Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-12 найкращих виробників блендерів

Дата публікації: 11.06.2018 09:05
Дата оновлення: 10.06.2024 12:06

Мало який прилад здатний впоратися з такою кількістю завдань, скільки під силу звичайному блендеру. компактний пристрій – справжня паличка-виручалочка для кулінара. Подрібнити, змішати, збити — це не повний перелік його можливостей.

На перший погляд, подібні агрегати здаються однаковими. Але насправді їх відрізняють потужність, кількість функцій та інші параметри.

Щоб вибрати і купити потрібну модель, для початку слід визначитися, який пристрій краще підходить для передбачуваного навантаження. А допоможе у цьому рейтинг найкращих виробників.

BOSCH

Блендеры Bosch

 

Запорукою успіху засновник компанії Роберт Бош вважав високу якість товарів. Також одним з його принципів було поважне та дбайливе ставлення до співробітників фірми та партнерів. Тому бренд заслужив на довіру покупців — надійність продукції і сьогодні залишається непорушною.

Прилади для побуту, що працюють від електромережі, почала випускати з 1933 року. Першим із них стала холодильна камера у формі барабана, а холодильники бренду та у 21 столітті найбільш популярні у покупців України. Серед дрібної техніки для дому та кухні слід зазначити блендер BOSCH.

Особливості занурювальних моделей виробника на прикладі MSM67166:

  1. Основна насадка зроблена з нержавіючої сталі, тому довго прослужить – з цього матеріалу виробляють комплектуючі професійної техніки.
  2. Подрібнювач працює у трьох режимах. Отже можна отримати продукт дрібної, середньої чи великої нарізки. За перемикання на потрібний режим відповідають кнопки, підписані у стилі розмірів одягу – S, M, L.
  3. Потужність моделі відповідає параметрам приладів для професійних кухарів. 750 Ватт достатньо, щоб підробити лід та тверді продукти.
  4. Ергономічний тримач покритий спеціальним м'яким матеріалом, тому їм зручно користуватися. Експлуатацію полегшують великі круглі кнопки керування.

Недоліки:

  • немає захисту від перегріву.

Кавоманам на замітку: 6 найкращих виробників кофемашин

BRAUN

Блендеры Braun

 

Розробкою малої техніки для кухні німецька фірма зайнялася у 50-х роках минулого століття. Спочатку бренд спеціалізувався на радіолах, а з 1941 року пріоритетом стали електробритви. Епілятори та інші еелектроприлади особистого користування покупці цінують за новітні технології та ергономічний дизайн.

Функціональність та презентабельний зовнішній вигляд відрізняють техніку для кухні. BRAUN. Серед їх переваг:

  1. Леза в MQ9037X рухаються як горизонтально, а й вертикально. Тому для отримання результату потрібно прикладати майже наполовину менше зусиль, ніж під час роботи з насадкою, що функціонує виключно горизонтально.
  2. Потужні та надійні прилади представлені у різних цінових сегментах. Так, MQ 535 Sauce йде в комплекті з необхідними режимами та насадками, при цьому його вартість доступна.
  3. Деякі моделі (наприклад, MQ9045X) оснащують технологією контролю за швидкістю. Суть у тому, що інтенсивність роботи приладів залежить від зусиль, які прикладають для натискання кнопки.
  4. Виробник випускає і стаціонарні агрегати з турбо-режимом. JB 3060 Tributeнаприклад.

Недоліки:

  • Для подрібнення продуктів за допомогою моделей, у яких швидкість залежить від натискання, доведеться докласти трохи більше зусиль.

ELECTROLUX

Блендеры Electrolux

 

Створюючи продукт, компанія орієнтується зручність його використання. Порохотяг має бути легше, щоб з ним упоралася навіть дитина. Холодильник і плита компактніше, щоб займати менше простору. Поєднувати компактність і невелику вагу з функціональністю має і дрібна техніка для кухні. Такі прилади, як блендери ELECTROLUX, створені приносити задоволення від експлуатації, а не викликати втома.

Переваги пристроїв бренду:

  1. Більшість асортименту представлена стаціонарними приладами. Але є занурювальні моделі, наприклад ESTM3300, Для яких характерні простота використання та комплектація необхідним набором насадок.
  2. Імпульсний режим полегшує подрібнення твердих і в'язких продуктів часнику, сала, горіхів. Така функція має ESB5700BK.
  3. Наколоти льоду для літнього коктейлю швидко і дрібно допоможе однойменна програма, яка є в ESB5400BK.
  4. Кожен пристрій має витончений стиль. Плавні лінії та гармонійне поєднання кольорів роблять прилади прикрасою приміщення та приємні в експлуатації.

Універсальна помічниця: 10 найкращих виробників мультиварок

GORENJE

Блендеры Gorenje

 

Словенський бренд відрізняє відомий дизайн техніки. Над зовнішнім виглядом побутових приладів, що обрамляє Високотехнологічну начинку, невпинно працює дизайнерський відділ компанії, пропонуючи щорічно нові лінійки Продукції. Почавши з ВИРОБНИЦТВАплит - газових і електро-, які і на початку 21 століття користуються незмінним успіхом, фірма поступово розширювала список товарів, що випускаються. Українським покупцям доступна велика та вбудована, кліматична та дрібна техніка для дому.

Переваги блендерів GORENJE:

  1. Сучасний дизайн та увага до деталей роблять навіть прості пристрої стильними та привабливими (HBX601QBнаприклад).
  2. Турбота про комфортну експлуатацію приладів призвела до створення моделей на КШТАЛТHBX884QE. Зберігати насадки на спеціальній підставці зручніше, ніж у шафці або коробці. І виглядає це естетичніше.
  3. Спеціально для фанів ЗОЖ виробник сконструював апарати для смузі. BSM600PR виглядає яскраво і життєрадісно, а ємність для змішування одночасно є пляшечкою. Свіжий напій можна взяти із собою у спортзал, закривши спеціальною кришечкою з отвором.

Порівняти моделі допоможе таблиця:

Модель
Тип Потужність (Вт) Можливості
HB 451 W занурювальний 450 Збивання
Подрібнення
Колка льоду
Приготування пюре
Турбо-режим
B800E стаціонарний 800 Збивання
Дроблення
Імпульсний режим
Змішування
S450E стаціонарний 450 Подрібнення
HB 804 E занурювальний 800 Збивання
Подрібнення
Змішування
Підставка

KENWOOD

 Блендеры KENWOOD

Компанія спочатку прославилася винаходом кухонного комбайна. Прилад виконував завдання міксера, що існував, з можливістю підключення інших насадок. м'ясорубки і соковижималки для цитрусових. Прилад одразу ж оцінили господарки, а конструкція стала класикою мультифункціональної техніки.

Інженерні розробки та вдосконалення дизайну дозволили створити добротні KENWOOD, які можуть похвалитися не лише стриманістю та суворим стилем.

  1. Переваги техніки бренду на прикладі HDM708WH:
  2. На основній насадці – три леза, що полегшує нарізування та змішування продуктів.
  3. Алюміній, з якого виготовлена «ніжка», довго прослужить і результативно виконає завдання.
  4. Чаша подрібнювача на один літр вміщує потрібні продукти для приготування потрібної кількості страви.
  5. Для збивання та нарізки в набір включені вінчик та тертка.

А ви знали? Як швидко очистити м'ясорубку від м'яса, жиру та іржі: 10 лайфхаків

MOULINEX

Блендеры MOULINEX

 

"Moulinex звільняє жінку" – з таким слоганом компанія почала завойовувати ринок дрібної кухонної техніки в середині минулого століття. У 21 столітті «правила гри» дещо змінилися, і приготуванням будинку займається все більше чоловіків. Тому сучасні прилади французького бренду орієнтовані на користувачів. обох підлог – вони потужні, стильні та довговічні.

Блендери MOULINEX такими особливостями:

  1. Тим, хто шукає пристрій на додаток до міксеру та овочерізки, варто придивитися до простих моделей без додаткових насадок та функцій за демократичною ціною (наприклад, DD100141).
  2. Потужні апарати з двома десятками швидкостей та металевою ніжкою, як DD643132, стануть у нагоді покупцям, які часто готують
  3. Компанія також виробляє моделі стаціонарного типу зі скляними чашами із зручною ручкою.
  4. Пристрої випускаються в модних комбінаціях кольорів – сіро-білої, сріблясто-чорної, біло-червоної.

PHILIPS

 Блендеры PHILIPS

 

Основні напрямки виробництва компанії – освітлення, охорона здоров'я та споживча електроніки. Створюючи продукцію для «простих смертних», бренд орієнтується на повсякденні потреби та потреби покупців. Тому техніка торгової марки залишає відчуття особистого звернення розробників до кожного конкретного користувача. Саме турбота про клієнтів, що виявляється у розробці інтуїтивно зрозумілого керування та детально продуманого функціоналу, допомогла компанії заслужити довіру українських покупців.

Блендери PHILIPS та їх переваги:

  1. Технологічність пристроїв наголошує на елегантному Дизайні. Так, УHR1602/00 - нічого зайвого: прості, чисті лінії, звужена форма рукоятки, класичний білий колір.
  2. Для тих, хто віддає перевагу стаціонарним моделям, розроблені апарати кшталтHR3556/00. Стійка, довговічна Модель виготовлена з нержавіючої сталі, а потужності в 700 Ватт позаздрить стандартний ручний прилад.
  3. Великої сім'ї знадобиться HR1679/90. Пристрій укомплектували всілякими насадками для збивання, змішування, подрібнення і навіть кубики нарізки. У дволітрову чашу поміститься потрібна кількість продуктів, а ножі з покриттям титана прослужать довше «колег» з нержавіючої сталі.
  4. Знімати насадки легко за допомогою двох спеціальних кнопок на занурювальних моделях.

Сумніваєтесь? Що краще – м'ясорубка або блендер: порівняння 2 типів техніки

REDMOND

Блендеры REDMOND

 

Бренд, знайомий по мультиварок, випускає та інші види дрібної техніки для дому та кухні. Серед найбільш затребуваних у споживачів блендери REDMOND.

Особливості пристроїв бренду на прикладі RHB-M2900:

  1. Хай-тек дизайн робить техніку бажаною на кухні 21 століття. Суворі лінії, металево-чорна гама комплектуючих, напівпрозорий пластик створюють завершений стильний зовнішній вигляд.
  2. Стаціонарний пристрій, незважаючи на корпус, що біжить догори, стійко стоїть на поверхні.
  3. Різні насадки дозволяють подрібнювати усі види продуктів.
  4. Ємності мають спеціальні кришечки, тому можна взяти із собою свіжу смузі або інший коктейль.
  5. Пристрій оснащений технологією захисту від перегріву, тому не варто переживати про безпеку та довговічність роботи двигуна.

ROTEX

 Блендеры Rotex

 

Українці встигли близько познайомитись із товарами компанії за тринадцять років її існування. Чайники, мультиварки, соковижималки, м'ясорубки поважають покупці за надійність та доступну вартість.

Особливості ROTEX:

  1. У модельному ряді представлені прості пристрої з однією основною насадкою та агрегати з повним комплектом для шаткування, натирання, замішування, збивання, а також виконання інших функцій (наприклад,).
  2. Компактний та недорогий RTB3505-W сподобається любителям стаціонарних моделей, які вважають за краще не переплачувати за ім'я бренду.
  3. У дизайні переважають м'які, плавні лінії та класичні комбінації кольорів — поєднання білого і сірого, чорного і сріблястого.
  4. Ножі виготовлені з нержавіючої сталі, тому довго прослужать власнику.

Для вимогливих користувачів: блендерів з млином

RUSSELL HOBBS

Блендеры RUSSELL HOBBS

 

Рассел Хоббс – це не лише довговічність та надійність. Форма має не менше значення, ніж вміст. Виконання, дизайн, колір створюють настрій під час готування та роблять життя яскравішим.

Крім бездоганного зовнішнього вигляду, RUSSELL HOBBS й інші переваги:

  1. Місткості стаціонарних моделей можна використовувати як контейнери для зберігання готової їжі. Достатньо зняти нековзну основу, як у 21510-56 Auraі накрити їм чашу замість кришки.
  2. Мультифункціональні пристрої (наприклад, 23180-56 NUTRI BOOST) вміють подрібнювати навіть кавові зерна та горіхи. А в комплекті йдуть п'ять ємностей різних розмірів, щоб кожен член сім'ї — і дорослий, і дитина — взяв із собою до школи та на роботу корисну смузі чи овочевий суп.
  3. Потужні моделі наче 21501-56 AuraСТВОРЕНІ для тих, хто купує прилад лише для його безпосередньої роботи – ПОДРІБНЕННЯ. Леза Та ніжка зроблені з довговічної нержавіючої сталі.

SATURN

 Блендеры SATURN

 

Компанія понад 20 років випускає побутову техніку та електроніку. В асортименті — кліматична та холодильна техніка, товари для здоров'я та догляду за собою, великі побутові прилади. Цікава дрібна техніка для кухонних потреб — аерогрилі, електропечі, вафельниці, кавомолки.

Серед популярних пристроїв SATURN. Особливості:

  1. Доступність українських агрегатів — одна з найважливіших переваг. Відповідаючи міжнародним стандартам якості, вони коштують менше приладів з Англії та Франції (наприклад, ST-FP0050).
  2. Компанія випускає занурювальні та стаціонарні апарати, тому кожен підбере техніку на свій смак.
  3. Пристрої потужністю 1000 Вт, як ST-FP 9090, чудово впораються з твердими продуктами. ДО того ж до комплекту входять насадки для збивання, дроблення, а також тертка.

Для здоров'я: Як вибрати соковижималка: 10 ключових показників

SENCOR

Блендеры SENCOR

Бренд експортує товари до європейських країн, серед яких Україна. Основний напрямок виробництва – невелика техніка для побуту та кухні. Пилососи, електрочайники, міксери компанії відрізняються модним оформленням та представлені у різних цінових категоріях.

Блендери SENCOR такими особливостями:

  1. Яскраві фарби та насичені відтінки корпусу моделей на КШТАЛТSHB4368RS створюють настрій та перетворюють процес готування на задоволення.
  2. Апарати для смузі (наприклад, SNB6600BK) підходять для створення пюре, крем-супу і навіть дитячого живлення. А ємності легко перетворити на пляшечки за допомогою спеціальних кришок, які йдуть у комплекті.
  3. Доступні моделі, як SHB4352, мають мінімум необхідних функцій і стануть доповненням до стандартного набору кухонних помічників.
  4. Занурювальні пристрої з додатковими насадками замінять відразу кілька приладів. А SHB4360, До того ж, оснащений спеціальним мотором зі зниженим рівнем шуму.

Виробники невпинно змагаються, модернізуючи дизайн та можливості пристроїв. При цьому для покупця одними з найважливіших показників залишаються вартість та надійність. Тому перед покупкою потрібно, в першу чергу, визначитися, для чого потрібен агрегат — їм лише подрібнюватимуть їжу або він виконуватиме функції кухонного комбайна. Також на вартість впливає потужність, тому чим частіше планується експлуатація приладу, тим потужнішим він має бути.

Коментарі
Залиште коментар