Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 10 «Лего» ігор на ПК

Дата публікації: 09.06.2022 13:18
Дата оновлення: 31.05.2024 18:08
Зміст

Якщо збираєтеся поринути у дивовижний світ LEGO, але не знаєте, яку гру на ПК вибрати для віртуальної подорожі, не витрачайте час на пошуки. Читайте добірку найкращих «Лего»-ігор, створених на основі відомих фільмів, епічних трилогій та кіно всесвітів. 

Топ найкращих LEGO ігор

У статті познайомитеся з їхніми назвами, особливостями, характеристиками, описами, правилами. Дізнаєтеся, з якими культовими персонажами відправитеся за цікавими пригодами в забирущій ігровій реальності і які завдання вирішуватимете. 

Ми зібрали топові відеоігри LEGO з крутими сюжетними лініями. Читайте про кожну і вибирайте найкращу для себе.

LEGO Harry Potter: захопливі подорожі юних магів у дивовижний світ Хогвартсу та чарівництва 

Гра подарує масу задоволення не лише фанатам франшизи «Гаррі Поттер», але й іншим геймерам, які люблять магію, пригоди та круті спецефекти. У фентезійному епосі творці урізноманітнили сюжетну лінію з безліччю квестів, розробили реалістичну графіку, деталізували оточення та додали освітлення.

LEGO Harry Potter

Геймерам пропонується грати в ролі юного мага Гаррі Поттера та разом з друзями вирушити у пригоди, вирішувати завдання, долати перешкоди, боротися зі злими силами. 

Герої не обмежені головною сюжетною лінією. Додатково можна вільно досліджувати світ Гоґвортсу, виконувати інші місії, вивчати нові заклинання та освоювати магічні здібності.

Кожен персонаж має унікальні навички, але деякі з них не здатні виконувати всі дії відразу. Наприклад, гобліни відкривають шафки, бо вони мають ключі. Персонажі, які використовують Темну магію, можуть отримати доступ до недоступних для інших місць.

Щоб успішно дійти до кінця гри, пройдіть кожну місію зі статусом «Справжній чарівник». На кожному рівні важливо знайти герби факультетів, врятувати вихованців школи магії, зібрати необхідну кількість жетонів та цеглинок (золотих, червоних). 

Підбирайте на шляху цвяхи, які допоможуть розблокувати статус «Справжній чарівник», а також купити додаткові бонуси та персонажів.

Якщо не вдається пройти місію зі статусом, то доведеться переграти, щоб отримати бонусні предмети. Намагайтеся знайти всі червоні кубики множника, перш ніж почати перегравати рівні.

LEGO Marvel Super Heroes 2: найпопулярніше продовження культової історії про супергероїв, які боротимуться проти лиходія Канга 

Гра стане захопливою пригодою з супергероями, а також суперлиходіями із всесвіту «Марвел», що прийшли з різних епох і реальностей. Розробники включили в серію розширену лінійку культових персонажів, в тому числі: Стражів Галактики, Лікаря Стренджа, Зоряного Лорда, Грута, Людини-павука Noir, Капітана Америка, Тора, Халка, Міс Марвел та багатьох інших.

LEGO Marvel Super Heroes 2

Цього разу лиходії та супергерої об'єднають сили, щоб звільнити світи з Хронополісу. Для цього доведеться вирушити в небезпечну подорож і подолати злісного Завойовника Кангу, щоб він не захопив Всесвіт.

Гра характеризується розгалуженою сюжетною лінією, покращеними візуальними ефектами, цікавою розповіддю, яскравим дизайном персонажів. Включає режим змагання супергероїв для чотирьох гравців, а також вміння керувати часом і володіння унікальними силами.

Відгуки гравців стверджують, що це одна з найкращих ігор «Лего». Завдяки великій кількості нових персонажів із всесвіту Marvel, включаючи фаворитів у змінених подобах, ця серія обов'язково сподобається просунутим гравцям та новачкам.

LEGO Worlds: гра, яка дозволить створювати власні світи  

LEGO Worlds нагадує величезний Всесвіт, наповнений світами, побудованими з цифрових кубиків. Особливість сюжету у цьому, що гравець сам виступає у ролі творця, здатного будувати нові планети, змінювати їх, засаджувати рослинами, прикрашати, заселяти. Для підвищення рівня потрібно постійно проходити квести та збирати колекційні предмети.   

