Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-15 найпопулярніших моделей пилососів цього літа

Дата публікації: 02.10.2017 17:15
Дата оновлення: 10.06.2024 13:30

Роздумуєте, які пилососи найкращі? Яку модель вибрати та купити? Не дивно, тому що на ринку щорічно з`являється безліч багатофункціональних новинок з дивовижними характеристиками і практично будь-яка модель готова порадувати користувача.

Якщо ви знаходитесь в пошуку хорошого пилососа, наш рейтинг популярних моделей літа 2017 допоможе визначитися. Достатньо подивитися на особливості кожного пристрою, і буде легко зрозуміти, який варіант підходить для вас.

1. SAMSUNG VCC-4325S3K


Цей прилад виконаний у стильному класичному чорному кольорі. Апарат призначений для сухого збирання. SAMSUNG VCC-4325S3K відносяться до циклонних, контейнерних, у ньому відсутня мішок для пилу. Пристрій має вбудований мікрофільтр, і займає першу рядок у списку найкращих завдяки унікальній технології Twin Chamber System. Вона передбачає поділ фільтраційного процесу – завдяки їй всмоктувальна потужність не знижується після переповнення мішка.

Читайте також: Пилосос чи пароочисник (парова швабра) – що вибрати? 5 переваг та недоліків парогенератора

Технічні характеристики апарату такі:

  • шумність – 80 Дб;
  • довгий кабель – 6,1 м;
  • споживання – 1600 Вт;
  • всмоктувальна потужність – 350 Вт.

У комплекті є насадки для важкодоступних ділянок і щілин.

Серед недоліків цієї марки користувачі відзначають високу шумність роботи, відсутність турбощітки та паркетної насадки. Необхідність періодичної заміни фільтра викликає незручності.

SAMSUNG VCC-4325S3K – лидер в рейтинге лучших

2. KARCHER WD 3


Цей пилосос із мішком призначений для сухого типу збирання. Є модернізованим поколінням пристроїв господарського призначення. Основна перевага KARCHER WD 3 - мале енергоспоживання. Йому достатньо 1000 Вт, але це не позначається на всмоктувальній потужності.

Це універсальний апарат, що підійде для обробки житлових приміщень, складів, передпокоїв, автомобільних салонів, торгових залів, майстерень. Почесне “срібло” у рейтингу найкращих він отримує завдяки:

  1. пилозбірнику на 17 л, здатності прибирати з поверхонь воду та велике сміття;
  2. двом подовженим трубам;
  3. насадок для різних режимів прибирання та різних підлогових покриттів;
  4. компактної конструкції, з ємностями для додаткових пристроїв та кабелю;
  5. функції видування.

Пилосос можна використовувати поза приміщеннями. Дизайн – простий, але продуманий, є комбінацією жовтого і чорного кольорів.

З мінусів варто відзначити відсутність можливості регулювання інтенсивності та недостатньо інтенсивну роботу. Показник потужності всмоктування – лише 200 Вт. Недостатня та довжина дроту – 4 м.

KARCHER WD 3 – хозяйственный пылесос с низким энергопотреблением

3. GORENJE VC 2303 RCY IV


Прилад для сухого способу збирання відноситься до лінії з НЕРА. Він передбачає фільтрацію у два етапи. За рахунок цього гарантується повноцінне багатоетапне очищення повітря. Перший фільтр розташовується поряд з мішком і комбінується з поліуретановою фільтраційною системою. Він не пропускає близько 90% пилу, тому видаляє комах та інше дрібне сміття.

Це цікаво: Як вибрати пилосос без мішка для сміття?

На дні мішка розміщується другий фільтр. Завдяки йому у пристрої залишаються дрібні елементи, чистота повітря зберігається. Очищати фільтр просто – достатньо промити його, просушити і знову поставити.

GORENJE VC 2303 RCY IV славиться безшумною роботою, яку оцінять любителі тиші та спокою. Пристрій підходить для нічного та вечірнього прибирання. Його технічні властивості:

  • м`які прогумовані колеса RubberWheels, які дбають про цілісність підлогового матеріалу та меблів;
  • мішок – 1,7 л;
  • шумність – 84 Дб;
  • шнур 7 м;
  • показники потужності: всмоктування 430 Вт; споживання – 2300 Вт.

Користувач пристрою може керувати його потужністю. Серед мінусів покупці відзначають незручний процес видалення бруду з насадки, недостатній розмір мішка, необхідність періодичного замовлення фільтрів.

GORENJE VC 2303 RCY IV – отсутствие шума во время работы

4. PHILIPS FC 8452


Цей прилад призначений для сухого способу збирання. PHILIPS FC 8452 - пилосос із потужним двигуном та мішком для сміття, відноситься до приладів класичного типу. Дизайнерське рішення просте, але цікаве – весь пристрій виготовлений у чорному кольорі.

Слід зазначити такі тех. характеристіки приладу:

  1. показник всмоктувальної потужності – 350 Вт, при споживанні 2000 Вт;
  2. розмір мішка для сміття – 3 л;
  3. ергономічна, довга руків`я для видалення забруднень із важкодоступних ділянок;
  4. алюмінієва труба телескопічного типу, якою можна керувати;
  5. наявність насадки для щілин.

Висока всмоктувальна сила в моделі не слабшає з часом, шляхом технології AirflowMax. Є можливість використання одноразових чи багаторазових мішків.

Є у пристрою та недоліки. Нерідко йому потрібний ремонт у перші місяці використання. Пилосос виготовлений із пластику, тому під час інтенсивного чищення сильно нагрівається.

PHILIPS FC 8452 – классический пылесос с современными технологиями

5. KARCHER WD 2


KARCHER WD 2 відносяться до лінійки модернізованих приладів господарського призначення. Він універсальний і використовується для різних типів прибирання. Модель відноситься до бюджетного сегменту, компактна та відрізняється цікавим дизайном – поєднанням темного та яскравого кольорів.

Пилосос маневрений, легкий, приваблює користувачів рядом характеристик:

  • низьке споживання – 1000 Вт;
  • висока всмоктувальна потужність;
  • об`єм мішка – 12 л, у нього можна збирати відходи будівництва, вологу;
  • передбачений екодвигун;
  • зручний у використанні та перевезенні.

Є модель і недоліки. Це відсутність регулювання потужності, незручне кріплення шнура, дорогі розхідники. Часто якість паперового мішка залишає бажати кращого.

KARCHER WD 2 – недорогой, но мощный пылесос

6. PHILIPS FC 8672


Безмішковий пилосос, який відноситься до лінійки PowerPro Active, призначений для прибирання сухим способом. Головна перевага PHILIPS FC 8672 в технології PowerCyclone 4. Вона робить потоки повітря більш інтенсивними, відокремлюючи від нього пил і радуючи користувача чистотою покриттів. Пилові частинки осідають у камері циклонічного типу.

Комфорт при використанні моделі досягається шляхом вмонтованої щітки та відділів для насадок. М`яка пилова щітка готова до застосування будь-якої миті. Насадки та додаткові пристосування за необхідності легко відокремлюються.

Технічні характеристики пилососу:

  1. насадка MultiClean для різних типів підлоги;
  2. можливість керування потужністю та вибору оптимальної інтенсивності прибирання;
  3. шумність – 80 Дб;
  4. довжина кабелю – 6 м;
  5. у комплекті – турбощітка для килимів, ворсу та пуху.

Варто сказати про недоліки. За твердженням покупців, турбощітка не повноцінно справляється зі своїми обов`язками. Відзначають і незручний процес очищення контейнера і неприємний запах при перших увімкненнях.

PHILIPS FC 8672 – технологии для эффективной уборки

7. VITEK VT-1833


Лідер серед пилососів із аквафільтром. Переваги VITEK VT-1833 незаперечні – це і п`ятиступінчаста фільтрація, і високоякісний вбудований НЕРА-фільтр. Прилад компактний, виконаний у оригінальному і привабливий фіолетовий колір. Призначений для сухого збирання.

Корисно буде дізнатися: Як вибрати мийний пилосос?

У комплектації приладу – зручна руків`я для переноска, кнопки для запуску та вимкнення. Передбачена можливість регулювання інтенсивності та автоматичне змотування кабелю.

Відрізняється модель та технічними характеристиками:

  • висока всмоктувальна потужність – 400 Вт;
  • об`єм мішка – 3,5 л;
  • є насадки для м`яких предметів, покриттів для підлоги, килимів, щілин;
  • додатково присутня турбощітка;
  • працює система Aqua Clean.

Вага пилососа досить велика – 9,2 кг, тому його використання може завдавати незручностей. Серед інших труднощів – короткий шнур та необхідність у регулярній очищення турбощітки.

VITEK VT-1833 – пылесос с НЕРА-фильтром

8. KARCHER WD 5 PREMIUM


Цей пиловодосос відноситься до пристроїв середнього класу, і є новинкою серед приладів господарського призначення. Він підійде для прибирання просторих, масштабних територій. KARCHER WD 5 PREMIUM призначений для роботи в різних режимах, необхідності заміни фільтра немає.

Касетник знімається просто і швидко – користувач не контактує з частинками пилу та бруду. Це універсальний прилад, який оперативно впорається із усіма забрудненнями.

Головні переваги пилососу:

  1. приєднання насадок до шлангу, ручка, що знімається, можливості прибирання важкодоступних ділянок;
  2. видування пилу в контейнер шляхом імпульсних потоків та повноцінне очищення;
  3. видалення бруду з різних поверхонь, включаючи вуличні доріжки;
  4. великий пилозбірник на 25 л;
  5. шумність – 71 Дб.

При цьому габарити пилососа роблять його незручним для розміщення в кімнатах. Покупці відзначають невелику щітку для всмоктування та надто інтенсивну потужність всмоктування.

KARCHER WD 5 PREMIUM – хозяйственный пылесос среднего класса

9. LG V-K706R03N


Це пилосос без мішка, головна особливість якого – 8 шарів фільтрації. У приладі встановлено фільтраційну систему НЕРА, яка забезпечує якісне та повноцінне очищення. LG V-K706R03N Дешева модель контейнерного типу, з оригінальним дизайном. У пилососі стильно поєднуються червоний та чорний відтінки.

Технічні характеристики:

  • пилозбірник на 1,2 л;
  • показник шумності – 82 Дб;
  • розмір кабелю – 5 м;
  • потужність споживання – 2000 Вт, всмоктування 380 Вт;
  • передбачено насадку для щілин.

Зручність у використанні досягається шляхом невеликої ваги – лише 4,5 кг.

Комплектація цього пилососа мінімальна, що можна зарахувати до недоліків. Неможливість переноска за ручку, короткий кабель, малий радіус збирання, крихкість складання та матеріалів – суттєві мінуси.

LG V-K706R03N – полноценная, многослойная фильтрация

10. ELECTROLUX ZB 2816


Ця модель лідером серед акумуляторних пилососів вертикального типу для ручного використання. Бездротовий прилад призначений для миттєвого, сухого прибирання. Цей пристрій має акумулятор NiMH. Керується легко – всі необхідні елементи розташовані на ручці. Підходить для прибирання у кімнаті чи салоні автомобіля.

Переваги пристрою:

  1. мішок із циклонною системою та індикатором заповнення;
  2. можливість паркування трубки всмоктування у вертикальне положення;
  3. до 20 хвилин безперервної роботи;
  4. шумність – 77 Дб;
  5. завжди заряджений і готовий до використання, при необхідності допоможе швидко прибрати дрібне сміття.

ELECTROLUX ZB 2816 виконаний у класичному чорному кольорі. Дизайн Моделі ергономічний, про її розрядку можна судити по блакитному індикатору, що загорівся.

Це простий в управлінні бюджетний варіант. Серед недоліків – акумулятор недовговічний, складові рано виходять із ладу.

ELECTROLUX ZB 2816 – лучший среди ручных пылесосов

Читайте також: Як вибрати пилосос з аквафільтром?

11. GORENJE VC 2102 BCY IV


Пилосос не має мішка, відноситься до контейнерного типу, призначений для сухого збирання. GORENJE VC 2102 BCY IV випущений в оригінальному синьому кольорі. У комплекті – безліч насадок для підлогових поверхонь (окремо для м`яких предметів, паркетного та ламінатного покриття, плитки, килима, щілин).

У приладі використано фільтраційну систему НЕРА. Фільтрація проходить в 9 етапів, двигун включається плавно. Пилосос має колеса з гумовими накладками та ручку для транспортування.

Його технічні характеристіки:

  • на корпусі передбачено регулятор інтенсивності;
  • довжина кабелю – 6 м;
  • показник шумності – 82 Дб;
  • є автозмотування шнура;
  • шланг гнучкий, трубка телескопічна.

Необхідність періодичного очищення фільтра, забруднення щітки килимовим ворсом, відсутність компонентів для заміни (пошук може зайняти багато часу) – головні мінуси пристрою.

GORENJE VC 2102 BCY IV – большое количество функциональных насадок

12. KARCHER DS 6.000


Модель контейнерного типу без мішка, KARCHER DS 6.000, допоможе підтримати сприятливий мікроклімат у будинку, і досягти відмінних результатів прибирання. Висока ступінь всмоктування у поєднанні з модернізованим фільтром, що забезпечує багатоетапне ОЧИЩЕННЯ – основні переваги Пристрою. Під час роботи приладу назовні виходить чисте повітря.

Для такого пилососа не потрібно купувати знімні пилозбірники, тому він відноситься до економічних моделей. Його технічні характеристики:

  1. стабільна потужність всмоктування;
  2. простота використання;
  3. фільтраційна система НЕРА;
  4. відсік для зберігання аксесуарів;
  5. легко переміщається на 4 коліщатках.

Фільтр має прозорий корпус, у якому затримується сміття. Це грибки, пилок рослин, кліщі та бактерії. Цей пилосос важко віднести до звичайних, адже він підходить для алергіків та астматиків.

З недоліків – гамірність роботи. Деяким моделям властиво сильно електризуватися.

KARCHER DS 6.000 идеален для аллергиков

13. PHILIPS FC 9170


Особливо цієї моделі – висока всмоктувальна сила. PHILIPS FC 9170 має просту систему вилучення мішка та гігієнічний фільтр, тому підходить для оперативного видалення бруду.

Показник всмоктувальної потужності дорівнює 500 Вт. У комплектації пилососу є насадка Tri-active для ефективного очищення. Вона відрізняється цікавим дизайном. З її боків розташовані щітки для прибирання нерівних стін та куточків. Діаметр переднього отвору великий для всмоктування великого сміття.

Технічні характеристики пристрою:

  • об`ємний мішок на 4 л;
  • показник інтенсивності двигуна 2200 Вт;
  • фільтрація НЕРА, що миється;
  • рівень шумності – 78 Дб;
  • довгий шнур 9м.

На корпусі передбачено можливість регулювання потужності.

Є модель і недоліки. У НІЙ немає мішка для багаторазового використання, незручна форма ручки, плоский кабель, що погано змотується.

PHILIPS FC 9170 с гигиеническим фильтром

14. KARCHER WD 6 P PREMIUM


Пристрій для прибирання сухим способом відноситься до вищого класу моделей господарського призначення. Вимагає трохи енергії та відрізняється високою потужністю. Фільтраційний пристрій KARCHER WD 6 P PREMIUM можливість демонтувати та очищати фільтр, не торкаючись до нього.

Заміна здійснюється вручну. В апараті є дві трубки-подовжувачі, насадки для різних режимів обробки підлоги. або килимів, фільтр плоскої форми складчастого типу та нетканий мішок.

Характерні властивості пилососу:

  1. підходить для усунення великого та малого, сухого та мокрого сміття;
  2. насадки приєднуються до шлангу;
  3. прибирання ведеться на ділянках з ускладненим доступом;
  4. опція видування з видаленням бруду з різних покриттів;
  5. простий злив води з контейнера.

30-літровий мішок для пилу, 6-метровий шнур, регулятор потужності та електродвигун – незаперечні переваги пристрою.
З недоліків – сильна шумність, немає можливості змотування кабелю, відсутні насадки для паркету.

KARCHER WD 6 P PREMIUM – хозяйственный пылесос высшего класса

Читайте також: Як вибрати пилосос з мішком для прибирання пилу?

15. BEKO BKS 1351 K


Ця безмішкова модель, призначена для прибирання сухим способом, відноситься до бюджетного цінового сегменту та відрізняється сучасним, привабливим дизайном. У BEKO BKS 1351 K фільтраційну систему НЕРА, вбудований двигун 1800 Вт.

На корпусі знаходиться регулятор інтенсивності. Є опції плавного старту і захисту двигуна від перегрівання.

Технічні властивості моделі:

  • можливість збирання в радіусі до 9 м;
  • пилозбірник на 2,5 л;
  • в наявності прогумовані колеса, можливість автозмотування кабелю;
  • показник гучності 80 Дб;
  • є відсік для зберігання кабелю.

Є додаткові насадки для прибирання за тваринами, чищення підлогового покриття, килимів, щілин.

Серед недоліків варто відзначити недовговічність роботи та низьку якість пластикових складових. У деяких моделях рух щітки можливий в одному напрямку, мотор сильно гріється.

BEKO BKS 1351 K – стильный дизайн, доступная цена

У списку кращих можна знайти дорогі та прийнятні за ціною моделі від знаменитих виробників, які відрізняються за можливостями та потужністю. Попередньо проаналізуйте позитивні та негативні якості. Безперечним лідером став, на нашу думку, SAMSUNG VCC-4325S3K. Цей пилосос – поєднання ергономічного дизайну, великого набору корисних опцій та інновацій.

Коментарі
Залиште коментар
О
31.10.2017 12:47

По дизайну, конечно, ничто не может быть лучше Karcher. Что касается характеристик, то мне лично нравится Самсунг. А вот, что не советую из своей практики, так это Электролюкс. Поработал год, после чего аккумулятор «умер». Ремонт не дешевый.

I
31.10.2017 12:46

Бесшумный пылесос - это моя мечта! Судя по описанию, мне подходит GORENJE VC 2303 RCY IV, хотя в характеристиках указана шумность 84 Дб, насколько я знаю, 84 Дб можно сравнить с криком, поэтому я так и не поняла, насколько он бесшумный.

Н
31.10.2017 11:34

Полное разочарование от ELECTROLUX ZB 2816. Сначала моей радости не было предела, но когда пылесос при его выключение начал назад "выплевывать" мусор я, мягко сказать, огорчилась. Оказывается его нельзя оставлять в состоянии постоянного подзаряда, это садит батарею.((

Останні новини