Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 10 TWS навушників з шикарним звучанням і пристойною автономністю

Дата публікації: 14.11.2023 12:49
Дата оновлення: 16.11.2023 19:34

Ми виконали велику роботу, щоб запропонувати вам добірку, в якій оптимально поєднуються характеристики й довговічність пристроїв. Ці — мрія любителя басів і педантичного аудіофіла. Якщо шукаєте ідеального супутника для прослуховування улюблених мелодій без необхідності частого заряджання, наша добірка допоможе вибрати кращі з найкращих у категорії ТОП TWS навушників. 

Bose Sport Earbuds Black

Вакуумні навушники розроблені для активних користувачів, які цінують якісний звук, перебуваючи в русі. Bose Sport Earbuds оснащені фірмовими наконечниками StayHear Max. Вони повторюють форму вушної раковини та надійно в ній фіксуються.

Bose Sport Earbuds Black

Відтворюють чистий, збалансований звук із достатньою кількістю басів. Це робить їх придатними для прослуховування музики різних жанрів. У них клас захисту IPX4, тому «вуха» стійкі до поту і негоди. Що неоціненно, оскільки не підводять під час тренувань і прогулянок у будь-яких умовах.

На зовнішній поверхні навушників розташовані сенсорні елементи управління. З їхньою допомогою легко керувати відтворенням музики, викликами та голосовим помічником. У Bose п'ять годин відтворення на одній зарядці. У комплекті до них передбачено зарядний чохол, в якому ще дві повні зарядки. 

Для зручності використання бездротових пристроїв у них передбачена можливість підключення через Bluetooth. Користувачі можуть налаштувати прослуховування музики за допомогою додатка Bose Music, який дає можливості для налаштування Bluetooth-з'єднаннями.

Навушники оснащені вбудованим мікрофоном, який ізолює голос користувача від навколишнього шуму під час розмови. Заряджаються швидко: достатньо п'ятнадцяти хвилин підзарядки, щоб працювати безперебійно дві години.

Плюси

ТОП бездротових навушників TWS ця модель очолює через 7 складових.

  1. Комфорт і стабільність: наконечники StayHear Max рівномірно розподіляються по внутрішній поверхні вуха. Вони ідеальні для занять спортом і фітнесом.
  2. Якість звуку: компанія Bose спеціалізується на вдосконаленні звучання, ці навушники не виняток. Вони генерують збалансований звук з хорошою віддачею низьких частот, що робить прослуховування приємним.
  3. Довговічність: завдяки захищеності за стандартом IPX4, бездоганно працюють у будь-яку погоду та під час відвідування спортзалу.
  4. Сенсорне керування: зручно керувати музикою і викликами без необхідності діставати телефон.
  5. Час роботи від акумулятора: працюють до п'яти годин у режимі відтворення і ще 10 годин у чохлі.
  6. Швидка зарядка: забезпечує дві години робочого стану за 15-хвилинної зарядки.
  7. Якість зв'язку: вбудований мікрофон чітко вловлює голос користувача в момент розмови, що зручно, коли доводиться говорити в галасливій обставині.

Мінуси

Bose Sport Earbuds Black — для тих, хто цінує якість звуку та надійність бренду. Однак слід зіставити сильні сторони зі слабкими, які можуть вплинути на загальне враження від навушників.

  • Обмеження за часом автономної роботи: хоча п'ятигодинної роботи може бути достатньо для повсякденного використання, все ж таки цього замало для тих, кому проблематичний доступ до розетки та для тих, хто забуває регулярно заряджати пристрій.
  • Ціна: продукція Bose дорога, ці навушники, порівняно з іншими, не кожному по кишені.
  • Ізоляція: попри надійну фіксацію, у цих «вух» не найкраща шумоізоляція порівняно з іншими моделями.
  • Обмежена кількість вбудованих елементів управління: сенсори зручні, але їхня функціональність обмежена, тому для контролю доведеться використовувати додаток Bose Music.
  • Відсутність AptX або LDAC: аудіофілам може не вистачити підтримки якісних кодеків Bluetooth, таких, як aptX або LDAC, які не підтримуються цими навушниками.

Apple AirPods Pro

Час автономної роботи цілком прийнятний: до 6 годин, а в чохлі до 30 годин. У Apple AirPods Pro активне шумозаглушення, яке за допомогою мікрофонів виявляє зовнішні звуки. Протидіючи їм, застосовуючи антишум, пригнічує фоновий, домагаючись повного занурення в прослуховування. У режимі Transparency користувачі можуть слухати музику, не відволікаючись на навколишнє оточення, що корисно для усвідомлення того, що їх оточує.

Адаптивний звук підлаштовується під шуми в приміщенні, де знаходиться користувач, тим самим видаючи оптимальне звучання незалежно від зовнішніх умов. Просторове аудіо з динамічним відстеженням положення голови дає змогу створити враження кінотеатру. Поміщає звуки навколо в тривимірний простір, що підсилює відчуття від фільмів, музики та відео.

Apple AirPods Pro

Мікросхема H2 забезпечує швидкісну обробку сигналу, яка покращує загальну якість звучання. Є також система вентиляції для вирівнювання тиску. Вона призначена для мінімізації дискомфорту, що виникає при тривалому носінні вкладок.

Передбачено датчик виявлення шкіри. Він визначає, перебувають AirPods у вусі чи ні. Пристрої можуть регулювати гучність до комфортного для користувача рівня залежно від навколишнього шуму.

Плюси

  1. Бездоганний звук: адаптивний еквалайзер автоматично налаштовує музику відповідно до форми вуха.
  2. Зручна посадка у вусі: у комплекті силіконові насадки трьох розмірів, які можна підібрати під будь-яку раковину. Вони ізолюють звучання ззовні та надійно сидять у вухах під час різних занять.
  3. Продуманий функціонал: автоматичне перемикання між пристроями, бездротове заряджання та підтримка функції гучного зв'язку «Hey Siri» зручні для використання.
  4. Режим прозорості: дає змогу чути, що відбувається навколо, не знімаючи навушників. Це корисно для контролю ситуації та обізнаності.
  5. Стійкість до поту і води: за стандартом IPX4. Вони водотривкі, але не водонепроникні. Підходять для занять спортом та іншої фізичної активності.

Мінуси

  • Вартість: AirPods Pro не з бюджетних порівняно з іншими варіантами.
  • Залежність від екосистеми Apple: користувачі пристроїв, що не належать до платформи Apple, не зможуть скористатися всіма функціями.

На замітку: Apple AirPods Pro 2: огляд за 11 ключовими критеріями

Sony WF-1000XM4

Завдяки підтримці технології High-Resolution Audio Wireless і кодека LDAC, навушники Sony WF-1000XM4 здатні передавати втричі більше даних, ніж звичайні. Вони генерують звук високої роздільної здатності.

У цій моделі реалізовано технологію DSEE Extreme, яка використовує відновлення стиснутих файлів у реальному часі для детального та насиченого звуку. Інтегрований процесор V1 теж покращує звучання, знижує спотворення і працює в тандемі з динаміками нової конструкції та мікрофонами, що поглинають шуми. Завдяки цьому у Sony чудова продуктивність.

Sony WF-1000XM4

Всупереч невеликому 6-міліметровому динамікові, ці навушники відтворюють динамічний звук. А мембрана з високим коефіцієнтом заповнення дає змогу отримати повний діапазон низьких частот. «Вуха» підтримують функцію Sony 360 Reality Audio, яка забезпечує віртуальне об'ємне звучання для повного занурення. Ця функція працює в поєднанні з додатком, що дає змогу налаштовувати графічний еквалайзер і звук.

Девайс захищений за класом IPX4, що означає стійкість до бризок і поту. Можна використовувати під час тренувань або під невеликим дощем.

Поєднання аудіотехнологій, функцій шумозаглушення та зручного дизайну робить WF-1000XM4 гідним вибором для тих, хто шукає бездротові аудіосистеми преміумкласу.

Плюси

  1. Зручна посадка у вухах завдяки новим насадкам: оновлена конструкція наконечників надійно фіксується і сидить у раковині як влита. Навіть після тривалого прослуховування якість звуку не втрачається.
  2. Час роботи від акумулятора до 8 годин: маст хев для користувачів, які не хочуть часто заряджати свої пристрої.

Мінуси

  • Вартість: висока, що стане істотним вкладенням для деяких.
  • Розмір і посадка: комусь здасться, що навушники занадто великі, звідси дискомфорт.
  • Чутливість сенсорних елементів управління: для звикання до сенсорів потрібен час.
  • Складні функції для звичайних користувачів: широкий функціонал налаштувань може здатися надмірним або непотрібним користувачам, які віддають перевагу спрощеному і зрозумілому інтерфейсу.
  • Власний зарядний чохол: для зарядки використовується порт USB-C. Так, він стандартний, але потрібно носити з собою кабель певного типу, на відміну від універсального micro-USB.

Panasonic RZ-B100WDGCK

Навушники сертифіковані для роботи з High-Resolution Audio. А наявність кодека LDAC дає змогу передавати звук по Bluetooth з мінімальними втратами якості. Цей кодек генерує втричі більше даних, ніж стандартні кодеки Bluetooth, що важливо для цілісності аудіофайлів з високою роздільною здатністю.

Panasonic RZ-B100WDGCK

Динамічні драйвери діаметром 13 мм — це більше, ніж зазвичай, тому йде потужний і глибокий басовий відгук. Він вражає, особливо в жанрах, які виграють від сильних композицій.

Ергономічна конструкція комфортно кріпиться у вухах. Внаслідок правильної герметизації зберігається якість звуку тривалий час. Можна під'єднувати Panasonic RZ-B100WDGCK одразу до кількох пристроїв, що полегшує перемикання між телефоном і ноутбуком без необхідності щоразу заново сполучати пристрої.

Спеціальний ігровий режим дає змогу знизити затримку до 80 мс, що важливо для геймерів, яким потрібна точна синхронізація звуку з візуальними елементами в іграх.

Модель із класом захисту IPX4 не боїться бризок. Можна без побоювань використовувати під час тренувань або під дощем, що накрапає.

Навушники оснащені функцією голосового помічника, яка дає змогу керувати ними тільки голосом. Вийде через команду відтворювати треки, дзвонити та взаємодіяти зі штучним інтелектом смартфона.

Зарядний чохол розрахований на три додаткові цикли зарядки. Час роботи близько 16 годин, що зручно для користувачів, які часто перебувають у роз'їздах і не мають доступу до зарядних пристроїв.

Мікрофон із шумоізоляцією допомагає комфортно спілкуватися зі співрозмовником, чуючи чітку мову. Усі зовнішні шуми відсікаються навіть якщо навколо суцільний гул.

Плюси

  1. Якісний звук: немає жодних спотворень.
  2. Сильні баси: коштом збільшених динаміків.
  3. Зручне і надійне кріплення: комфортна посадка не стомлює вуха і зберігає герметичність для найкращого звучання.
  4. Ігровий режим: ідеальний, оскільки миттєво синхронізує звукові та візуальні елементи.
  5. Збільшений час роботи від акумулятора: із зарядним кейсом загалом модель здатна видавати 30 годин роботи.
  6. Сенсорні елементи управління: просте і зручне управління з можливістю робити виклик з навушників без використання смартфона.

Мінуси

  1. Розмір не для кожного: через великі динаміки навушники можуть здатися занадто громіздкими. 
  2. Залежність від правильної посадки: якість шумоізоляції та звуку залежить від правильного прилягання до вуха, через різну форму вух це може стати проблемою.
  3. Розмір зарядного кейса: великий, не кожному зручно носити в кишені.

Навушники Panasonic RZ-B100W заслуговують похвали за якість звуку та зручність використання. Однак не кожному підійде посадка, через це втрачають у комфорті.

Варто знати: Як оновити прошивку AirPods — 4 кроки для завантаження актуальної версії

Samsung Galaxy Buds Live R180

Підкорюють зовнішнім виглядом. Компактні. Вага кожного навушника всього 5,6 г. Зарядний футляр також невеликий, тому зручний. Пристрої з системою активного шумозаглушення дають глибоке сприйняття звуку шляхом зниженого фонового шуму.

Bluetooth 5.0 з підтримкою HFP, A2DP, AVRCP і фірмового кодека Samsung Scalable Codec забезпечують стабільне з'єднання і високу якість звуку. Scalable Codec допомагає зберегти якість навіть коли перешкоди й не стабільний Wi-Fi. 

Час автономної роботи Samsung Galaxy Buds Live R180 залежить від того, чи ввімкнені енергомісткі функції та голосове пробудження Bixby. Працюють від 5,5 до 8 годин. Чохол дає додаткову зарядку, внаслідок чого час роботи пристрою до 29 годин. Вони також підтримують швидке заряджання: 5 хвилин підзарядження і годину роботи в режимі відтворення забезпечено.

Samsung Galaxy Buds Live R180 Galaxy Buds Live R180

Пристрій оснащений низкою датчиків, включно з акселерометром, інфрачервоним датчиком, датчиком Холла, сенсорним датчиком, датчиком захоплення, а також датчиком приймання голосу, що підвищує його функціональність.

Для управління Buds Live використовуються жести торкання. Поодинокий дотик дає змогу відтворити або призупинити музику, подвійний — перейти до наступної композиції або відповісти/завершити виклик, а потрійний — перейти до попередньої композиції.

The Buds Live сумісні з пристроями на базі ОС Android 5.0 і вище з більш ніж 1,5 ГБ оперативної пам'яті. А також з iPhone7 і пізнішими версіями на базі iOS 10 і вище. Однак деякі функції можуть бути обмежені на пристроях, що не належать компанії Samsung.

Плюси

  1. Унікальний дизайн у формі квасолі: привертає увагу і сприяє ергономічній посадці у вушному каналі.
  2. Активне шумозаглушення: технологія ANC знижує навколишні шуми.
  3. Якість звуку: технологія Scalable Codec генерує найчистіше звучання, адаптуючись до перешкод, а також у разі нестабільного з'єднання.
  4. Час автономної роботи: до 29 годин із зарядним кейсом.
  5. Швидке заряджання: дає годину роботи п'яти хвилинним підзарядженням.
  6. Сенсорне керування: інтуїтивно зрозуміле, можна керувати без використання телефону.
  7. Технологія Voice Pickup: покращує якість зв'язку, ізолюючи голос і мінімізуючи фоновий шум під час розмови.

Мінуси

  1. Посадка і стійкість: квасолина не дає надійну посадку для всіх користувачів.
  2. Ефективність шумозаглушення сумнівна: відкрита конструкція не пригнічує стовідсотково шуми, як моделі з більш щільною посадкою.
  3. Власний кодек: найкращі функції Scalable Codec зарезервовані для пристроїв Samsung, що може не сподобатися користувачам інших пристроїв на базі Android або iOS.
  4. Режим навколишнього звуку: деякі користувачі відзначають, що режим навколишнього звуку пропускає зовнішні шуми.

Sennheiser Momentum 3 MTW3

Навушники Sennheiser Momentum 3 (MTW3) створені для найточнішого звучання. Вони суперкомфортні та функціональні. Технологія TrueResponse забезпечує чистий і детальний звук. Адаптивне шумозаглушення автоматично підлаштовується під навколишнє оточення, щоб йшла безперебійна робота.

Три вдосконалених мікрофони в кожному навушнику безвідмовно вловлюють голоси навіть у галасливій обставі. Різні адаптери та амбушури забезпечують індивідуальну посадку для кожного користувача. Ступінь захисту від бризок IPX4, їх можна використовувати не в найсприятливіших умовах.

Sennheiser Momentum 3 MTW3

Час роботи від акумулятора до 28 годин при використанні зарядного чохла. Бездротова зарядка легко заряджає пристрій без кабелів. Є вбудований еквалайзер, тому додаток Smart Control App дає змогу точно налаштувати звучання за допомогою попередніх налаштувань або індивідуального тесту.

Плюси

  1. Звук бездоганний: ідеально підходить для меломанів.
  2. Адаптивне шумозаглушення: підлаштовується під навколишнє оточення, користувач не буде відвертатися від прослуховування.
  3. Чіткість виклику: суперчутливі мікрофони дають чітке прийняття голосу.
  4. Настроювана посадка: різноманітні вушні адаптери та силіконові ребра забезпечують індивідуальну та надійну посадку.
  5. Довговічність і час роботи від акумулятора: не бояться бризок, працюють до 28 годин.
  6. Бездротове заряджання: не потрібні кабелі та розетка. Енергія йде повітрям.
  7. Вбудований еквалайзер: застосунок Smart Control App дає змогу налаштовувати звук і покращувати звучання під власні уподобання.

Мінуси

  • Ціна: відображає елітний статус, який не для всіх бюджетів.
  • Складні функції: різноманітність не подобається деяким користувачам, які віддають перевагу простішим пристроям.
  • Для використання всіх можливостей потрібен фірмовий застосунок: необхідно використовувати Smart Control App. Це обмежує тих, хто хоче, щоб TWS функціонували за принципом «увімкнув і працюй».

Читайте: Як увімкнути та вимкнути шумозаглушення в AirPods Pro — 3 простих способи

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

TWS навушники Samsung Galaxy Buds 2 Pro мають 24-бітове Hi-Fi аудіо. Вони видають найчистіше звучання в бездротовому режимі завдяки оновленому кодеку Samsung Seamless Codec. Той, своєю чергою, підтримує 24-бітну якість із сумісних пристроїв Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Модель із низькочастотним динаміком, тому відтворює глибокі низькі частоти. Також є високочастотний динамік. Він видає чіткі високі частоти, тим самим забезпечуючи широку частотну характеристику.

Інтелектуальне активне шумозаглушення (ANC) використовує три мікрофони з високим SNR для придушення зовнішніх шумів. Наприклад, вітру. Коли починаєте говорити, навушники автоматично вимикають ANC і активують функцію Ambient sound, даючи змогу вести бесіду, не знімаючи їх. Навушники зі зручною посадкою, безперешкодно підключаються до інших пристроїв.

Плюси

  1. Відтворюють збалансований звук із чіткою якістю.
  2. Конструкція зручна для тривалого носіння.
  3. У них реалізована функція 360-градусного звуку, що забезпечує ефект занурення.
  4. Активне шумозаглушення (ANC) ефективне в різних умовах.

Мінуси

  • Підтримка 24-розрядного аудіо обмежена виключно пристроями Samsung, для користувачів інших виробників не доступна.
  • У деяких відгуках на форумах зазначається, що пасивне шумозаглушення не настільки ефективне. Це може вплинути на сприйняття звуку в галасливій обставині.

Apple AirPods 3-го покоління

Оснащені динаміком Apple з підсилювачем і високим динамічним діапазоном.
Аудіо з відстеженням положення голови адаптує звук до рухів, забезпечуючи ефект занурення. Адаптивний еквалайзер автоматично налаштовує музику відповідно до форми вуха, забезпечуючи насичене і стабільне звучання.

У AirPods (3-тє покоління) оновлений контурний дизайн, що сприяє зручній посадці в раковині та кращим акустичним характеристикам. Порівняно з попередніми моделями вирізняються поліпшеною збіркою. У них клас захисту від поту і води IPX4.

Apple AirPods 3rd generation

Час роботи від акумулятора до 6 годин у режимі прослуховування. Або до 4 годин у режимі розмови на одній зарядці. При використанні зарядного чохла Lightning або зарядного чохла MagSafe забезпечують до 30 годин роботи в режимі прослуховування або до 20 годин в режимі розмови.

У навушниках використовується мікросхема H1, яка стабільно і швидко з'єднує з пристроями без жодних дротів. Bluetooth 5.0 сумісний з iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac і Apple TV. Модель має подвійний мікрофон із формуванням променя, а також мікрофон, спрямований всередину корпусу, датчик виявлення шкіри, акселерометр, що визначає рух, акселерометр, що визначає мову, і датчик сили для інтуїтивного керування музикою і викликами. Натискання й утримання для Siri та сенсори керування дають змогу легко використовувати їх, не дістаючи телефон.

Моделька поставляється в комплекті із зарядним чохлом MagSafe для зручної бездротової зарядки; чохол також можна заряджати за допомогою роз'єму Lightning. AirPods оснащені функціями для людей з обмеженими можливостями:  

  1. Live Listen допомагає чути розмови в галасливій обставині. 
  2. Headphone Accommodations дає змогу налаштовувати певні частоти відповідно до слухових потреб користувача.

Ці навушники дуже функціональні, нітрохи не гірші, ніж дорогі моделі Pro. Третє покоління AirPods — серйозно вдосконалені порівняно з попередніми моделями. У них баланс між продуктивністю і преміальними функціями AirPods Pro за більш доступною ціною.

Плюси

  1. Якісний звук: завдяки адаптації еквалайзера і динаміку звучання підлаштовується під форму вуха, забезпечуючи насичений звук.
  2. Просторове аудіо з динамічним відстеженням голови: створює ефект занурення, що особливо цікаво під час перегляду фільмів і прослуховування музики.
  3. Збільшений час роботи від акумулятора: до 6 годин на одній зарядці, а із зарядним чохлом — і того більше, що дає змогу користувачам рідше замислюватися про підзарядку.
  4. Стійкість до впливу води й поту за стандартом IPX4: робить їх придатними для занять спортом і використання в будь-яких погодних умовах.
  5. Зручна посадка: що важливо при тривалому носінні.

Мінуси

  • Відсутність активного шумозаглушення: на відміну від аналогів Pro, у третьому поколінні немає цієї функції, що погано для тих, хто шукає тишу в галасливих приміщеннях.
  • Посадка не універсальна: для деяких користувачів навушники не відповідають формі їхніх вух, що може вплинути на комфорт і якість звуку.
  • Обмежені можливості налаштування: немає змінних вушних насадок, підлаштувати TWS під себе не вийде.

Переваги та недоліки засновані на загальній думці користувачів, вивчених на форумах. Вони можуть варіюватися залежно від власних уподобань і умов використання. 

Слушні підказки: Як поміняти амбушури на Airpods Pro — 3 поради

Technics EAH-AZ60G

У Technics EAH-AZ60G вдосконалена технологія шумозаглушення Dual Hybrid. Вона застосовує аналогову і цифрову обробку, яка видає високу якість звуку навіть у галасливій обставі. Це важливо, оскільки дає змогу домогтися чистого звучання, мінімізуючи зовнішні відвабні чинники.

Хорошому звуку також сприяє конструкція акустичної камери та гармонізатора, а також 8-міліметрові динаміки. Саме вони генерують насичене та об'ємне звучання. Така конструкція створює глибину і чистоту звуку, що покращує враження від прослуховування.

Technics EAH-AZ60G

Чіткість виклику завдяки технології JustMyVoice. Її особливість полягає у восьми мікрофонах з поліпшеною системою придушення шуму вітру. Ця технологія ізолює слова співрозмовника під час розмови, чіткий зв'язок відбувається внаслідок посилення слів і зниження фонового шуму.

У навушників клас захисту IPX4, пристосовані до бризок, дощу і поту. Здатні працювати 7 годин при ввімкненому шумозаглушенні. Швидка зарядка за 15 хвилин підживлює пристрій на кілька годин. А зарядний чохол збільшує автономність до 24 годин. Підключення по Bluetooth 5.2 забезпечує стійке з'єднання до 10 м, підтримуючи різні аудіокодеки: SBC, AAC і LDAC — для універсального потокового мовлення.

Плюси

  1. Виняткова якість мікрофона: їх вісім, що важливо для спілкування.
  2. Підтримка кодека LDAC: цей кодек дає змогу передавати потокове аудіо з високою роздільною здатністю на радість меломанів і тих, хто розрізняє високу і стандартну якість звуку.
  3. Ефективне шумозаглушення: подвійне гібридне шумозаглушення значно знижує навколишній шум, покращуючи звук на тлі гулу.
  4. Якість звуку: особлива конструкція динаміків і акустичної камери в поєднанні з гармонізатором забезпечують якість. Музика та дзвінки генеруються з багатою деталізацією.
  5. Індивідуальна підгонка: до комплекту входять амбушури семи розмірів, що рідкість. Можна підібрати найкомфортнішу посадку.

Мінуси

  • Відсутність бездротової зарядки: тим, хто звик, це не ок.
  • Немає автоматичних функцій: без автопаузи та автовимкнення користуватися «вухами» не дуже зручно.
  • Ціна: у межах 216 доларів — не кожному по кишені.

Непогана добірка: Топ 10 бездротових навушників

Belkin Soundform Immerse

У Belkin Soundform Immerse гібридне активне шумозаглушення. Вони контролюють навколишні звуки, тому забезпечують чіткість дзвінків у будь-якій обставі. Навушники створені для меломанів. Оснащені 12-міліметровими двошаровими динамічними випромінювачами та аудіотехнологією aptX. У тандемі вони видають суперзвук під час прослуховування плейлистів.

Час автономної роботи 31 година: 7 годин від навушників і 24 години від зарядного кейса. Моделька підтримує багатоточкові з'єднання Bluetooth і функцію Google Fast Pair, яка швидко сполучається з пристроями Android. У разі втрати навушники можна виявити за допомогою функції Find My network від Apple або Ping My Earbuds від Belkin, що зручно.

Belkin Soundform Immerse

Пристрій з водозахистом стандарту IPX5, витримує вологе середовище. Розрахований для тренувань і прогулянок на відкритому повітрі за будь-якої погоди.

Плюси

  1. Гібридне активне шумозаглушення: значно знижує навколишні шуми, завдяки цьому ідеальна чутність під час розмови за постійного гулу навколо.
  2. Якісний звук: генерують двошарові динамічні випромінювачі з неодимовими магнітами та аудіотехнології aptX. 
  3. Тривалий час роботи від акумулятора: 31 година з урахуванням зарядного кейса, що перевершує багатьох конкурентів.
  4. Зручні функції під'єднання: Google Fast Pair — для простого під'єднання і з можливістю пошуку втрачених навушників через Apple Find My network або Belkin Ping.
  5. Звучання, що налаштовується: можна персоналізувати налаштування еквалайзера і регулювати рівні Hear-Thru за допомогою програми SOUNDFORM.
  6. Водостійкість: ступінь захисту IPX5 витримує дощ.

Мінуси

  • Можливі проблеми з підгонкою: попри те, що передбачено амбушури кількох розмірів, для деяких посадка у вухах здається не ідеальною. 
  • Вартість: близько 180 доларів, що відносно дорого.

При виборі навушників TWS важливо враховувати якість звуку, час автономної роботи, комфорт. А також додаткові функції у вигляді активного шумозаглушення і голосових помічників. Не варто випускати з уваги можливості підключення і ціну. 

Рейтинг найкращих TWS навушників у підсумковій таблиці:

Модель
Автономність Функції та можливості Особливості Гарантія (міс), хто виробник
Bose Sport Earbuds Black 15 годин
  • Автовимкнення
  • Швидке заряджання
  • Прийняти/відхилити виклик
  • Вбудований мікрофон
  • Додаткові силіконові гачки

12 місяців

Китай

Apple AirPods Pro 30 годин
  • Перемикання режимів шумозаглушення
  • Перевірка прилягання до вух
  • Налаштування швидких дій
  • Зміна налаштувань за допомогою Siri
  • Вимкнення автовиявлення вуха
  • Швидка перевірка рівня заряду
  • Пошук зниклого навушника
  • Автовідповідь на вхідні виклики
  • Зарядний футляр (USB-C) з динаміком і петлею для шнурка
  • Силіконові вкладки (чотири розміри: XS, S, M, L)

12 місяців 

Китай

Sony WF-1000XM4 8 годин
  • Активне шумозаглушення
  • Виклик голосового асистента
  • Підтримка бездротового заряджання
  • Керування голосом Керування треками
Вологозахист

12 місяців 

Китай

Panasonic RZ-B100WDGCK 16 годин
  • Виклик голосового асистента
  • Прийняти/відхилити виклик
  • Режим Mono
  • Керування треками
  • Вбудований мікрофон
  • Радіус з'єднання 10 метрів
  • Сенсорне керування на чаші

12 місяців 

Китай

Samsung Galaxy Buds Live R180 6 годин
  • Buds Together Hands Free Акселерометр Швидка зарядка Датчик наближення Датчик Холла Мікрофон із системою шумозаглушення
  • Вбудований мікрофон Сенсорне керування на чаші Змінні насадки

12 місяців 

Китай

Sennheiser Momentum 3 MTW3 35 годин
  • Активне шумозаглушення
  • Підтримка бездротової зарядки
  • Керування голосом
  • Вбудований мікрофон
  • Змінні насадки

24 місяці

Китай

Samsung Galaxy Buds 2 Pro 8 годин
  • Hands Free
  • Активне шумозаглушення
  • Прийняти/відхилити виклик
Вбудований мікрофон

24 місяці

Китай

Apple AirPods 3-го покоління 6 годин
  • Адаптивний еквалайзер
  • Виклик голосового асистента
  • Керування треками
Голосовий акселерометр

24 місяці

Китай

Technics EAH-AZ60G 7 годин
  • Активне шумозаглушення
  • Швидке заряджання
  • Прозорий режим
  • Керування голосом
  • Вбудований мікрофон
  • Змінні насадки

12 місяців

Малайзія

Belkin Soundform Immerse 31 година
  • Multipoint
  • Функція пошуку навушників
  • Вбудований мікрофон
  • Радіус з'єднання 10 метрів
  • Змінні амбушури

24 місяці

Китай

Для поїздок на роботу, тренувань, прослуховування аудіокниг або плейлиста вдома — кожному користувачеві знайдеться своя пара TWS-навушників, яка ідеально йому підійде. Нехай ця добірка стане інформативним путівником!

Пізнавальна стаття: 6 підказок як під'єднати бездротові навушники до Nintendo Switch

Коментарі
Залиште коментар