Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 5 фотоапаратів моментального друку на 2024 рік

Дата публікації: 26.06.2024 11:34
Дата оновлення: 26.06.2024 12:43

У рамках вінтажної тенденції 100500+ ентузіастів із різних країн полюбили кишенькові фотопринтери. Легкий корпус, що несе в собі ретро-естетику Polaroid, незамінний для туристів та любителів вечірок. Охочим придбати портативну фотолабораторію мінімальний лікнеп не завадить.

фотоапарати миттєвого друку 

Розберемо найкращі фотоапарати миттєвого друку, зупинившись детально на базових режимах та перевагах обладнання. У конкурентних виробників свої сюрпризи та хитрощі, що дозволяють лідирувати в конкретному сегменті ринку. У Кодак, Полароїд та Fujifilm різними будуть не тільки матриця чи автофокус. Фірмовий додаток та формат плівки — 100% ідентичність бренду.

ТОП фотоапаратів миттєвого друку

Двома гучними іменами у сфері виробництва кишенькових камер є Polaroid та Instax. Дані 2 бренди першими впроваджують інновації у свою оптику. Достойними конкурентами в останні роки стали Кенон та Кодак. Ось порівняння топових моделей, зібраних японськими, китайськими та американськими компаніями:

Модель
Рік випуску Вага, г Розмір світлини Перевага
Instax Mini 12 2023  306  2,4 x 1,8 дюйма для знімання об'єктів на відстані від 30 до 50 см
ZOEMINI S ZV123 2019  188  5 х 7,6 см до 10 годин автономності
Інстакс Mini 90 2013  294 86 x 54 мм пейзажний режим та таймер, вбудований акумулятор
Canon ZOEMINI S2 2021  188 1,5 х 7,6 см зручний дизайн для селфі 
INSTAX Wide 300 2014  612  86 мм × 108 мм найбільша роздільна здатність

Видошукач не завжди входить в оптику pocket пристроїв. Навіть при цьому, професіоналам вдається сфотографувати правильні моменти під час вечірки, відпочинку на природі, сімейних свят. Вдалі фільтри та якісний папір відкривають необмежені творчі можливості. 

Стане в пригоді: Пошук по фотографії з телефону: 5 способів знайти картинку з галереї Google

Fujifilm Instax Mini 12

Серія з видошукачем, оптикою на 60 мм та автоматичним спалахом. Найкраща модель для охочих отримати правильно відцентровану фотографію з максимальною деталізацією, не підводить навіть у вечірній час. Стандарт знімків 86 x 54 мм створений для любителів зберігати зняті картки у гаманці чи сумочці. 

Fujifilm Instax Mini 12

Кишенькова оптика доступна в 5 дизайнах: пастельно-синьому, м'ятно-зеленому, квітково-рожевому, лілово-фіолетовому та глинисто-білому, що потішить багатьох естетів. Хоча в ТОП фотоапаратів миттєвого друку камера потрапила не лише через різноманітність кольорів корпусу. Лінійка бездоганна у програмному та апаратному плані, виробник реалізував низку інноваційних рішень.

З Instax Up, фірмовим мобільним додатком, знімання можна вести віддалено. Сумісна Android платформа дозволяє зацифровувати/сканувати знімки через камеру телефону. Фотографи зможуть легко та швидко каталогізувати матеріал у віртуальній галереї, розшарувати моменти у мережі. Працює на iOS, за допомогою програми можна додавати нотатки та прив'язувати геотеги. 

Модель порадує зумом на 0,37x та корекцією паралакса в режимі масштабування. Працює від 2 батарейок АА з витратою заряду 10 упаковок плівки по 10 знімків. 

Плюси

  1. Друк за 5 секунд.
  2. В комплекті дзеркало для селфі.
  3. Фотографії можна зберегти в цифровому форматі та публікувати в Instagram.
  4. Електронний затвор працює зі швидкістю від 1/2 до 1/250 секунд. 
  5. Гладкий корпус із типовими для лінійки Instax закругленими краями надає оригінальності.

Мінуси 

  • Якість матеріалів корпусу залишає бажати кращого,
  • при яскравому сонячному світлі різкість знижується.

Фотографам на замітку: Як увімкнути фотоапарат до комп'ютера: 2 технології

Canon ZOEMINI S ZV123

Крута модель допоможе миттєво зафіксувати кадр на фотопапері. Апарат вміє робити знімки зі смартфона, хоча любителям Полароїд рішень доведеться обмежитися розміром 5 х 7,6 см. Акумулятора, що заряджається через MicroUSB, вистачає на 25 клацань затвора. 

Canon ZOEMINI S ZV123

Любителям Кенон доступні 3 гамми корпусу: чорний, перлинно-білий та рожеве золото. Переднє дзеркало та світлодіодне підсвічування по колу допоможуть створити чудові селфі, а платформа Mini Print — віддалено запускати знімання. Апарат ідеальний для групових фотосесій.

Управління просте. На передній панелі одна кнопка використовується для зміни режимів (чорно-біле або яскраве фото), а інша — вмикає рамку. Після кожної дії пристрій сигналізує звуком та діодом у верхній частині корпусу. 

Плюси

  1. Компактний розмір та чудовий інтерфейс.
  2. Сумісність із картами пам'яті MicroSD. 
  3. Є Bluetooth. 
  4. Вбудований літій-полімерний акумулятор на 700 мАг.
  5. Кільцевий спалах для створення майстерно освітлених портретів.
  6. Програма Companion розширює можливості знімання.

Мінуси

  • Робота видошукача,
  • якість паперу.

Fujifilm INSTAX Mini 90

При складанні обладнання японські інженери зробили ставку на естетичність. Двоколірне оздоблення з блискучими вставками та чорною/коричневою шкірою тішить око. У лінійці 10 дизайнерських рішень для корпусу. 

Це єдиний Instax Mini, оснащений вбудованою батареєю. Апарат забезпечує максимум творчих можливостей: макрознімання, таймер, автоматична експозиція. Переваги оптики відчутні з першим кадром.

У моделі більше елементів керування, ніж в інших аналогів Інстакс. Вбудована електроніка справно визначає яскравість навколишнього середовища, регулює потужність спалаху та витримку. У Фуджіфілм знайшли ідеальне рішення для оптимізації кадру. 

На відміну від інших камер бренду, Mini 90 має бічний спуск затвора. Двоетапне спрацьовування — приємний сюрприз. Для любителів боке доступне фокусування з відстані 30-60 см. Якщо немає бажання морочитися, допоможуть режими «Вечірка» та «Діти». 

Плюси

  1. Портативний формфактор, корпус оптики легко поміститься до кишені зимової куртки.
  2. Є гніздо для штатива.
  3. Кільцеподібне керування діафрагмою. 
  4. Об'єктив забирається в корпус.
  5. Акумулятор розрахований на 100 карток чи 10 упаковок плівки;

Мінуси

Мініатюрний розмір знімка — 1,8 x 2,4 дюйма.

Трохи про HDMI шнури: Як вибрати HDMI кабель: 3 основні критерії 

Canon ZOEMINI S2

Тонкий універсальний 2-в-1 пристрій з датчиком на 8 МП. Є можливість зберігати фотографії на картці пам'яті або працювати як зі звичайним принтером на базі технології Zink. Роздільна здатність друку — 314 x 500 пікселів. Картинка має задану якість відразу після виходу через ролики, чекати на прояви не доведеться.

Canon ZOEMINI S2

Дизайн максимально спрощений. Зверху — кнопка живлення, затвор та перемикач режимів. На передній панелі тригер чорно-біле або яскраве фото. Доступні пейзажне та портретне знімання. 

Команда Кенон створила спеціальний додаток, що дозволяє генерувати колажі. Завдяки компактності, Canon ZOEMINI S2 поміститься у будь-яку сумку. Заряду 700 міліампер годинного Li-Po акумулятора вистачає на 25 фотографій. 

Плюси

  1. Виробник додав селфі дзеркало та світлодіодне підсвічування.
  2. Формат друку: 2 x 3 дюйми (5 x 7,6 см).
  3. Сумісність із Bluetooth 5.0.
  4. Слот для картки пам'яті та порт micro USB для заряджання.
  5. Доступні 3 творчі режими: «Насичені кольори», «Вінтажний стиль», «Чорно-білий».
  6. Корпус: рожеве золото, аквамарин, білі перли. 

Мінуси

  • Дистанційне керування працює тільки з додатком Canon,
  • немає цифрового видошукача.

Читайте: Обираємо телевізор 4К вартістю до 15 тис. грн: рейтинг ТОП 8 моделей

Fujifilm INSTAX Wide 300

Найкращий у сегменті широкоформатних пристроїв, лише з даною оптикою сумісна плівка Wide. Є комбінацією вдосконаленого Instax Mini Link та Share SP-3 з квадратним форматом. Інженери досягли ідеального поєднання простоти використання, якості складників та ціни обладнання. 

Fujifilm INSTAX Wide 300

Мобільний фотопринтер виконаний в 3 варіаціях, включаючи black, Ash White та Mocha Grey. Потрапив у рейтинг фотоапаратів миттєвого друку через свою функціональність. Виробник вбудував реверсивний об'єктив з фокусною відстанню 95 мм та діафрагмою 1:14. Є автоматичний контроль експозиції з регульованою швидкістю затвора. 

Ергономічність вражає. На задній панелі додано невелике рідкокристалічне віконце для відображення кількості кадрів, що доступні для фільмування, та параметрів спалаху. Єдине ручне налаштування — вибір «Світліше» або «Темніше». 

Плюси

  1. Електронний затвор із програмним керуванням. 
  2. Розмір плівки — 86 мм × 108 мм.
  3. Витримка: від 1/64 до 1/200 с.
  4. Доступно 2 положення фокусування: для діапазону 0,9–3 м (3-10 футів) та відстані від 3 м/10 футів до нескінченності.
  5. У комплекті йде знімний об'єктив для макрофільмування, що дозволяє ефективно працювати на відстані 40 см/15 дюймів. 
  6. Можна друкувати фотографії з посиланнями на QR-коди. 

Мінуси

  • Спалах відключити не можна, 
  • мало «творчих» примочок;
  • немає режиму великим планом/селфі.

У фотоаматорів динамічний Макровсесвіт. Попри незаперечну перспективність цифрових камер та передових смартфонів, рішення, побудовані на технології 40-річної давності, все ще у тренді. 

топ фотоапаратів миттєвого друку

На перший погляд, це дитячий апарат, що працює від батарейки. Якщо копнути глибше, спливуть цікаві нюанси та особливості. Тим, хто шукає ідеальний баланс, доведеться враховувати наступне:

  • Ціна плівки,
  • наявність віддаленого управління та видошукача,
  • сумісність зі змінними аксесуарами.

Можливість за 1-2 хвилини вивести кольоровий знімок на папір приваблює мільйони ентузіастів: туристів, весільних фотографів, студентів. Кожна категорія має своє бачення творчості. Наявність рамки та формат знімка визначають естетичність. Розмір та вага впливають на комфорт. Часто у ТОП фотоапаратів миттєвого друку оптика потрапляє через наявність мультиекспозиції, простоти використання та автономності.

На замітку: 6 додатків для керування телевізором зі смартфона — як керувати з телефону

Коментарі
Залиште коментар