Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 10 ігор про зомбі, які варто спробувати кожному геймеру

Дата публікації: 16.08.2024 12:08
Дата оновлення: 16.08.2024 12:47

У всіх представлених історіях напружена і похмура атмосфера. У них кожен сам за себе, щоб вижити. Завдання не просте. Тому що постійно тяжіють обмежені ресурси, загроза нападу і необхідність пошуку безпечних місць. Адреналін зашкалює вже на перших хвилинах заруби з монітора комп'ютера або консолі. Боротьба з полчищами мерців, використання різної зброї й пасток, захист укріплень — все це поглинає з головою.

Call of Duty Zombies

Поєднує шутери та квести

Plants vs Zombies: Битва за Нейборвіль

Комбінує стратегію «баштового захисту» з барвистим екшеном у мультяшному виконанні

The Walking Dead

Емоційно струшує. 

 

Тут кожен крок змінює хід історії та долі героїв

Resident Evil

Занурює в похмурий світ на ПК, повний смертельних загроз

Dying Light 2: Stay Human

Дає свободу для впливу на долю міста та його жителів

Dead Space

Напружує атмосферою безвиході в космічному сеттингу

The Last of Us

Акцентує на стосунках між персонажами заради того, щоб вижити

Left 4 Dead

Базується на взаємодії між гравцями заради самозбереження

They Are Billions

Вражає напруженими та масштабними битвами

Dead State

Виокремлює управління групою тих, хто вижив у пекельних умовах

Перед вами заводний ТОП ігор про зомбі. У них доведеться обирати: рятувати тих, хто вижив, або піклуватися тільки про себе, жертвувати заради загального блага або слідувати власним інтересам. Тут відчуєте себе героями, які очищають світ від нечисті. Якщо зможете пройти пекло, відчуєте солодке почуття перемоги та морального задоволення. Отже, готуйтеся зануритися в незабутньо-захоплююче випробування.

Call of Duty Zombies

Знаменитий режим «Зомбі» з'явився на додаток до основної серії шутерів Call of Duty. Пропонується в різних частинах франшизи, включно з Call of Duty: Black Ops і Call of Duty: Vanguard. Кожна з них додає щось нове, але основні елементи залишаються незмінними.

Сюжет у Call of Duty Zombies обертається навколо персонажів, які намагаються вижити в умовах зомбі-апокаліпсису. Кожен новий випуск прибавляє раніше невідомі елементи історії, пов'язані з експериментами нацистів, стародавніми артефактами та паралельними всесвітами. Протягом різних частин гравці дізнаються про таємні змови, наукові експерименти, пов'язані з появою зомбі. І про героїв, які борються з цією загрозою. Сценарій подається через знайдені записи та діалоги протагоністів. Таким чином, фанати, захоплені грою, занурюються глибше в історію, досліджуючи кожен куточок мапи та намагаючись зібрати всі шматочки загадки.

Call of Duty Zombies

Серед особливостей Call of Duty Zombies виділяються чотири аспекти:

  1. Можливість грати з друзями. До чотирьох гравців можуть об'єднатися, щоб відбиватися від трупаків.
  2. Кожна карта в режимі зі своїми викликами — засніжені бази, похмурі підземелля ... Будь-яка з локацій приховує секрети, пастки та головоломки, які потрібно розгадати.
  3. Геймери заробляють очки за вбивство мерців. Потім на них купують зброю, відкривають нові зони на карті та покращують свій арсенал. У грі передбачені підсилювачі та бонуси, які тимчасово збільшують шанси на виживання.
  4. Фабула Call of Duty Zombies розвивається в міру виходу нових епізодів або глав. Кожна з них продовжує історію або відкриває нову сюжетну лінію. Таким чином підігрівається інтерес гравців, особливо тих, хто стежить за історією.

Zombies чіпляє своєю комбінацією напруженого екшену і стратегічного планування. Учасники відбиваються від нескінченних хвиль мертвечини, координують спільні дії, правильно розподіляють ресурси. А також вибирають вдалі моменти для відкриття та модернізації нових зон. Постійне наростання складності, з непередбачуваними кінцівками й секретами, не по-дитячому затягує в процес. 

Call of Duty Zombies цікава для тих, хто любить грати з друзями, у протистоянні ордам ворогів. Швидкий темп, різноманітність зброї та божевільна напруга створюють ідеальні умови для шанувальників екшену. Режим сповнений таємниць, які можна розкрити тільки через уважне вивчення карт і співпрацю з командою. Заплутаний зміст, пов'язаний із паралельними всесвітами та містичними артефактами, приваблює тих, хто цікавиться історією та досліджує факти. 

Plants vs Zombies: Битва за Нейборвіль

Це третя частина в серії шутерів від третьої особи, розроблена PopCap Games і видана Electronic Arts. Гра продовжує популярну франшизу Plants vs. Zombies, пропонуючи динамічне протистояння між рослинами та зомбі. Перші захищають місто від других, які прагнуть до влади. Геймери можуть стати на той чи інший бік, беручи участь у різноманітних місіях, битвах і завданнях, які допомагають розвивати сюжет (наратив).

Ігромани досліджують різні райони Нейборвіля наодинці та в спільних місіях. Стикаються з босами й дізнаються про плани обох сторін щодо домінування в місті. Наратив подано в комедійній манері, але захоплює безперервними битвами.

Plants vs Zombies: Битва за Нейборвіль

У Plants vs Zombies велике коло героїв серед рослин і мертвечини. Кожен зі своїм стилем гри. Учасники можуть експериментувати та знаходити собі персонажа до душі. Тут присутні командні бої, захоплення точок і «Королівська битва» в стилі Plants vs. Zombies. Також є кооперативні режими, де гравці можуть об'єднатися для виконання місій проти AI або інших гравців.

На відміну від попередніх частин, «Битва за Нейборвіль» пропонує напіввідкриті світи для дослідження різних зон міста. Можна виконувати завдання і знаходити секрети. Гра наповнена гумором, кумедними анімаціями та яскравими персонажами, що приваблює геймерів різного віку. Вона регулярно оновлюється, з'являються незвичні події, герої та карти, що посилює інтерес у довгостроковій перспективі.

«Битва за Нейборвіль» чіпляє своєю невимушеністю та різноманітністю. Ця історія розслабляє і захоплює. Сподобається любителям мультиплеєрних шутерів. Ті, хто грав у попередні частини, знайдуть тут знайомі елементи, але в масштабному форматі. Буде цікава дітям і дорослим.

The Walking Dead

Пригодницька гра, розроблена компанією Telltale Games. Заснована на однойменній серії коміксів Роберта Кіркмана. Являє собою епізодичну розповідь, що складається з п'яти сезонів. Кожен із них розкриває різні аспекти життя в постапокаліптичному світі, заповненому зомбі. 

Сюжет розгортається у світі, де людство опинилося на межі вимирання через нашестя мерців. Гравці беруть на себе роль Лі Еверетта, колишнього вчителя, який опиняється в центрі подій після початку епідемії. Лі зустрічає маленьку дівчинку Клементину. Вона стає його супутницею і соратницею в боротьбі за виживання. 

The Walking Dead

Історія фокусується на взаєминах Лі та Клементини, їхньому протистоянні, ухваленні важких рішень і доброзичливості до інших, хто вижив. У міру розкручування сценарію геймери стикаються з різними дилемами, які впливають на долі персонажів.

Гра поділена на кілька епізодів, кожен з яких розвиває сюжет і поглиблює характери персонажів. Ця структура дає змогу гравцям поступово занурюватися в історію, чекаючи з нетерпінням продовження після кожної частини. Рішення, які приймають геймери, впливають на зв'язок з іншими героями, аж на їхнє виживання. Створюється відчуття, що кожна дія має значення і кардинально змінює хід подій.

The Walking Dead підкорює своєю емоційною історією. Гравці прив'язуються до героїв, тому їхні втрати й трагедії по-особливому зворушливі. В основі — драми та причетність до них. Вони перетворюють цю історію на емоційно-напружену пригоду. Тут використовується спрощена механіка управління, тому доцільно зосередитися на сюжеті та рішеннях. Гру швидко освоюють навіть недосвідчені геймери, хоча в ній відтворено атмосферу жаху та постійної загрози. Протагоністи не почуваються в безпеці, кожен момент може стати останнім для їхніх героїв.

The Walking Dead бере за душу емоційним впливом і глибокими сюжетними лініями. Вона змушує по-справжньому співпереживати та замислюватися над моральними питаннями. Постійна напруга через необхідність ухвалювати складні рішення та їхні наслідки, які можуть виявитися фатальними, роблять гру захопливою та незабутньою.

Якщо подобаються ігри, в яких акцент робиться на сюжеті та розвитку персонажів, The Walking Dead стане чудовим вибором. Глибокий наратив і сильні емоційні моменти роблять її обов'язковою для всіх, хто цінує хороші історії.

Resident Evil

Resident Evil стала основоположником жанру survival horror. Найпершу гру випустила 1996 року компанія Capcom. Відтоді вийшло безліч продовжень, рімейків, фільмів. Сюжет першої частини обертається навколо групи спецпризначенців із підрозділу S.T.A.R.S. (Special Tactics and Rescue Service). Вони вирушають на завдання в Раккун-Сіті, щоб розслідувати серію дивних убивств. У результаті герої потрапляють в особняк, наповнений зомбі, створеними корпорацією Umbrella, що займається незаконними генетичними експериментами. Основні герої — Джилл Валентайн і Кріс Редфілд — намагаються вижити, розкрити таємницю зловісної корпорації й врятуватися з цього пекла.

Resident Evil

Серед особливостей гри:

  • Атмосфера жаху, де гравець постійно стресує через те, що не вистачає набоїв, мало аптечок і багато ворогів, які з'являються несподівано.
  • У цій історії постійно доводиться вирішувати різні головоломки, щоб просуватися сюжетом. Завдання складні, вимагають уваги та логіки.
  • Особняк і лабораторія із заплутаними картами, які доводиться досліджувати й часто повертатися до раніше пройдених ділянок.
  • Спочатку гра проста. Однак ускладнюється на нових етапах, розкриваючи більше подробиць про корпорацію Umbrella, біологічну зброю і героїв, які борються з цим злом.
  • У серії вражають Леон Кеннеді, Клер Редфілд, Альберт Вескер та інші. У кожного з них свої історії та мотиви.

Resident Evil вражає сумішшю жаху, напруги та пригод. Учасник постійно на межі — небезпека чатує за кожним кутом, будь-яка дія вимагає обдуманості. Атмосфера така, що помилки варті життя. Сподобається тим, хто любить кошмари, хоче, щоб його серце билося прискорено, адреналін зашкалював від страху. У неї варто зіграти, тому що це класика, яка залишила незгладимий слід в історії відеоігор. Серія досі продовжує розвиватися, покращується графіка та геймплей, утримуючи геймерів у моторошній напрузі.

Dying Light 2: Stay Human

Це екшен від першої особи з елементами RPG і паркуру. Розроблений польською студією Techland. Випущений у лютому 2022 року. Гра продовжує Dying Light — історію виживання у світі, ураженому зомбі-апокаліпсисом. Дія Dying Light 2 відбувається через 15 років після подій першої частини. Людство практично знищено вірусом, що перетворює людей на зомбі. Головний герой, Ейден Колдуелл, є «Пілігримом» — людиною, яка подорожує між поселеннями в пошуках свого давно загубленого родича.

Ейден перебуває в одному з останніх великих міст. Це Вілледор. Воно розділене на фракції, кожна з яких бореться за владу і ресурси. Гравцеві належить вибирати між аспектами, які вплинуть на сюжет і долю його жителів. Важливо залишитися в живих вночі, коли заражені стають набагато небезпечнішими.

Dying Light 2: Stay Human

Серед характерних рис цієї історії виділяються 5 моментів:

  1. Паркур, який дає змогу геймерам вільно пересуватися містом, дертися будівлями та долати перешкоди. Цей процес надає динаміки грі.
  2. Обстава постійно змінюється залежно від дій гравця. Перелицьовується зовнішність міста, стосунки з різними фракціями та навіть доступ до певних ресурсів або зон.
  3. Відбуваються бої із застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Можна створювати нові види, модифікувати їх і використовувати в поєднанні з паркуром для ефектних атак.
  4. Нічні вилазки особливо небезпечні. У цей час з'являються сильні мутанти, які змушують геймера ретельно планувати свої дії та обирати між ризиком і нагородою.
  5. Можна грати вчотирьох. І це чудово. Тому що з'являється можливість проходити сюжет разом із друзями та ділитися враженнями від вибору, який впливатиме на світ кожного гравця по-різному.

Dying Light 2 захоплює своєю свободою дій, можливостями й впливом рішень на навколишній світ. Паркур і боївка роблять кожен момент гри динамічним і захопливим. Постійна напруга через навислі загрози, що виходять від трупів, особливо вночі, додає адреналіну.

Гра сподобається любителям екшенів із відкритим світом, фанатам постапокаліптичних історій і тим, хто цінує динамічний геймплей. Це якраз та історія, де потрібно не тільки битися, а й думати, ухвалювати важливі рішення, які впливають на ситуацію тут і зараз. Тут пропонується досвід поєднання паркуру, бою та ухвалення рішень у світі, сповненому небезпек. Різноманітність можливостей і необхідність виживати тримають у тонусі та захоплюють. Гру можна перегравати, оскільки кожен новий прохід може бути зовсім іншим.

Ух ти: Найкращі головоломки на Андроїдові: 10 ігор, що зламають мозок

Dead Space

У жанрі survival horror. Розроблена студією EA Redwood Shores (відомою як Visceral Games). Найкраща відеогра цього стилю. У ній поєднуються елементи наукової фантастики та жахів. Події відбуваються у 2508 році. Головний герой — інженер Айзек Кларк. Він вирушає на космічне судно USG Ishimura разом із командою рятувальників, щоб з'ясувати, що сталося з екіпажем і чому з ними зник зв'язок. 

Прибувши на борт, Айзек виявляє, що корабель захоплений некроморфами. Це колишні члени екіпажу, які заражені й перетворилися на монстрів через таємничий артефакт, званий Маркером. Айзеку доведеться виживати, битися з ними та розгадувати таємницю Маркера, відшукавши дієвий спосіб зупинити його вплив. Сюжет розвивається через взаємодію з навколишнім середовищем, знахідками записів і повідомленнями від інших персонажів, створюючи напружену атмосферу.

Dead Space

У грі домінують ключові чинники:

  • Антураж жаху і безвиході. Тісні, темні коридори космічного корабля, моторошні звуки в найнесподіваніших місцях і різкі появи монстрів тримають геймера в постійній напрузі.
  • На відміну від інших ігор, у Dead Space потрібно не тільки стріляти у ворогів, а розчленовувати їх. Некроморфи небезпечні та можуть продовжувати атакувати, навіть втративши кінцівки.
  • У цій історії немає звичного інтерфейсу зі смужками здоров'я і безпеки на екрані. Вся інформація передається через елементи на костюмі Айзека або панелі всередині гри, що з головою занурює в те, що відбувається.
  • Звук і дизайн відіграють вирішальну роль у цій кошмарній енергетиці. Кожен скрип, стогін і шурхіт — це провісник атаки некроморфів.
  • У Dead Space детально опрацьований світ із безліччю секретів, які можна розкрити, досліджуючи корабель і дізнаючись про походження Маркера і монстрів.

Dead Space чіпляє духом і тактичним підходом до боїв. Учасник почувається вразливим та ізольованим. Історія природно поєднує моторошність і наукову фантастику, занурюючи у світ, де небезпека на кожному повороті. Сподобається любителям фільмів жахів, яким не чужі напруга і відчуття трагічності. Вона також привабить тих, хто любить дослідження таємничого. Гра надовго запам'ятовується. Зараз вона продовжує впливати на розробку геймплея в цьому класі.

Золотий список: 30 найкращих ігор на Sony Playstation 4 — рейтинг популярних ігор на PS4 і не тільки (2023)

The Last of Us

Постапокаліптичний екшен-адвенчур з елементами survival horror розроблений студією Naughty Dog. Визнаний найкращим на всі часи завдяки захопливому сюжету, вдумливим героям і психологічному впливу. Дія гри відбувається у світі, охопленому пандемією грибка Cordyceps. Він перетворює людей на агресивних і заражених істот. Історія починається через 20 років після початку епідемії. Головний герой, Джоел, — контрабандист, який пережив втрату своєї дочки в перші дні зараження. Йому доручають доставити 14-річну дівчинку Еллі до повстанської групи, відомої як «Цикади». Вона може бути ключем до створення вакцини, оскільки Еллі виявилася стійкою до вірусу.

Оповідання слідує за подорожжю Джоела та Еллі через зруйновані міста Америки. Їм доведеться зіткнутися із зараженими та з небезпечними вцілілими. Долаючи різні випробування, герої прив'язуються один до одного. Джоел бачить в Еллі заміну своєї втраченої дочки.

The Last of Us

Гра вражає п'ятьма моментами:

  1. Сюжет насичений емоціями та складними моральними дилемами. Джоел і Еллі — різноманітні персонажі, у кожного з них своя трагедія і мотиви.
  2. The Last of Us створює переконливий світ, де кожен куточок просякнутий відчаєм і боротьбою за виживання. Зруйновані міста, спустошені ландшафти та занедбані будівлі занурюють геймера в атмосферу світу, що гине.
  3. Гравцям пропонується комбінувати скритність і пряму атаку. Бойова система фокусується на обмежених ресурсах, це змушує цінувати кожну кулю і кожен бинт.
  4. Звук напружує. Навіть тиша загрожує, а звучання заражених і навколишнього середовища тільки посилюють кризу.
  5. Гра чудово передає емоції через взаємодію між персонажами. Стосунки Джоела й Еллі стають центральною темою, їхній розвиток є рушійною силою сюжету.

The Last of Us викликає сильні хвилювання у гравця. Історія вміло поєднує напружені сцени з емоційними моментами, змушуючи переживати за героїв так, ніби це реальні люди. Залишається незабутнє враження, а моральні вибори, які належить зробити, змушують замислитися над природою людства і виживання.

Оповідання сподобається тим, хто цінує вдумливо-хвилюючі історії з акцентом на особистості. Це гучна ода на тему втрат, любові та жертовності. Одна з рідкісних, яка розважає і змушує замислитися про життя. 

До своєї колекції: Найкращі 10 екшен-ігор на ПК, від яких переповнює захват і азарт

Left 4 Dead

Шутер від першої особи популярний через фокус на командній грі. Сюжет простий, оповідає про боротьбу чотирьох тих, хто вижив, проти орд зомбі в постапокаліпсисі. Учасники беруть на себе ролі одного з чотирьох героїв: Білла (ветерана війни), Зої (студентки), Луїса (офісного працівника) і Френсіса (байкера). 

Події розгортаються в кількох кампаніях, кожна поділена на рівні. Наприкінці кожної кампанії ті, хто вижив, мають досягти зони евакуації, де їх врятують військові або інші персонажі. Історія гри не розкривається через традиційні кат-сцени, а передається через навколишнє середовище, діалоги між героями й підказки в текстах. Здебільшого, акцент на виживанні та взаємодії між гравцями.

Left 4 Dead

Особливості:

  • Left 4 Dead призначена для спільного проходження чотирьох учасників. Вони повинні допомагати один одному, щоб вижити.
  • Режим «Протистояння» передбачає командний челендж, де одні грають за тих, хто вижив, а інші — за заражених.
  • У грі використовується система ШІ, звана «Режисером». Вона адаптує те, що відбувається, під дії та рівень гравців. Це означає, що кожен гейм неповторний, з різними ворогами, предметами й складнощами залежно від того, наскільки професійно учасники проходять свої завдання.
  • Крім зомбі, у грі є заражені зі спец здібностями: Танк — величезний і сильний мертвяк, Хантер — швидкий і смертоносний, Відьма — підступний ворог, що атакує, якщо його потривожити.
  • Карти в грі продумані таким чином, щоб підтримувати напругу і різноманітність. Кожна кампанія пропонує свої локації та умови. Це можуть бути міські квартали або сільська місцевість.

Історія динамічна, змушує гравців постійно перебувати в русі, взаємодіяти один з одним і швидко реагувати на мінливі умови. Її оцінять любителі кооперативних шутерів, оскільки йде акцент на спільні баталії та взаємодію між гравцями. Також сподобається тим, хто цінує швидкий геймплей без ускладнень і хоче перемагати кровожерливих зомбі, весело проводячи час із друзями.

They Are Billions

Це аркада в реальному часі з елементами виживання. Видана компанією Numantian Games у 2019 році. Поєднує в собі будівництво бази, її управління та оборону від нескінченних орд ожилих мерців. Події загострюються в постапокаліптичному світі, де людство на межі вимирання через зомбі-апокаліпсис. 

Залишки тих, хто вижив, намагаються відновити цивілізацію, будують нові колонії в ізольованих районах. Основна мета геймера — захистити свою колонію від полчищ трупів, які змітають усе живе. Через виконання місій і збір інформації, він зрозуміє як сталася катастрофа.

They Are Billions

They Are Billions поєднує елементи стратегії в реальному часі та варіанти виживання. Щоб будувати, учасникам доведеться добувати ресурси, досліджувати технології та, найголовніше, організовувати оборону від накату ворогів.

  1. На екрані можуть одночасно перебувати тисячі зомбі, створюючи разючі битви, де кожна помилка спричиняє крах.
  2. На кону все найдорожче, найменша хиба — смерть. Кожна гра вимагає ретельного планування і швидкої реакції на мінливі умови.
  3. Крім кампанії, у грі передбачено режим виживання, де геймери створюють свої сценарії та виживають під пресом жорстоких атак. Складність у цих режимах може варіюватися від простого до екстремального рівня.
  4. Ця гра в стімпанковому стилі з яскравою і деталізованою графікою, вона візуально заворожує. Звук створює напругу і відчуття небезпеки.

Тут сплановано комбінацію стратегії та напруженого виживання. Найжорстокіші набіги зомбі за лічені хвилини залишають після себе руїни. Вони створюють задушливе відчуття загрози, змушують гравця постійно адаптуватися і вдосконалювати свої плани. Гра приваблює масштабом битв.

Буде цікава любителям різнопланових складнощів, які хочуть під шумок полоскотати собі нерви. Тим, у кого виходить ретельно планувати та швидко реагувати на загрози. They Are Billions — хороший тренажер для тих, хто хоче прокачати свої навички в умовах постійного тиску і ризику. Якщо кидаєте собі виклик, вам сюди. Гра не розчарує.

Читайте: Як дізнатися чи піде гра на вашому ПК: 2 способи та 3 онлайн-сервіси

Dead State

Рольова гра з елементами виживання і покрокових боїв створена студією DoubleBear Productions. Тут завдання — боротися з ходячими мерцями й керувати групою тих, хто вижив. А також будувати притулки та бути готовим приймати непопулярні рішення. Дія Dead State розгортається в Техасі. Епідемія вірусу призвела до колапсу цивілізації. Гравець бере на себе роль лідера групи тих, хто вижив, які ховаються в старій школі. Вона слугує їм притулком. Мета — підтримувати життя і безпеку колективу, беручи відповідальність за виживання членів команди окремо і групи в цілому.

У міру розвитку сюжету гравці стикаються з різними проблемами: нестачею ресурсів, напругою всередині громади, нападами бандитів і, звісно ж, трупаків. Рішення геймера визначають розвиток подій, тому кінцівки непередбачувані та завжди різні.

Dead State

  • Гравцеві належить розподіляти ресурси та завдання між членами суспільства. Необхідно стежити за запасами їжі, медикаментів, боєприпасів та підтримувати моральний дух команди.
  • Бої у грі відбуваються у покроковому режимі, де кожен хід потрібно ретельно обмірковувати. Учасники можуть використовувати оточення, різну зброю та тактичні способи для перемоги над ворогами.
  • Взаємодія з іншими геймерами — ключ до успіху. Гравцеві доведеться приймати важкі рішення, які можуть призвести до конфліктів усередині групи та навіть до смерті деяких членів команди.
  • Учасники можуть вирушати в небезпечні вилазки за межі притулку, щоб видобути ресурси, знайти інших, які вижили або дослідити нові локації. Кожна операція ризикована, адже доведеться зіткнутися із зомбі чи іншими небезпеками.
  • У цій історії безліч кінцівок, що залежать від дій того, хто грає.

Dead State акцентує на управлінні групою тих, хто вижив, битви з мертвечиною другорядної. Гравця постійно змушують балансувати між необхідністю забезпечити безпеку групи та підтримувати її моральний дух. Це створює напружену та забирущу атмосферу.

Історія приваблює шанувальників рольових ігор з елементами виживання. У ній поглиблений стратегічний підхід до теми зомбі-апокаліпсису, де важливо адаптуватися та впливати на долі героїв. Події, що відбуваються, змушують думати, планувати й приймати важкі рішення, занурюючись у вир цікавих завдань. Глибокий геймплей, різноманітність ситуацій та нелінійний сюжет роблять Dead State обов'язковим до проходження всіх, хто цінує стратегію.

Геймплеї про зомбі залишаються найпопулярнішими. Вони пропонують різноманітність механік: напружені шутери та стратегії, глибокі рольові історії, в яких доводиться виживати та вирішуватись на неможливе. Кожен варіант із представлених у рейтингу ігор про зомбі додає щось нове до жанру. Вони лякають і змушують задуматися про людську сутність, про виживання та жертовність. У цьому списку знайдеться пропозиція для кожного шанувальника цієї тематики.

На замітку: Ігри з хорошим сюжетом — 10 найвартіших уваги

Коментарі
Залиште коментар