявність таймера та безлічі програмованих опцій;
  4. стильний дизайн, компактна конструкція;
  5. надійні, довговічні деталі.

Говорячи про недоліки, варто згадати про тугі та незручні кришки деяких моделей. При її відкритті до упору задня частина пристрою часто заливається конденсатом. Деякі моделі затягують процес заварювання, у результаті виходить напій, смак якого не кожен оцінить.

ELECTROLUX – большая скорость приготовления

Всі виробники кавоварок з нашого рейтингу приділяють достатньо уваги якості, функціональності та дизайну своєї продукції. Лідером рейтингу стала компанія DELONGHI, яка за багато десятиліть присутності на ринку довела свою спроможність та надійність. Негативних відгуків про пристрої цього бренду практично не знайти. Багато користувачів залишилися задоволені.

Коментарі
Залиште коментар