Гра розцінюється як пригода від третьої особи. Починається з того, що космонавт здійснює аварійну посадку на планеті, де хоче стати архітектором. Поступово процес перетворюється на творчий досвід, оскільки з вирішенням завдань геймер стає здібним будівельником, який створює нові світи та населяє їх персонажами.

LEGO Worlds

У грі передбачено ряд інструментів для героя, який, перестрибуючи зі світу у світ, заробляє золоті кубики. Вони є валютою для відкриття гри, а також здібностей персонажів. 

Інструменти вводяться один за одним, залежно від рівня головоломок. З проходженням нових квестів з'являються додаткові можливості для будівництва на планеті та заселення світу різними персонажами.                

LEGO Worlds відрізняється мінімалістичним, простим, відкритим ігровим процесом. При цьому розробники створили барвистий дизайн, яскраві кольори та картинки. Геймерам надається більше свободи, щоб у проходженні рівнів застосовувати творчі рішення.       

На тему: Очікувані ігри 2022 року — 10 кращих версій для ПК

LEGO Batman 3: Beyond Gotham — культова подорож з Бетменом і героями DC Comics для порятунку Всесвіту   

Гра насичена забирущими пригодами з улюбленими персонажами, яким випала важлива місія — подолати могутнього ворога. Розробники розширили Всесвіт, де розгортаються події, а також додали складні завдання, цікаві квести, нові функції.

У третій частині Бетмен з героями DC Comics подорожуватимуть різними світами, щоб не дати злісному Брейніаку знищити Землю. Супергерої та лиходії об'єдналися заради спільної мети — зібрати персні та зупинити зло.

Геймерам пропонується пройти 15 місій та одну бонусну, протягом яких потрібно завадити плану Брейніака завоювати людство. Однак завдання виявиться не таким простим. Персонажам належить відвідати десятки знакових місць із всесвіту DC Comics.

Взагалі локації у грі, сценарій, дизайн разючі. Як і попередні версії, LEGO Batman 3 просякнута гумором. Також розробники змінили динаміку персонажів, надали їм більше свободи та гідний вибір творчих рівнів, які рясніють деталями.

Основний ключовий момент ігрового процесу — механіка перемикання костюмів, де персонажі DC Comics здатні змінювати вбрання з унікальними можливостями. Наприклад, Бетмен може перейти на костюм-підривник, щоб зруйнувати раніше непорушні блоки, а Робін — перейти на костюм-освітлювач, щоб прокласти шляхи для дослідження.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Попри те, що гра більше схожа на пригоду Ліги Справедливості, шанувальники LEGO знайдуть багато цікавого у Beyond Gotham. Гра буде однаково допитливою як на ПК, так і на Playstation.

LEGO Stars Wars: The Force Awakens — продовження саги про «Зоряні війни» з епічними діями та новими пригодами  

Розвиток подій відбувається до «Зоряних війн: Пробудження сили» на нових ексклюзивних сюжетних рівнях, що повторюють сценарій космічної опери. Під час подорожі на шляху зустрічаються багато знайомих з медіафраншизи фрагментів і локацій: спустошена планета, густі ліси, база Starkiller і т. д.

Розробники надали гравцям можливість грати за десятки різних персонажів Stars Wars. Хоча більшу частину гри ключовими все ж таки будуть фігури з The Force Awaken.

Серед примітних рис LEGO Star Wars: The Force Awakens: 

  1. Ігровий процес простий і зрозумілий. 
  2. Легко дається керування героями з необмеженою кількістю життів. 
  3. Як і властиво LEGO, багато персонажів мають унікальні здібності, які використовуються для вирішення головоломок або доступу до певних функцій. Наприклад, Рей використовує ціпок як важіль для активації деяких перемикачів, а Чубакка може руйнувати будівлі своєю вибухівкою.
  4. До вирішення головоломок додано нову механіку — можливість вибирати, які конструкції LEGO будувати (і порядок їх складання) для вирішення деяких завдань. 
  5. З'явилася нова функція для битв — на деяких рівнях персонажі здатні ховатися в укриття та стріляти по ворогах. 

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Завдяки дивовижній графіці та дизайну, приголомшливій сюжетній лінії, культовим героям, ігровому процесу LEGO Star Wars: The Force Awakens увійшла в топ лего-ігор. Шанувальники відзначають, що це кульмінація всього прогресу ігрової промисловості.

До слова: ТОП-15 ігор на Nintendo Switch

LEGO The Lord Of The Rings: найбільш захватна пригода за мотивами фантастичної історії про чарівний перстень

LEGO Lord of the Rings називають найдраматичнішим перероблюванням епічної трилогії. Геймерам надано можливість податись у захопливі пригоди та пройти Середзем'я між 18 кульмінаційними главами. Дорогою героям зустрічаються дивовижні види, долини, пагорби, а також секрети та цінні цеглини, заховані за водоспадами або в печерах.

18 місій описують епічну подорож Фродо і Семуайза Гемджі, що прямують від Хоббітона до Рівенделла, від Ізенгарда до Мінас Тіріт, і аж до Чорних воріт. На кожному рівні гравці приймають нову групу персонажів, перемикаючись між ними, коли необхідно застосовувати унікальні навички кожного з них. 

Наприклад, Гімлі — єдиний персонаж, який може розбивати валуни, тоді як швидконогий ельф Леголас стане у пригоді, щоб стріляти в цілі та створювати проходи.

LEGO Lord of the Rings

Загалом у LEGO Lord of the Rings додано багато перемикань між персонажами та повернень у попередню місію, щоб вичавити з неї все до останнього секрету. Героям також можна купувати персонажів, розширювати список предметів і набір здібностей.

Гра наповнена безліччю різних героїв, головоломками, а також локаціями та діалогами з фільмів. Ігровий процес веселий та забирущий. Lego The Lord of the Rings сподобається дітям та дорослим.

LEGO Jurassic World: гра-екшн з пригодами, створена на основі легендарної франшизи про динозаврів 

Прекрасна лего-гра на ПК для дітей, заснована на чотирьох кінострічках про парк Юрського періоду. Захватна пригода, представлена ​​у фірмовому легівському гуморі. Ігровий процес відтворює сцени та сюжетні лінії франшизи, дозволяючи фанатам пережити ключові фрагменти фільмів, а також досліджувати землі.

У грі представлено близько 20 видів динозаврів: від хижаків до трицератопсів. Під час пригод персонажі борються з ворогами, вирішують головоломки та збирають різні предмети, включаючи цвяхи LEGO та приховані скарби. Окрім проходження етапів гравці можуть купувати більше ігрових персонажів та, наприклад, рятувати працівників парку.

LEGO Jurassic World

Jurassic World відмінно підходить для дітей. Як і в більшості інших ігор, насильство нереалістичне, а фігурки персонажів розбиваються на шматочки. Геймплей простий для більшості вікових груп. 

Буде корисно: Як грати в Майнкрафт через мережу: 4 безпрограшні способи та боротьба з помилками

LEGO DC Super-Villains: історія про суперлиходіїв, яким доведеться рятувати Лігу справедливості 

LEGO DC Super-Villains — пригодницька гра, центральними персонажами якої є суперлиходії. Сюжетна лінія побудована на тому, що поганим хлопцям випадає важлива місія врятувати Лігу справедливості та захистити Землю від лиходіїв, які вважають себе героями.

На початку гравцям дозволяється налаштувати своє ім'я, зовнішній вигляд, стиль бою, щоб отримати більше можливостей для просування ігровим процесом. З проходженням рівнів з'являється можливість розблокувати різні аспекти гри, що робить її цікавішою.

Гра також надає гравцям різні послідовності та дії у вирішенні головоломок, які, і собі, допомагають розвивати навички критичного мислення.

LEGO DC Super-Villains

У LEGO DC Super-Villains надається доступ до більшості культових героїв DC, які мають унікальні сили. Гра пропонує круту команду персонажів, відрізняється чудовими графікою, сценарієм, озвучкою. Творці розширили функції, збільшили параметри та додали понад 200 персонажів. Крім того, у DC Super-Villains можна грати як одному гравцю, так і у команді.

LEGO City Undercover: цікаві пригоди з офіцером поліції у відкритому світі мегаполіса 

LEGO City Undercover — насичена пригодницька відеогра, в яку можна грати на різних платформах, включаючи ПК.

Дії розгортаються в Лего-Сіті, де головний герой — офіцер поліції — полює на злочинців, шукає лиходіїв, стрибає через стіну та інші дії. Протягом гри персонажам надаються додаткові навички.

Серед ключових особливостей LEGO City Undercover:

  • характеризується захватним гейм-плеєм, сюжетною лінією та функціями;
  • тримає у напрузі протягом ігрового процесу;
  • має функцію геймпада, яка допомагає гравцеві відшукувати та сканувати злочинців;
  • надає можливість створювати персонажів;
  • вражає анімаційною частиною ігрового процесу та реалістичністю персонажів.

LEGO City Undercover — це також забирущий сюжет та простий інтерфейс, який сподобається навіть любителям. Крім того, гра розрахована як на одного гравця, так і на кількох користувачів.

LEGO City Undercover

Корисна стаття: Кращі стратегії на ПК — розберемо 10 найактуальніших продуктів 2022 року

LEGO The Hobbit: пригодницький екшн, який занурює в неймовірний світ культової саги про гобіта і гномів

Гра заснована на перших двох фільмах відомої кінотрилогії: «Гобіт: Неочікувана подорож» та «Гобіт: Пустош Смауга». Більбо, Гендальф, Торін, а також інші персонажі з компанії гномів оживають та вирушають у поїздку від Шира до Еребору. Дорогою герої зустрічають відомі локації Середзем'я, включаючи Бег-Енд, Туманні гори, Місто гоблінів та Лихолісся.

З проходженням рівнів пригода стає все цікавішою, а кожен гном знаходить унікальні й смішні здібності. Наприклад, завдяки підстрибуванням живота Бомбура іншим гравцям вдається уникати небезпек.

У грі присутній фірмовий гумор «Лего», особливо в головоломках та пошуках скарбів. Проте персонажі та атмосфера одразу стають серйозними, коли доводиться боротися з орками, тролями та іншими мерзенними супротивниками.

У LEGO The Hobbit гравці також можуть видобувати дорогоцінне каміння, захоплювати ворожий видобуток, створювати магічні предмети або навіть будувати величезні конструкції.

Гра наповнена подорожами, пригодами та веселими персонажами. Вражають також дизайн, анімація, озвучення та сюжет. Однозначно сподобається, як шанувальникам трилогії про гобіта і продукцію «Лего», так і гравцям-початківцям.

LEGO The Hobbit

Рекомендуємо також ознайомитися з добіркою інших цікавих ігор на ПК та їх особливостями:

Назва 
Кількість гравців  Розробник  Короткий опис 
Гра Mafia Trilogy (PC) 1 Hangar 13

До комплекту входять три ігри Mafia: 

1.Definitive Edition; 

2.Mafia II: Definitive Edition;

З.Mafia III: Definitive Edition. 

Всі розповідають про таємничий кримінальний світ, клани мафіозі, великі гроші та боротьбу. 

Героям належить поринути в це небезпечне оточення і пройти через багато всього

Гра STALKER 2: Серце Чорнобиля Collector's Edition (PC) 1 GSC Game World

У грі потрібно досліджувати Чорнобильську зону відчуження, яка сповнена небезпечних ворогів, смертельних аномалій та потужних артефактів.

Головному персонажу надана свобода дій та унікальна можливість створити власну епічну історію, прокладаючи стежку до Серця Чорнобиля

Farming Simulator 22 Collector's Edition (PC, російська версія) 1 до 8 Giants Software Гра, в якій ігрок-початківець порине у життя віртуального сільського господарства та зможе творчо побудувати власну ферму

Кожна відеогра «Лего» вміє здивувати та перенести у свій світ із цікавими персонажами, авантюрними подорожами, кумедними сценами, забирущими головоломками. Вибирайте ті, які найбільше сподобалися, і насолоджуйтесь незабутніми пригодами з улюбленими героями.

Цікава стаття: Рейтинг 10 найкращих ігор на двох на Sony Playstation 4,5 та інших платформах у 2022 році

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини