Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 найкращих прасок 2023 року

Дата публікації: 25.07.2017 12:40
Дата оновлення: 05.06.2024 11:20

Правильно обрана праска забезпечить ідеальні стрілки, якісно попрасований одяг, а також бережно віднесеться до делікатних матеріалів. А як вибрати таку праску? Допоможемо в цьому ми і топ-10 моделей прасок 2017 року, які обов'язково відповідатимуть вимогам та гарантують непомітний перебіг процесу, перетворюючи рутину на відпочинок, що приносить користь.

Читайте також: Як вибрати парову праску і не обпектися ціною?

Праска Braun TS785STP


utug braun


Braun TS785STP займає лідируюче місце в рейтингу. Перевага приладу в тому, що його будова дозволяє прасувати навіть складні деталі гардеробу. Глибокі складки легко розгладжуються за допомогою пари, що виходить зі спеціальних отворів у підошві.

Підошва праски виготовлена з матеріалів високої якості. Дизайн праски розробляли з урахуванням вимог та переваг користувачів, намагаючись зробити його відповідним до стандартів. Праска компактна, не спричинить дискомфорту великою вагою. Завдяки ергономічній відкритій ручці з гумовим покриттям використання приладу стає гранично легким. Подібний дизайн робить надає йому маневреності, що прискорить процес прасування речей у кілька разів.

Підошва типу Saphir збільшить експлуатаційний термін. За результатами досліджень вона виявилася вчетверо міцнішою від нержавіючої сталі. Saphir не чутлива до пошкоджень. Потрібно постаратися, щоби залишити подряпини на ній. За необхідності можна чистити підошву металевою мочалкою без остраху отримати серйозні механічні пошкодження, які позначаться на справній роботі приладу.

Праска виконана в дизайні, що враховує сучасні тенденції, що дозволить ставити його на відкритих місцях без завдання шкоди естетичній обстановці загальної атмосфери дому.

Праска Philips GC4887/00


utug philips


Праска моделі Philips GC4887/00 стане корисним доповненням до приладів побуту людей, які відчувають гостру необхідність у постійному прасуванні одягу. Завдяки стильному дизайну та відповідності вимогам якості, прилад забезпечить легке та просте прасування. До його основних переваг входить:

1. збільшена ємність для води;

2. підошва типу T-ionicGlide;

3. вбудований резервуар для накипу.

Праска подібного типу має потужність 3000 Вт. гарантує нагрівання протягом однієї-двох хвилин, що є добрим показником у порівнянні з іншими моделями. На праску за один раз можна залити 350 мілілітрів рідини. Це дозволяє тривалий час не додавати рідину і не переривати прасування.

Оксид титану є матеріалом, з якого виготовлена прасувальна поверхня T-ionicGlide. Матеріал не тільки робить прилад стійким до різних пошкоджень, але й дає високу гарантію якісно виконаного процесу. Подібна підошва обіцяє високий експлуатаційний термін.

Праска оснащена контейнером для накипу. Вона не збирається в приладі і не потребує додаткового систематичного очищення, тому що виводиться з праски під час процесу самоочищення.

Головною перевагою моделі є наявність обмежувача роботи за часом. Якщо праска надовго залишена без роботи, вона автоматично вимикається, що значно підвищує коефіцієнт безпеки під час її використання.

Праска Bosch TDA2365


utug bosh


Третім у нашому рейтингу виявилася праска моделі Bosch TDA2365. Її можна назвати комплексом необхідних функцій для зручного, тривалого та якісного використання. Потужність подачі пари досягає до 22 грамів пари на хвилину, при цьому прилад має сильний паровий удар. Це означає, що під час висихання речі у певній позиції (або у разі набуття неправильної форми) достатньо провести підошвою по її поверхні, щоб повернути їй колишній вигляд без докладання зусиль.

Модель компактна та легка. За необхідності тривалого прасування не відчувається втома руки або плечей, оскільки він має меншу вагу, ніж більшість інших моделей.

1. Гнучкий шнур з еластичного матеріалу дозволяє використовувати прилад з будь-якого положення.

2. Довгий шнур зручний – він дозволяє вільно пересуватися по кімнаті разом з праскою та дошкою для прасування.

Існує кнопка пульверизації рідини. Вода розсіюється рівномірно та якісно, не залишаючи на поверхні вологих плям. Час нагрівання приладу швидкий, тому що його показники відповідають 2200 Вт. Місткість для води на 220 мл дозволяє довго працювати без необхідності додавати рідину.

Праска Braun TexStyle 755


utug braun


Braun Texstyle 755 – оптимальний варіант парової праски для людей, які люблять якісно прогладжувати складки на одязі. Він має дві переваги, які виділяють його на тлі інших приладів:

  • нова ділянка підошви – паровий носик;
  • підошва типу Saphir.

У 2017 році Saphir стала гарантом якості. що поєднує хром, цинк (а також нікель і хром) стійкий до пошкоджень. Аналогічну перевагу має також модель Braun TS785STP, але унікальний паровий носик відрізняє Braun Texstyle 755 від першого варіанту.

Мінуси:

  • без насадки речі можуть прилипати;
  • рекомендується обережно користуватися шнуром – може перегнутися під неправильним кутом.

Підошва стабільно подає 50 грамів пари на хвилину з отворів, які розподілені за її периметром. Паровий удар викликається за бажанням користувача простим натисканням регулювальної кнопки. Отвори на носику, з яких виходить 170 г пари на хвилину, дозволять якісно пропрасувати складні місця: складки, оборки, коміри, ділянки поруч з ґудзиками.

Прилад займає перше місце в рейтингу за об'ємом резервуару для води. Його об'єм досягає 400 мілілітрів, що стає гарантом експлуатації Braun Texstyle 755 без необхідності повторного заповнення резервуару рідиною протягом довгого часу.

Читайте також: Як вибрати хорошу праску?

Праска Redmond RI-C234


utug redmond

Праска моделі Redmond RI-C234 – найсучасніша в ТОПі. Є можливість транспортувати її по периметру дому завдяки відсутності дроту. Цей же аспект спрощує взаємодію прасувальної поверхні та текстилю, тому що тепер не потрібно турбуватися про те, що недостатньо еластичний дріт перегнеться під неправильним кутом.

Модель забезпечує високий коефіцієнт безпеки. Він автоматично вимикається, якщо розміщується на платформі і не використовується протягом тривалого часу. Це гарантує стовідсотковий захист від поломки праски та інших неприємних наслідків.

Порада: Праска пропонує кілька режимів роботи. Вона може прасувати речі всуху, поступово зволожувати їх для кращого розгладження або постійно подавати пару. Обирайте відповідно до виду текстилю стратегію роботи і починайте прасувати!

Керамічна підошва дозволить прасувати праскою навіть делікатні тканини без побоювання нанести їм шкоди. Матеріал дозволяє прасувальній поверхні безперешкодно взаємодіяти з текстилем, що знижує відсоток навантаження на руки та спину. Користувач не відчує втоми під час тривалого використання, адже праска компактна і легка.

Ще однією перевагою моделі є її дизайн. Праска має світлодіодну індикацію і виконана в декількох варіантах забарвлення, що дозволить підібрати дизайн, що максимально підходить під смакові уподобання користувача.

Праска Rowenta DA1510 F1


utug rowenta


Праски потрібні не тільки для використання на території дому. Для людей, які багато подорожують або часто їздять у відрядження просто необхідний варіант приладу для подорожей, який зможе за лічені хвилини привести одяг в порядок. Rowenta DA1510 F1 – невелика праска з гарною потужністю для дорожнього варіанту. Її переваги:

  • ручка, що зручно складається;
  • вузький носик;
  • потужний паровий удар для подібних розмірів;
  • невеликі розміри.

Модель не займе багато місця, але гарантує якісне прасування одягу за умови наявності розетки. Ручка, що складається, у поєднанні із загальною компактністю дозволить без проблем помістити прилад в рюкзак або валізу, відправитися у відпустку.

Мінуси:

  • у разі частого використання в умовах нестабільної напруги знижується експлуатаційний термін;
  • невеликий резервуар для води.

Порада: Завдяки вузькому носику моделі Rowenta DA1510 F1 ви добре виглядатимете навіть під час подорожей: коміри, складки, оборки, і навіть місця поруч із ґудзиками будуть ідеально пропрасовані.

Модель має можливість подачі 10 мілілітрів пари на хвилину. Подібні показники гарантують якісне прогладжування навіть старих складок (такі часто з'являються під час тривалого транспортування речей у валізі чи сумці). Прилад легкий, не створить додаткового навантаження на спину, коли прилад опиниться в сумці.

Праска Braun 4679-TS775TP


utug braun


4679-TS775TP має характерну для прасок марки Braun підошву зі сплаву цинку з іншими металами. Вона значно підвищує загальний коефіцієнт стійкості до механічних пошкоджень та збільшує експлуатаційний термін. Вона практично не сприйнятлива до зовнішнього впливу, тому доведеться дійсно докласти зусиль, щоб вивести її з функціонального стану.

Порада: Не ігноруйте насадку Textile Protector, яка йде в комплекті, вона зменшує нагрівання підошви, дозволяючи використовувати прилад навіть на тонкому текстилі. Всі елементи одягу так само ідеально випрасовані, як і за нормальної температури для даного приладу.

Головний плюс у роботі праски криється в хорошій подачі пари. Через спеціальні отвори в прасувальній поверхні проходить 200 мілілітрів парових випарів за хвилину. Місткість контейнера для води – 400 мілілітрів. Показник гарантує тривалий час роботи із праскою без необхідності повторної заправки.

Прилад нагрівається за короткий час завдяки потужності 2400 Вт. Ви прасуєте майже відразу після того, як поставите його нагріватися.

Єдиний нюанс – під час обробки прасувальної поверхні праски не можна використовувати речовини, що містять у собі агресивну хімію, інакше вона буде безнадійно зіпсована.

Праска Panasonic NI-P300TATW


utug panasonic


Праска цієї моделі насамперед розрахована на те, щоб якнайшвидше розправитися з великою кількістю одягу, який потребує прасування. Усі інновації та елементи конструкції праски спрямовані на спрощення процесу.

Головними перевагами NI-P300TATW є:

  • легкість прасування;
  • висока потужність;
  • довгий і еластичний шнур.

Підошва одночасно гарантує гладкість ковзання по тканині, але при цьому підвищує коефіцієнт стійкості до механічних пошкоджень. Також у моделі є функція вертикального прасування. Це дозволяє прасувати речі, поки вони висять на вішалці.

Мінуси:

  • відсутність у наборі ємності для затікання води в резервуар;
  • шорстке покриття, що перешкоджає пригоранню, може створювати проблеми під час ковзання.

Потужність 1780 Вт дає можливість прасці швидко розігріватися. Вона подає 76 грамів пари на хвилину, що дозволяє розгладжувати глибокі складки на одязі. Якщо показник виявився занадто високим, тобто можливість зменшити подачу пари до 15 грамів на хвилину (або до будь-якого проміжного показника).

Цікаво дізнатися: Як вибрати пральну машину

Довжина шнура досягає 1,8 метра. розміри дозволяють вільно пересуватися по кімнаті, не вимагаючи розміститися якомога ближче до розетки на шкоду власному комфорту. Він еластичний і обертається без ускладнень, тому користувач не відчує труднощів у процесі.

Праска Redmond RI-C219


utug redmond


Керамічна прасувальна поверхня праски Redmond RI-C219 легко контактує із поверхнею. Купівля даного пристрою гарантує легкість у його застосуванні, а також збереження звичайного та тонкого текстилю, оскільки в ньому є можливість зміни температури.

Цей прилад має силу 2400 Вт. З такими характеристиками користувач отримує можливість використовувати пару, сила подачі якої досягає 110 грам на хвилину. 50 грам парових виділень – це загальний потік по периметру підошви. Цього вистачає, щоб упоратися з глибокими складками, що виникають, якщо одяг тривалий час перебуває в одному положенні.

Redmond RI-C219 піклується про безпеку. Звук досить сильної гучності у разі тривалої паузи повідомляє користувача про те, що праска все ще увімкнена. Така функція запобігає всім можливим ризикам, пов'язаним із займанням. У разі перегрівання прилад автоматично вимикається, що вберігає його від серйозних поломок.

Шнур завдовжки три метри дозволяє людині вільно пересуватися по периметру кімнати без прив'язки до розетки. Довгий шнур збільшує можливість маневреності праски. Він прикріплений на шарнірі, тому не перекручується та не згинається під неправильними кутами.

Праска Tefal FV9745E0


utug tefal


Tefal FV9745E0 – це золота середина для будь-якого користувача. У ній присутні всі передбачені стандартами функції та відсутні непотрібні надмірності. Праска виконана в стриманих тонах і в цілому має мінімальний дизайн.

Її головні переваги:

  • висока потужність;
  • продуктивне виділення пари;
  • велика ємність для води;

2800 Вт є достатніми для швидкого розігрівання і якісної роботи надалі. Глибокі складки легко зникають за потужності пари 30 г на хвилину. За необхідності існує можливість користуватися функцією подачі пари. Ця функція збільшує силу парового виділення до 190 гр/м.

Мінуси:

  • перемикач пульверизатора розміщений під ручкою;
  • широка передня частина для дрібних деталей.

Резервуар для рідини розміром 300 мілілітрів дозволить користуватися праскою протягом тривалого часу без необхідності повторного заповнення. Є можливість спостерігати за рівнем води через прозорі вставки з боків праски.

Довгий шнур звільняє користувача від прив'язки до розетки.

Праска важить 1,5 кілограма. Вага не призведе до почуття втоми в руках під час використання протягом навіть півгодини і більше.

Підбиваючи підсумки


Праски, представлені в ТОПі, відрізняються між собою, але при цьому мають дещо спільне – стійку до пошкоджень механічного типу підошву і достойні характеристики функції парової обробки. Вони відповідальні за те, як зрештою виглядатиме матеріал, а також за збереження одягу в акуратному стані.

Ми радимо взяти з собою в подорож праску Rowenta, а для домашніх справ ідеальна праска фірми Braun. Але ж рішення за вами!

Дивіться відео на тему: Огляд праски Redmond RI-C219

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини