Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 10 Лего Технік для любителів конструювання

Дата публікації: 25.06.2024 11:51
Дата оновлення: 25.06.2024 12:41

Серія LEGO Technic — це набори конструкторів зменшених копій справжніх машин, мотоциклів, спецтранспорту. У них ретельно збережені деталі реальних транспортних засобів, деякі з них навіть функціонують. 

машина із серії Лего Технік

Щоб ближче познайомити читачів із легендарним конструктором, зібрали ТОП 10 Лего Технік. Серед них суперкари, будівельна техніка, мотоцикли, монстр-трак і рятувальний вертоліт. 

42115 LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

Це модель неперевершеного суперкара від одного з найпопулярніших світових брендів — Lamborghini. Зухвалий і розкішний, маневровий і швидкий, що поєднує в собі динамічні лінії та гладкі вигини. Суперкар, що посідає провідні позиції чек-листів фанатів автомобільної тематики. Дизайнерам LEGO Technic вдалося максимально передати красу і деталізацію цього авто, створивши конструктор, який по праву можна вважати справжнім витвором інженерної думки. 

LEGO 42115 Technic Lamborghini Sián FKP 37

Буквально кожна деталь Lamborghini Sián FKP 37, виконаного в лимонно-зеленому кольорі з золотистими колесами, в точності нагадує реалістичну модель автомобіля:

  • Під капотом розміщений потужний двигун із рухомими поршнями,
  • двері-ножиці з плавним рухом,
  • брутальний спойлер, що рухається,
  • шикарний інтер'єр. 

Набір із 3696 деталей потребує багато часу на складання, але результат того вартий. Власнику конструктора вдасться роздобути нереально стильний і красивий автомобіль — справжнє втілення оригінального Lamborghini Sián FKP 37. 

Унікальна модель у масштабі 1:8 у зібраному вигляді має такі параметри:

  • Висота — 13 см;
  • ширина — 25 см;
  • довжина — 60 см.

У комплекті з конструктором йдуть дві докладні інструкції, друковані зображення та серійний номер для доступу до додаткових онлайн-матеріалів. 

42136 LEGO Technic Трактор John Deere 9620R 4WD

Реалістичний набір для шанувальників сільськогосподарської техніки. У ньому 390 деталей, що дають змогу зібрати LEGO-версію трактора John Deere 9620R. Дизайнери компанії «Лего» відтворили доскональну модель із функціональними елементами, серед яких: 

  • Шарнірно-зчленована рама,
  • великі всюдихідні колеса,
  • кабіна з рульовим керуванням і обертовим сидінням, 
  • причіп із шарнірним дишелем і функцією перекидання.

LEGO 42136 Technic Трактор John Deere 9620R 4WD

Конструктор знайомить зі світом інженерного мистецтва. Дитина отримує іграшку, яка не припадатиме пилом на полиці. Трактор з всюдихідними колесами й причепом легко долає підйоми та спуски, дає змогу перевозити невеликі предмети й фігурки Лего. З ним цікаво грати та відтворювати різні сюжети, фантазувати й проводити час з користю. 

Іграшкова модель за висотою — 9 см, шириною — 9 см, довжиною — 35 см. Деталі з безпечного пластику, міцні. У комплекті докладна інструкція, яка допоможе дитині відточувати навички конструювання. 

42147 LEGO Technic Самоскид

Коли справа доходить до будівництва, без самоскида не обійтися. Адже з його допомогою легко підіймати та перевозити різні вантажі. Іграшкова модель LEGO Technic «Самоскид» подарує дитині можливість відчути себе водієм такого важливого автомобіля. Якщо хочеться побудувати щось новеньке, самоскид легко переробити в екскаватор, щоб виконати ще більше завдань на іграшковому будівельному майданчику. 

 LEGO 42147 Technic Самоскид LEGO Technic

Особливості набору LEGO Technic «Самоскид»:

  • Обидві моделі будівельних автомобілів збираються з одних і тих самих деталей, тому дитина зможе сконструювати на вибір тільки одну машинку;
  • самоскид повертає колеса вправо і вліво, у нього кузов, який підіймається та опускається;
  • екскаватор з регульованим ковшем, позицію якого можна поміняти;
  • переважні кольори — синій і помаранчевий. 

Конструктор зі 177 якісних деталей, доповнених яскравими наліпками, якими потрібно прикрасити машинку. Барвиста і детально розписана інструкція допомагає в складанні транспортного засобу.

До слова: 50 незвично-цікавих фактів про Лего, про які ви точно не знали

42159 LEGO Technic Yamaha MT 2022

Набір із преміальним дизайном для шанувальників швидкісної їзди. Двоколісний деталізований мотоцикл без кузова Technic Yamaha MT — реалістична модель у чорному кольорі з синіми та золотистими деталями. Складання мотоцикла традиційно починається з внутрішньої технічної частини, яку крок за кроком оточують зовнішні елементи. 

LEGO 42159 Technic Yamaha MT 2022 Technic Yamaha MT 2022

Модель створена в масштабі 1:5, складається з 1478 деталей. У зібраному вигляді її висота — 25 см, ширина — 15 см, довжина — 44 см. Мотоцикл оснащений стійкою основою і висувною підніжкою. Його можливості наближені до тих, якими транспортний засіб володіє в реальності:

  • Рухоме рульове управління;
  • потужний 4-циліндровий двигун;
  • 3-ступінчаста коробка передач, що приводить у рух барабан, вилку і кільце.

Скориставшись додатком LEGO AR, вдасться урізноманітнити взаємодію із зібраним транспортним засобом. І побачити, як флагманська Yamaha оживає. Заскануйте мотоцикл і візьміть участь у перегонах, а потім встановіть його на найвиднішому місці. Невеликий стенд забезпечить стійкість для демонстрації чемпіонської моделі. 

42151 LEGO Technic Bugatti Bolide

У світі всього лише 40 екземплярів автомобіля Bugatti Bolide. Вартість однієї такої машини до 4-х мільйонів доларів. Володіти справжнім суперкаром практично нереально, а ось його ліцензійною моделлю — цілком можливо. Якщо купити набір LEGO Technic Bugatti Bolide, вийде своїми руками зібрати реалістичну модель легендарного автомобіля.

LEGO 42151 Technic Bugatti Bolide

У конструкторі 905 деталей. Скориставшись підказками з інструкції, їх можна перетворити на культовий суперкар. Спочатку збирається внутрішня частина машини, до неї поступово прикріплюються зовнішні деталі. Модель укомплектована колесами з яскравим колірним рішенням. Чорну серцевину оточує жовтий обід, що гармонійно перегукується із загальним дизайном автомобіля. 

Приблизний масштаб моделі — 1:16. У зібраному вигляді Bugatti Bolide заввишки — 8 см, завширшки — 12 см, завдовжки — 30 см. Серед функціональних елементів помітні:

  • Двигун W16, що працює;
  • рухливі осі, що хитаються вгору і вниз під час штовхання машинки;
  • рульове управління передніми колесами;
  • двері, які відчиняються. 

Набір стане чудовим подарунком для шанувальників спортивних машин і тих, хто цікавиться інженерною справою. З ним простіше розвивати навички конструювання. 

Пізнавальна стаття: Що можна зробити з Лего конструктора: ТОП-10 ідей

42149 LEGO Technic Monster Jam Dragon

Іграшка 2 в 1 з реалістичними механізмами і яскравими графічними наклейками. У монстр-трака суворий зовнішній вигляд дракона, який легко перетворити на багі в стилі крокодила. Всередині набору 217 деталей для складання одного автомобіля. Якщо він набридне, з цих же деталей вийде сконструювати іншого бійця. 

LEGO 42149 Technic Monster Jam Dragon

Основні фішки дитячого набору LEGO Technic Monster Jam Dragon:

  • Наявність безлічі страхітливих зубів;
  • вбудований пружинний механізм, що розганяє автомобіль до пристойної швидкості;
  • потужні колеса, які легко долають перешкоди;
  • барвистий дизайн машин з вогняними наклейками. 

Незамінним помічником під час складання стане докладна інструкція. Її можна знайти в офіційному застосунку LEGO Building Instructions. Там є не тільки фотографії покрокового складання, а й тривимірні моделі з демонстрацією того, який елемент і куди ставити. Щодо розмірів зібраного Monster Jam Dragon: висота — 12 см, ширина — 11 см, довжина — 19 см. 

Процес складання монстр-трака або баггі-крокодила порадує результатом. Дитина отримає іграшку, яка зможе виконувати екстремальні трюки та феноменальні стрибки. А також розганятися до шаленої швидкості та відтворювати улюблені сцени з арени Monster Jam.

42156 LEGO Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

Репліка легендарного суперкара деталізована та потужна. Модель у масштабі 1:10 з гібридною системою, реалістичною підвіскою і світловими елементами, що світяться в темряві. Вона реалістично передасть атмосферу перегонової траси. 

 LEGO 42156 Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

Аналогічний оригіналу, автомобіль у темно-сірому кольорі. У нього обтічний силует, який прикрашений салатовими деталями по всьому корпусу. Розміри машини в зібраному вигляді: висота — 13 см, ширина — 22 см, довжина — 50 см. 

З функціональних елементів у цій моделі передбачено низку особливостей:

  • Семиступенева коробка передач;
  • поршневий двигун V6, який з'єднаний із задніми колесами;
  • двері, що відчиняються;
  • передня і задня підвіска;
  • фари, що світяться в темряві;
  • кермо, що крутиться, яким можна керувати. 

Набір із 1775 деталей. Вони з ударостійкого безпечного пластику. Деякі елементи мають реалістичний вигляд, наприклад, гібридна трансмісія, фари й підвіска. Збірка LEGO Technic PEUGEOT стане справжнім викликом для любителів автомобілебудування і тих, хто захоплюється інженерією. Готова модель радує зовнішнім виглядом і функціональністю. 

Читайте: Як вибрати конструктор для дитини: 3 підказки

42157 LEGO Technic Трелювальний трактор «John Deere» 948L-II

Незвичайний транспортний засіб здатний оживати за допомогою пневматичних функцій, щоб переносити оберемки дерев. Зібрати трелювальний трактор не просто, набір призначений для дітей старше 11 років. Вони посидючіші, зможуть розібратися з детальною інструкцією.

LEGO 42157 Technic Трелювальний трактор John Deere 948L-II

Особливості LEGO Technic «John Deere» 948L-II:

  1. Набір із 1492 якісних деталей. Мініфігурки відсутні. Є аркуш із наклейками. 
  2. У комплекті барвиста інструкція. Є доступ до електронного варіанту, що працює через застосунок LEGO Building Instruction.
  3. Найпоширеніші кольори в наборі — зелений і жовтий. Вони відповідають фірмовим відтінкам машинобудівної компанії John Deere. 
  4. У зібраному вигляді висота трактора 21 см, ширина — 19 см, довжина — 53 см. 

З функціональних характеристик варто відзначити:

  • Плавучі осі, що утримують машину на землі та дають змогу без проблем подолати перешкоди;
  • рульове управління за допомогою шестерні, розташованої на верхній частині кабіни;
  • двері, що відчиняються;
  • рух клешні для захоплення приводиться в дію пневматичними циліндрами;
  • клешня відкривається і закривається, рухається вгору і вниз, може нахилятися нижче рівня землі;
  • під капотом трактора шестициліндровий двигун, з'єднаний із приводним валом.

Набір стане чудовим подарунком для дітей, які захоплюються конструюванням і технікою, люблять вивчати нові машини та влаштовувати пригоди на будмайданчику.

На замітку: Що подарувати на святого Миколая: ТОП 6 ідей

42153 LEGO Technic NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 

За допомогою набору LEGO Technic NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 вдасться зібрати машину з безліччю реалістичних функцій.

  1. Він складається з 672 деталей.
  2. У комплекті інструкція, яка також доступна в додатку LEGO Building Instructions.
  3. Переважна колірна гамма — чорний, білий, червоний і синій.
  4. Вікова категорія набору — від 9 років.

Наклейки, що входять до комплекту, відрізняються від тих, що раніше робили дизайнери LEGO. У них присутній голографічний ефект, який проявляється під впливом світла. 

LEGO 42153 Technic NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1

У зібраному варіанті спортивний автомобіль заввишки — 7 см, завширшки — 13 см, завдовжки — 28 см. Він надихає динамічним дизайном. Оснащений реалістичним рульовим керуванням, двигуном із рухомими поршнями, розташованим під капотом, що відкривається. Іграшка дарує незабутні емоції не тільки під час складання, а й під час подальшої взаємодії. 

42145 LEGO Technic Рятувальний вертоліт Airbus H175

Реалістична модель рятувального вертольота Airbus H175 вражає набором моторизованих і механічних функцій. У комплект входить двигун Control+ і батарейний відсік на 6 комірок. Щоб запустити мотор, потрібно натиснути на вимикач збоку, управління — за допомогою коробки передач. Двигун оживляє вертоліт, лопаті починають рухатися, їхню швидкість можна регулювати. 

LEGO 42145 Technic Рятувальний вертоліт Airbus H175

Додаткові функції:

  • Двері кабіни пілота і пасажирів відчиняються, зачиняються;
  • шасі та лебідка прибираються;
  • передній і задній капот можна відкрити та закрити. 

У наборі 2001 деталь, аркуш із наліпками та барвиста інструкція. Конструктор призначений для дітей віком від 11 років. Розміри зібраного вертольота за висотою — 24 см, шириною — 13 см, довжиною — 70 см. Потужний і технічно продуманий вертоліт готовий впоратися з будь-якою рятувальною місією. З ним цікаво грати, він має чудовий вигляд на поличці любителя авіаконструювання. 

Набори з лінійки LEGO Technic поєднують у собі важливі якості. Про них — у таблиці: 

Різноманітність моделей

Каталог LEGO Technic складається з наземної, повітряної та водної техніки. 

Є набори для дітей і дорослих

Реалістичність Зовнішній вигляд іграшкової Лего-техніки максимально наближений до прототипів 
Функціональність Тут все по-серйозному: деталі обертаються, відчиняються, у деяких моделях навіть є двигун на батарейках

ТОП наборів Лего Технік, детально описаних у статті, допоможуть шанувальникам конструювання підібрати для себе або на подарунок щось справді цікаве і корисне! 

Золота добірка: Топ 10 найкращих LEGO наборів

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини