Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найкращих смартфонів бізнес класу - Рейтинг 2017 року

Дата публікації: 11.12.2017 17:38
Дата оновлення: 05.06.2024 13:24

Хочеться хороший смартфон бізнесу, який привертає як" зовнішністю", так і начинкою? Можливо, вам підійде один з девайсів, представлених в огляді. Ми склали рейтинг з 10 найкращих мобільних класу" люкс", які відрізняються" розумом і кмітливістю". Розглянуті в статті телефони випущені вічно змагаються – Samsung Apple. У кожного з представлених іміджевих бізнес-мобільників є, чим похвалитися. Але мінуси є навіть у кращих смартфонів.

смартфоны бизнес-класса от Самсунг и Эппл

iPhone 7

iPhone 7 смартфон в алюмінієвому корпусі. Завдяки екрану в 4,7" девайс зручно лежить в руці. Мобільник підійде для веб-серфінгу і бізнес-додатків: двох гігабайт ОЗУ і чотирьох ядер процесора з частотою 2,34 гГц вистачає для роботи в режимі багатозадачності.

iPhone 7

Екран видає якісне зображення. Кольори насичені і натуральні, а кути огляду широкі за рахунок IPS матриці. Дозвіл (1334x750) поступається сучасним флагманів з Full HD екраном. Але на якості картинки роздільна здатність айфона не позначається: на екрані 4,7" пікселів не видно, навіть якщо дивитися впритул.

Акумуляторної ємності (1960 мАг) вистачає, щоб розмовляти 14 годин поспіль. Телефон здатний розважити в дорозі: дивитися кіно в 720p можна майже сім годин. А якщо зменшити яскравість, телефон протримається ще довше. Апарат випускається з об'ємом пам'яті: 32-256 Гб.

Плюси:

  • Шикарне звучання навіть без навушників: два стереодинаміки дають чистий збалансований звук і хорошу гучність.
  • Телефон захищений від пилу і не боїться тимчасового занурення під воду.
  • Робить якісні знімки: шикарні фото –" фішка" всіх айфонів. У головній камери цього" Яблучка" – 12 мегапікселів дозволу і оптична стабілізація. Смартфон добре знімає і вдень, і в темряві: зернистості мало, деталізація непогана.
  • Смартфон хороший для відеозв'язку в першу чергу і в другу – для Селфі. Дозвіл фронтальної камери цього гаджета гідне – 7 Мп.

Мінуси:

  • Доведеться віддати перевагу тільки одного оператора. Цей айфон, як і всі інші розрахований на одну sim-карту.
  • Не можна поставити флешку. Спірний недолік, враховуючи версії з різним об'ємом сховища.
  • Ні аудіороз'єми 3,5. Цей мінус теж спірне, але навушники від Apple подобаються не кожному. Відсутність роз'єму змушує деяких користувачів шукати блютуз-гарнітуру, яка садить батарею, або купувати адаптер.

Читайте також: ТОП-10 кращих виробників смартфонів – Рейтинг 2017 року

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 красень-смартфон в алюмінієвому корпусі, захищений по IP68. Телефон може протриматися у воді до півгодини на глибині до 1,5 метрів і добре захищений від впливу пилу.

Samsung Galaxy S8

Батарея на 3000 мАг в поєднанні з" економним" Amoled-екраном витримує в режимі" все по чуть-чуть" (трохи відео та ігор, соцмережі, дзвінки) майже добу.

Продуктивність смартфона на висоті: чотири гігабайти оперативної пам'яті і восьміядерний процесор дають можливість насолодитися сучасними іграми. 5,8" дисплей зручний, щоб грати, дивитися відео.

Внутрішньої пам'яті (64 Гб вказано) вистачає, щоб вмістити 55-60 Гб даних: частина місця займають встановлені додатки.

Примітка: поділ ядер – гарне рішення для економії ресурсу акумулятора. Чотири ядра працюють постійно на частоті 1,7 гГц, інші чотири (Частота 2,3 гГц) -призначені для ресурсоємних додатків.

У смартфона спільний лоток для флешки і" сімки", що дозволяє одночасно використовувати АБО 2.

Переваги:

  • Шикарне зображення.ДОЗВІЛ 2960x1440 Точок на дюйм і Superamoled Дають можливість насолоджуватися деталізованої картинкою, натуральної передачею кольору і істинним чорним.
  • Зручно користуватися. з роздільною здатністю 18,5: 9 і відсутність рамок. На такому дисплеї поміщається більше інформації, можна користуватися двома програмами одночасно (два вікна прекрасно поміщаються на одному екрані).
  • Чудові фотографії. камера (12 Мп) миттєво і автоматично фокусується на об'єкті, робить чіткі знімки при наближенні, а також коли світла недостатньо. Вміє записувати UHD відео. У фронтальних кадрів (8 Мп) якість теж гідне, але в сутінках воно страждає: деталізація помітно погіршується.
  • Відмінний звук в навушниках. Смартфон комплектується брендовими навушниками AKG.
  • Підтримує бездротову зарядку: обійтися без usb.

Можливі нарікання:

  • "Сирий" голосовий помічник: пізнає не кожне зображення, але розповісти про погоду, розкладі театральних постановок зуміє.
  • Незручне розташування сканера відбитків. знаходиться збоку від вічка камери: до нього доводиться тягнутися, тому камера часто брудниться.
  • Сканер райдужки теж незручний. Щоб розблокувати смартфон таким чином необхідно виконувати дуже багато умов: не можна бути в окулярах/лінзах, важливо потрапити в який побачив екрані гурток, сенсор повинен бути ідеально чистим.

Читайте також: ТОП-10 кращих китайських смартфонів в 2017 році

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus 5,5 дюймовим IPS екраном. Така матриця порадує власника шикарною картинкою з натуральними квітами. За рахунок 178 градусного огляду відтінки залишаються реалістичними під будь-яким кутом. Різні версії смартфонів розраховані на зберігання 32-256 Гб інформації.

iPhone 7 Plus

Важливо: "яблучний" мобільник випускається в металевому корпусі і захищений по IP67. Айфон недоступний для пилу і не зламається, якщо його випадково упустити в воду.

Акумулятор на 2900 мАг" проживе" півмісяця в режимі очікування, 14 годин переглядів онлайн-відео або близько 15 годин веб-серфінгу.

Три гігабайти оперативної пам'яті і чотири ядра процесора частотою 2,34 гГц забезпечують телефону гідну продуктивність в іграх і веб-серфінгу.

Чим гарний:

  • Показує якісне зображення: значення дозволу дисплея – 2560x1440. Розглянути деталі на відео або фотографії точно вдасться.
  • Чудова Double-камера (тилова) по 12 Мп кожна. смартфона отримала можливості ширококутного і телеоб'єктива. До того ж камери оснащені дворазовим оптичним зумом і десятикратним цифровим збільшенням. Спалах реагує на кольори орендованих об'єктів і рівень освітлення, автоматично адаптуючись під умови. У поєднанні з оптичною стабілізацією це гарантує насичені, чіткі знімки. До того ж айфон вміє знімати відео в UHD.
  • Шикарні СелфіЗАБЕЗПЕЧЕНІ семи мегапіксельною фронтальною камерою з роздільною автостабілізаціей зображення: фото не змаститься, навіть якщо руки тремтять.

Недоліки:

  • не підтримує картки пам'яті;
  • розрахований на одну сім-карту.

Цікаво почитати: 10 кращих смартфонів ASUS – Рейтинг 2017 року

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 з гібридним слотом показує чудову продуктивність. Він добре працює в умовах багатозадачності. Власник смартфона зможе пограти на середніх настройках в будь-яку сучасну гру. Смартфон оснащений процесором з вісьмома ядрами і чотирма гігабайтами оперативної пам'яті.

Samsung Galaxy S7

Половина ядер процесора працює на 1,6 гГц, а інша половина – на 2,3 гГц. Завдяки цьому девайс не тільки" тягне" ресурсомісткі програми, але і" живе" довго. Друга половина ядер з більш високою швидкістю створена для роботи з" важкими" додатками.

Вбудований в телефон сховище даних вміщує 24,4 Гб з 32 Гб, заявлених в характеристиках. Така різниця виникає через встановленого ПО.

Плюси:

  • Гідна автономність: 3000 мАг вистачає, щоб користуватися вай-фай підключенням або дивитися відео 15 годин, а слухати музику – 45 годин.
  • П'ятидюймовий екран (5,1" ) показує картинку з роздільною здатністю 2560 x 1440. Супер Amoled дає природне перенесення кольорів і справжній чорний.
  • Хвалиться знімками чудової якості завдяки 12 Мп головною камери з миттєво спрацьовує автофокусуванням. Записуйте відеоролики в 4K – камера це вміє.
  • Насолоджуйтеся відеоспілкування з п'яти мегапіксельною фронтальною камерою.
  • Перетворіть смартфон в жорсткий диск: гаджет підтримує flash-картки до 256 Гб.
  • Захищений від пилу і води

Мінус – корпус збирає сліди від пальців.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих смартфонів Lenovo (Леново) – рейтинг 2017 року

iPhone SE

Компактний iPhone SE важить всього лише 113 грам. Діагональ екрану у" яблука" дорівнює чотирьом дюймам. Завдяки цьому смартфон запросто поміщається в долоню, а керувати ним зручно однією рукою. Алюміній, з якого виготовлений корпус, приємно холодить.

iPhone SE

Різні версії гаджета розраховані на зберігання 16/32/64/128 гігабайт інформації. Версію слід підбирати з огляду на, що смартфон не зкартками пам'яті. Для документів та ігор вистачить молодшої версії. Варіанти" постарше" потрібні для зберігання мультимедіа-даних.

Телефон з двома гігабайтами оперативної пам'яті підходить для інтернет-серфінгу. Два ядра процесора працюють зі швидкістю 1,84 гГц.

Переваги:

  1. Смартфон приваблює насиченістю відтінків, які не спотворюються під кутом, чому сприяє IPS дисплей. Максимальна роздільна здатність, яке підтримує екран, НЕВЕЛИКЕ – 1136x640. Втім, Цього" з головою" вистачає ДЛЯдіагоналі в 4" .
  2. Головна камера – ще одна перевага смартфона від Епл. 12 Мп дозвіл, double-спалах, автофокусування і стабілізація – у мобільника є все, щоб робити гідні фото. З відеозаписом телефон теж справляється" на рівні": вміє знімати в UHD.
  3. Ємності акумулятора досить для апаратної начинки. Батарея (тисячу шістсот двадцять чотири мАг) протримається добу в режимі помірного використання.

Мінуси:

  • відносно слабка фронтальна камера – 1,2 Мп;
  • не захищений від зовнішніх впливів: пилу, бризок.

Читайте також: Як правильно заряджати смартфон. 5 простих порад, які допоможуть продовжити термін служби батареї

Samsung Galaxy J7 Duos

Стильною Samsung Galaxy J7 Duos з 5,5" діагоналлю комфортно керувати однією рукою. В легенькому корпусі з металу (8 міліметрів)" ховаються" потужні комплектуючі: 8-ядерний процесор з частотним значенням 1,6 гГц і три гігабайти оперативної пам'яті. Цією" начинки" достатньо для комфортної роботи з ресурсоємними програмами.

Samsung Galaxy J7 Duos

Плюси:

  • "Довготривалий": користуйтеся смартфоном хоч добу – 3600 мАг вистачить.
  • Екран на Super Amoled відображає картинку з природними відтінками і справжнім чорним. Дозвіл – 1920х1080.
  • Вміє класно фотографувати: 13 Мп головною камери і швидка автоматичне фокусування дають зображення приголомшливою чіткості.
  • Зручний для відеочату за рахунок фронтальної камери з роздільною здатністю 5 Мп.
  • Місткий: з 16 Гб пам'яті користувачеві телефону 10. Збільшити об'єм можна за рахунок флешки до 256 Гб або 15 гігабайтного" хмари".

ДО недоліків смартфона відносять відсутність захисту від пилу і вологи.

Читайте також: Як зробити скріншот на смартфоні: 4 способи, які працюють

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus безмежні можливості. Стильний фаблет (6,2" ) відображає якісну картинку. Задоволення додає відсутність рамок. З огляду на габарити смартфона, важить він трохи – 173 грами. Корпус девайса виконаний з алюмінію.

Samsung Galaxy S8 Plus

Переваги:

  1. Стійка батарея мАг): акумулятор іміджевого мобільника" живе" добу при помірному використанні.
  2. "Ігрова" продуктивність: 8 ядер процесора (1,7/2,3 ГГц) і цілих 6 гігабайт оперативної пам'яті дають можливість насолоджуватися іграми на середніх і максимальних налаштуваннях. Гаджет добре працює в режимі багатозадачності.
  3. Чудове зображення: максимальний дозвіл, яке підтримує величезний безрамковий екран – 2960x1440. Створений технології SuperAmoled дисплей відображає деталізовану картинку і суттєво економить заряд батареї.
  4. Робить фото, гідні Інстаграма: основна камера пристрою (12 Мп) з світлосилою F1.7 і потужним спалахом" захоплює" більше світла, ніж раніше. Деталізовані, яскраві фотографії виходять навіть вночі. Селфі-камера теж не відстає: 8 Мп роздільна здатність і яскравий об'єктив подарує відмінні фронтальні знімки навіть в мерехтливому вогнями нічному клубі.
  5. Чи не смартфон, Анакопичувач:" рідна" пам'ять гаджета вміщує 128 Гб, до того ж її можна збільшити за рахунок мікро-СД на 256 Гб.
  6. Не боїться ні пилу, ні води: в захищений за стандартом IP68 смартфон не проникає пил. Гаджет переживе 30 хвилинне занурення в воду на 1,5 метра. Використовуйте мобільник під час дощу і сніг, візьміть в басейн або на пляж – йому все дарма.
  7. Крутий звук: в коробці з девайсом лежать фірмові навушники від AKG.

Недолік смартфона – датчик відбитка незручно шукати навпомацки – знаходиться поруч з тилової камерою.

Цікаво почитати: 10 революційних нововведень iPhone X – що було запозичено у Android, а що по-справжньому нове

Samsung Galaxy J7 2016

Samsung Galaxy J7 2016 5,5" фаблет для повсякденних завдань. Двох гігабайт ОЗУ і восьми ядер процесора (частотне значення – 1,6) досить для комфортного інтернет-серфінгу, одночасної роботи з декількома ресурсоємними програмами.

Samsung Galaxy J7 2016

Важливо: смартфон сумісний з флеш-картками мікро-СД 128 Гб.

Чим приваблює:

  • Непоганими камерами: головна (13 Мп) – забезпечена яскравим спалахом, швидко фокусується на об'єктах. Знімки виходять не змазати, яскраві. На основну камеру користувач може зняти FHD відео. Селфі-камера на 5 Мп підходить для комфортного спілкування в чатах.
  • Гідною автономністю: під класичним корпусом, зробленим із пластику, ховається акумулятор 3300 мАг. Його вистачає, щоб помірно користуватися гаджетом цілу добу.
  • Реалістичною передачею кольорів: Super Amoled дисплей славиться насиченістю і реалістичністю відтінків," зразковою поведінкою" на сонці.

Недоліки:

  • слабке, за сучасними мірками, роздільна здатність – дисплей відображає максимум HD, з іншого боку – в зв'язці з Super Amoled технологією це суттєво економить енергоресурс;
  • всього лише 16 Гб рідної пам'яті (доступно – близько 10 Гб) – умовний недолік: в смартфон вбудований окремий лоток для SD.

Читайте також: ТОП-10 кращих смартфонів Samsung – Рейтинг 2017 року

Samsung Galaxy A3 2017

Скло, який поєднується з металом, робить компактний Samsung Galaxy A3 2017 привабливим. Смартфон Характеризується 4,7" діагоняллю і продуктивною начинкою: ядра процесора (8 ШТ) працюють на частоті 1,6 ГГЦ. Розробники Оснастили девайс 2 гігабайтами оперативної пам'яті. Завдяки Таким компонентам смартфон" літає" Як при одночасній роботі двох-трьох ресурсномістких програм, так і при перегляді потокового відео – користувач зможе взяти участь в конференції онлайн.

Samsung Galaxy A3 2017

Екран показує зображення в HD. З огляду на діагональ цього вистачає для комфортного використання. Створений на основі Super AMOLED дисплей дозволяє насолоджуватися насиченістю і справжнім чорним відтінком. Завдяки такій матриці екран майже не відсвічує на сонці.

Плюси:

  • Підключайте зарядку будь-якою стороною з роз'ємом USB type-C.
  • Перетворюйте смартфон в носій інформації: гаджет сумісний з СД-картками до 256 Гб.
  • Фіксуйте приємні моменти з шикарними камерами (13 Мп – головна, 8 Мп – для Селфі) – відмінна деталізація забезпечена. Знімайте відео на основну камеру в FHD.
  • Робіть Селфі з комфортом: вирішуйте самі, де буде знаходитися кнопка затвора.
  • Беріть смартфон на пляж або в басейн, користуйтеся їм без побоювання під снігом/дощем: ступінь захисту IP68 вбереже компоненти девайса від пилу і води. Гаджет не постраждає, навіть якщо впустити його в воду на півтора метра (витримує до 30 хвилин).

Можливі нарікання:

  • "Слабка батарея" (2350 мАг): з включеним вай-фай смартфон працює до 17 годин, як обіцяє виробник: на практиці – до 8 годин. Може знадобитися зовнішня батарея.
  • Мало" запам'ятовує": з 16 Гб" особистої" пам'яті доступно близько десяти.
  • Чи не відтворює 4К.

Читайте також: Як підключити смартфон до комп'ютера: 3 простих варіанти

Samsung Galaxy A5 2017

Шикарний 5,2" Samsung Galaxy A5 2017 стильно завдяки" оболонці" зі скла і металу. Завдяки двом гігабайтам ОЗУ і 8 ядерного процесору цей смартфон характеризується чудовим швидкодією. Девайс тягне сучасні ігри, відмінно працює в багатозадачних режимах.

Samsung Galaxy A5 2017

Переваги:

  1. Super Amoled дисплей показує насичені, яскраві відтінки і по-справжньому чорний колір. За рахунок матриці екран чудово поводиться на сонці: майже не відблискує, що не відсвічує. Максимальна роздільна здатність екрану – FHD.
  2. Пристойна автономність (3000 мАг): акумулятор здатний прожити день без підзарядки в помірному режимі: онлайн-конференції, дзвінки, соцмережі.
  3. Камери – головна фішка девайса: роздільна здатність основної оптики і фронтальної камери (16 Мп у обох), вибіркова автофокусування – все, що потрібно для деталізованих фотографій. До того ж обидві камери здатні зняти відеоролик в FHD.
  4. Смартфон" запам'ятає все": з 32 Гб" рідного" сховища є 23 Гб. ДО того ж в телефон можна поставити картку на 256 Гб.
  5. Двухсімочний смартфон недоступний для пилу, стійко переносить вологу: рівень захисту гаджета IP68 означає, що телефон витримає до півгодини під водою (глибина – не більш 1,5 м).

Мінуси:

  • чутливий до слідів від пальців корпус;
  • поперемінно працюють сім-картки.

Цікаво почитати: 9 кращих виробників мобільних телефонів: альтернатива гучним флагманів

Кожен з представлених в топ-огляді мобільний телефон – підходящий варіант для бізнесу. При виборі варто пам'ятати, що" Самсунги" працюють з двома сім-картками і підтримують флешки, а айфони – немає. Для шанувальників "яблучних" гаджетівМИ рекомендуємо iPhone 7 PLUS: У нього хороші камери, шикарний звук і є версії з великим об'ємом пам'яті. Любителям Андроідофонов, бажаючим двухсімочний варіант радимо придивитися до Samsung Galaxy A5 2017:" РІДНИЙ Пам'яті" у нього не так вже й багато, зате гніздо для флешки окреме, а камери – чудові. Якщо ж хочеться батарею потужніший – S8 Plus тієї ж серії – ідеальний.

Дивіться відео.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини