Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 20 ігор на iPhone

Дата публікації: 31.10.2023 11:54
Дата оновлення: 31.10.2023 12:17

Мобільний геймінг на iPhone можна назвати справжнім задоволенням. В App Store доступні для звантаження стрілялки, бродилки, головоломки та симулятори. Ми зібрали добірку найкращих ігор на Айфон у різних жанрах, геймити в які можна мережею та офлайн.

Найкращі ігри на iPhone: коротке зведення за категоріями

Категорія
Назва
Офлайн 1. Alto's Odyssey 
2. Toon Blast
3. 2 For 2
4. Happy Mall Story
5. Paper.io 2
Онлайн з реальними суперниками та друзями 1. Among Us!
2. Marvel Snap
3. Stick Fight: Shadow Warrior
4. My Singing Monsters
5. CarX Street
Безплатні 1. Kitty Death Room
2. That’s a cow
3. Catchee
4. Froglike: The Frog Roguelike
5. Zombie Football
Платні 1. Minecraft
2. Plague Inc.
3. Bloons TD 6
4. Geometry Dash
5. Dicey Dungeons

Читайте: Огляд iPhone 14 Pro Max — 9 оновлень

ТОП 5 офлайн ігор

Левова частка програм вимагає постійної синхронізації з мережею для провантаження рівнів і завдань. Але є в маркеті Apple також добірка ігор без інтернету, де геймплей анітрохи не гірший від мережевих розваг.

Alto's Odyssey

Захоплива гра-продовження Alto's Adventure. Нова версія отримала покращений геймплей, візуальне оформлення і саундтрек, що запам'ятовується в кінці.

Суть така: персонажу треба скочуватися піщаними дюнами в пустелі. Ковзання відбувається автоматично, але для стрибків і піруетів потрібно натискати на екран. За тривалу затримку повітря дають додаткові нагороди як сальто.

Найкраща офлайн гра для iPhone

Новими доповненнями стали повітряні кулі для підстрибування, щоб долати великі відстані. Стіни, якими можна кататися на ковзанах. І вода, щоб відскакувати та отримувати прискорення при ковзанні.

Toon Blast

Головоломка мультфільму, де потрібно збирати кольорові блоки. Якість гри легко оцінити за симпатичними персонажами та зрозумілим геймплеєм. Графіка яскрава, цікаві анімації. Так, може цій головоломці й не вистачає оригінальності щодо правил і завдань, але це не заважає їй потрапити в ТОП офлайн ігор на Айфон.

2 For 2

Ще одна безплатна офлайн гра із найпростішими правилами. Потрібно з'єднати точки за кількістю та кольором так, щоб лінії не перетиналися. Чим довше ланцюжок, тим більше шансів перемогти. За переможні рівні видаються додаткові монети, які можна витратити на бонуси для проходження.

Happy Mall Story

Гра-магнат для тих, хто любить мріяти про свій бізнес. За сюжетом гравець стає власником торгового центру, який має поліпшувати та розвивати. Потрібно стежити за тим, які магазини подобаються покупцям, а які ні. Згодом з'являються нові шляхи підвищення доходу, можливість модернізації приміщень. Все, що потрібно від користувача — проявити креативність та насолоджуватися ігровим процесом.

Paper.io 2

За задумом розробника, тут потрібно завойовувати нові території, обводячи карту своїм кубиком. Все настільки просто, що із завданням упорається навіть трирічна дитина. На відміну від першої версії, яка прославила компанію Voodoo, друга частина набула більшого змагання.

Гра на айфон із простим сюжетом

Актуально: Перенесення eSIM на новий iPhone — 2 простих способи

ТОП 5 онлайн ігор

Геймінг через мережу хороший тим, що можна змагатися із друзями. А з розвагами, наведеними нижче, дуже легко випасти зі світу реальності на кілька годин.

Among Us!

Амонг Ас вже не перший рік вважається найкращою онлайн грою на Айфон. У ній гравцям доведеться взяти участь у загадковому вбивстві. Крос платформер дозволяє грати з друзями незалежно від того, який пристрій вони використовують: смартфон або ПК.

Сама назва, яка перекладається як «Серед нас», уже говорить про цілі гри: знайти ворога серед своїх. Невинним учасникам необхідно повернути свій корабель у лад, а ворог чи вороги повинні цьому завадити будь-якими способами. Паралельно з виконанням завдань гравці повинні розгадати, хто є тим самозванцем.

найкраща мережева гра на Айфон

Marvel Snap

Любителі кіноселену Марвел з натхненням ставляться до ігор, що випускаються компанією. Марвел Снеп — одна з останніх розробок, яка увійшла до ТОП онлайн ігор на iPhone. Це карткова розвага, де кожна бойова одиниця має свою силу. Суть проста — покласти на одну із трьох смуг картку більше, ніж у суперника. Деякі одиниці оснащені супер силою і можуть кардинально змінити хід геймплею. У Marvel Snap користувачам подобаються динамічність та непередбачуваність. Битва триває кілька хвилин, і не дає занудьгувати.

Stick Fight: Shadow Warrior

Відеогра жанру екшен і відрізняється наступним:

  • Гравець управляє персонажем у вигляді фігурки, борючись із ворогами, щоб виконати поставлені у грі завдання.
  • Цілі чи місії, які необхідно виконати у цій грі, щоразу відрізняються від попередніх.
  • У грі немає системи життя. Персонаж вмирає моментально, після того, як отримує шкоду від ворога або промахується.

Місії різноманітні: від вбивства ворогів до отримання необхідної кількості смертей.

гра із битвами на Айфон

My Singing Monsters

Якщо потрібна командна гра для посиденьок із друзями — ось вона. Основне завдання — збирати монстрів, які видають різні мелодії. Поступово в особистому ігровому просторі з'являється справжній оркестр. Замість концентрації на сюжеті розробники зосередили зусилля на різних мінііграх та способах їх проведення. Намилувавшись на вечірці, My Singing Monsters стане ТОП грою. Завантажити її можна на Айфон та Android, тому братимуть участь усі!

CarX Street

Перегоні ігри наголошують на графічних перевагах Айфона. У CarX Street перед гравцем відкривається дивовижний світ вуличних битв, де потрібно завоювати авторитет і прокачати свою тачку максимально. Варто віддати належне розробникам — вони до дрібниць продумали деталі модернізації авто, зміни його вигляду під різні формати подій у грі. Графіка тішить своєю плавністю та деталізацією.

Для справжніх ігроманів: 10 найкращих ігор у жанрі «Кіберпанк» — від них буквально захоплює дух

ТОП 5 безплатних ігор

За ці розваги не потрібно платити жодної копійки, що робить їх лише кращими.

Kitty Death Room

Перша з ТОПу безплатних ігор на Айфон, де потрібно допомогти кошеняті воювати з ворогами. Для початку необхідно навчити головного персонажа деяким навичкам, щоб він зміг перемагати перешкоди на шляху та просуватися. Вся гра складається з 54 рівнів із додатковими квестами.

That's a cow

Маленькій корові потрібно зібрати всі монети та подолати перешкоди, які відокремлюють її від фішингу. Суперздатність тварини — літати, відштовхуючись струменем молока. Також корова може штовхати предмети, що заважають, своєю головою. Геймплей складається з понад сотні рівнів, з різноманітними скінами тварин, які відкриваються поступово.

Catchee

У грі потрібно ловити кульки, що падають із верхньої частини екрана. Кожна кулька містить певну музичну ноту, за допомогою якої будується спільна композиція. Геймплей заспокоює і підіймає настрій, а мелодії, що вийшли, чудово передають атмосферу сонячних літніх днів.

Froglike: The Frog Roguelike

Безіменне жабеня, що вирвалося з простору і стало випадковим, але пророчим рятівником, йде зі свого ставка і вступає в бій з Хроносом. Персонаж повинен перемогти злісні жуки та злодійські кальмари, щоб захистити Лілію Часу в цій ретро-аркадній грі. Як і належить представникам цього жанру, тут є механіка з рівнями, що генеруються, і рандомними противниками. Не настільки типово для жанру те, що у грі є піксельний арт, але виглядає це вкрай привабливо.

Zombie Football

Гра пропонує приєднатися до улюбленої футбольної команди, будь то Челсі, Манчестер Юнайтед або будь-яка інша. Завдання футболіста забивати м'яч, намагаючись вбити воротаря-зомбі. Від точності удару залежить можливість перемоги. Гра проста, але цікава.

Цікаво: Apple AirPods Pro 2: огляд за 11 ключовими критеріями

ТОП 5 платних ігор

Minecraft

Запустивши Майнкрафт телефоном, можна буквально сплакнути від ностальгії. Гра повторює геймплей комп'ютерної версії зі збереженням усіх принад, які так подобаються олдам. Серед основних можливостей:

  • Вивчення навколишнього світу.
  • Пошук ресурсів.
  • Будівництво будинків, шахт, загонів для тварин.
  • Полювання та приручення диких тварин.

Регулярно у грі проходять тематичні події та івенти, які покликані урізноманітнити геймплей. Одна з останніх подій — M.A.T.H. Mummy Mayhem, де можна купити лімітований персонаж.

Звантажити майнкрафт на телефон

Plague Inc.

Влаштувати віртуальну пандемію в усьому світі — досить цікава витівка, якщо йдеться про гру на телефоні. У Plague Inc. головна мета — знищити людство за допомогою смертельного патогену під час глобальної чуми. Зробити це не так просто, оскільки люди набувають стійкості до вірусів у процесі гри. Потрібно створювати мутації й логічно думати, щоб створити хаос на всій Землі.

В АппСтор гра коштує близько 1 долара, що повністю окупається її якістю.

популярна гра на Айфон про світовий вірус

Bloons TD 6

Суть гри — це захист вежі у класичному її виконанні. Кріпи переміщаються по доріжці, а персонаж повинен грати вежами у фіксованих позиціях з певним радіусом мети, щоб знищити їх, не втративши при цьому всі свої життя.

Любителям повільних та розмірених ігор варто обходити цю розвагу. Тут відбувається хаос, постійні битви з ворогами, присутні заплутані системи модернізації та десятки юнітів.

Geometry Dash

Ще одна гра в ТОП платних на Айфон, яка прославилася близько 10 років тому. Гравцеві необхідно проходити рівень нібито живим кубиком. Усі локації зроблені з геометричних фігур, звідси й назва розваги. У процесі проходження рівнів відкриваються нові локації та скіни для кубика, але кожна наступна карта стає дедалі складнішою. Іноді гравцям потрібні десятки спроб, щоб завершити раунд на 100%. Загалом це звичайна ігруха на перевірку реакції, але затягує всіх.

гра Геометрі Деш на Айфон

Dicey Dungeons

Випущена спочатку для ПК та консолей, гра кидає у битву в стилі Покемонів, в якому доступні ходи визначаються кидками кубиків. У міру проходження користувач отримує нову зброю та прийоми, але ходи доведеться прораховувати уважніше та залучати логіку. Відкриті нові персонажі лише ускладнюють вивчені стратегії. Через це у геймерів виникає непідробний інтерес та бажання перемогти.

Всі ігри з рейтингу підтримують новітні та старіші версії IOS, що дозволяє завантажити їх практично на будь-яку модель iPhone. Завантажуйте, тестуйте. Пишіть у коментарях, яка з них стала кращою для вас.

Читайте: Як приєднати геймпад до телефону: 2 покрокові інструкції та корисні поради

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини