Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ ігор на Андроїд для двох: 10 актуальних версій у 2023 році

Дата публікації: 16.09.2021 12:31
Дата оновлення: 05.01.2023 17:11

Змагаються на сенсорному екрані не тільки ті, у кого багато вільного часу. Іноді таке дозвілля допомагає у простоюванні в чергах або поїздках в транспорті. Часто гра — більше, ніж розвага. Іноді це корисно, іноді — весело. Так що тримайте добірку ТОП 10 ігор на двох на Андроїд, які варто спробувати. Обіцяємо, не пошкодуєте!

Among Us

Гра з простою графікою має зоряну популярність в GooglePlay. Сюжет цієї версії простий: зібравшись разом, приятелі залучені до підготовки чергової космічної експедиції. Під'єднатися до багатокористувацької версії можна через Інтернет або LAN. Додаток від InnerSloth має 250+ млн завантажень. Це хороша заявка на входження в топ 5 кращих продуктів.

 Among Us

З сюжетом в InnerSloth не помилилася. За задумом розробників, самозванці чи саботажники намагаються перешкодити місії. Вони впроваджені в команду космічних експедиторів. Сеттінг для даної багатокористувацької стратегії — космічний корабель. Груповий геймплей розрахований тільки на 10 учасників, хоча подібне обмеження не бар'єр для тих, хто хоче гарно провести час. 

Те, що в групі є диверсанти, додає непередбачуваності сюжету. Лиходії можуть руйнувати різні частини корабля та навіть вбивати екіпаж. Паралельно з поточними подіями, членам експедиції доведеться постійно стежити за станом їх судна. Цей жанр передбачає тільки один альтернативний спосіб завершити місію — відшукати всіх таємних ворогів. 

Dots and Boxes

Dots and Boxes — класична розвага на смартфоні або ігровому планшеті. Старшокласникам, які раніше щось малювали в зошиті та змагалися на перервах чи уроках, ця версія неодмінно сподобається! 

 Dots and Boxes

Під час битви кожен користувач по черзі з'єднує точки по вертикалі та горизонталі. Головне завдання — отримати якомога більше квадратів. Мається на увазі область, яка буде перефарбована в конкретний колір. Це трапиться одразу, як тільки вдасться оточити частину поля з чотирьох сторін лініями одного гравця.
 
Поєдинок закінчується якщо жоден з користувачів не може намалювати лінію. Перемагає суперник з найбільшою кількістю квадратів. Всього передбачено 3 рівні складності. Чим більше екран, тим захопливіше буде змагання. Тому, дану версію краще запускати на планшетах 10-12 дюймів.

Minecraft

Minecraft — найвідоміша відеогра у світі. Перша розробка запускалася ще на найстаріших ПК та, із-за стабільної популярності, з оновленими версіями успішно полонила консолі та мобільні пристрої. Цей продукт заслужено потрапляє топ ігор на Андроїд для двох. 

Minecraft

Головна мета для героя в додатку — облаштувати навколишній світ, по максимуму використовуючи уяву. Всі об'єкти, включаючи персонажів, складаються з невеликих блоків. Для заповнення фону використовуються текстури з низькою роздільною здатністю (16x16 пікселів). Бій передбачає кілька режимів: 

  • творчий,
  • виживання,
  • хардкор.

З переходом продукту на смартфони та планшети у кожного є шанс спробувати сили за принципом «один проти одного». Хоча на цьому розробники даної пісочниці не зупинилися. Вони створили глобальний продукт. Підключаючись до різних серверів, в Minecraft можна грати з тисячами суперників з усього світу! Це дійсно найпопулярніший симулятор виживання, який не має собі рівних. 

До слова про Minecraft: Як грати в Майнкрафт мережею: 4 безпрограшних стратегії та робота над помилками

DUAL!

Розробники Dual! завжди намагалися вивести концепцію багатокористувацьких ігор по Bluetooth на новий рівень. Судячи з кількості завантажень даного продукту, команді Novaquark це вдалося. У чому фішка такого успіху і чи є у версії хоч один істотний мінус? 

DUAL!

У DUAL! дані дублюються! Один з пристроїв є продовженням базового. Таким оригінальним напрацюванням команда Novaquark здивувала багатьох, адже після завантаження Dual! виходить загальне зображення, складене з двох частин. Такого не пропонує ніхто з конкурентів!
 
Стрілялка з простим дизайном розрахована на 3 режими: «Класична дуель», «Захист» та «Аерохокей». Сумісність передбачена для різних за типом пристроїв. Це означає, що суперники можуть вибрати схему смартфон-смартфон, смартфон-планшет або використовувати два таблета. У боях доступні кілька прийомів: 

Відскік
Головний герой повинен забивати голи, перекидаючи м'яч з одного екрану на інший
Дуель  Потрібно цілитися в противника
Захист Доведеться об'єднуватися з напарником для охорони центру і запобігання ворожих нальотів

DUAL! вважають вдалою крос-девайсною реалізацією класичного космічного шутера. Два противники можуть боротися, використовуючи один великий екран на ПК або різні пристрої Android. Локальний кооператив, в якому приятелі стріляють в загарбників, активується через покупку в додатку за $3. Це по факту активація повного набору функцій в якому відсутня реклама. 

Граємо зі звуком: Sennheiser HD 300: огляд навушників, які в 4 рази дешевше професійної версії

DRIVE AHEAD

Безсумнівно, Drive Ahead — один з кращих продуктів від Frogmind. Круті тачки та смертельні гладіаторські дуелі чекають кожного в цій версії! Подорожуючи верхи на залізному коні, суперники зустрічаються на одній з арен. У битві може статися все що завгодно, включаючи несподіваний напад прибульців чи роботів.

 Drive Ahead

Drive Ahead порадує наявністю більш ніж 100 видів тачок (є «дивні» або ретро варіанти), привабливою піксельною графікою, безліччю режимів та безперервним процесом на екрані. Такі незабутні веселощі неодмінно варто спробувати в найближчі 3-5 хвилин вільного часу. Раунди невеликі, впоратися вдасться швидко. Завантаження не підвисає навіть на слабкому девайсі з більш пізньою ОС. 

Glow Hockey 2

Glow Hockey 2 — ідеальна версія для любителів спортивних змагань. Локальна гра розрахована на 2-х чи більше суперників. Ідея сюжету проста — керувати нападниками, головна мета яких — забити шайбу у ворота. 

Glow Hockey 2

Користувачам доступні різні теми столів та шайб. Розробники подбали про те, щоб інтерфейс не набрид навіть після багатогодинних боїв. 

  • Графіка Glow Hockey чудова, а оригінальний саундтрек неодмінно підніме настрій. 
  • Три рівні складності роблять змагання не надто легкими для пересічного користувача, хоча й не перевантаженими додатковими ефектами. 
  • У версії 2.0 можна грати проти штучного інтелекту. 

У будь-якому випадку це весело! 

На тему: Кращі головоломки на Андроїд: 10 ігор, що зламають мозок

BADLAND

В авангарді кращих ігор для двох на Android обов'язково повинен бути екшн-додаток Badland. Завдяки досвідченій команді розробників, спільні битви на цій платформі дійсно вражають. 

Badland

З Badland відпочинок сповнений емоцій та адреналіну: суперникам доведеться битися за територію, керуючи мешканцями, місія яких — розібратися в деталях флори/фауни, з'ясувати причини погіршення екологічного стану території. Гра популярна завдяки вдалому графічному оформленню, гарному аудіовізуальному супроводу, простоті інтерфейсу. 

Останню версію Badland відрізняє новаторський геймплей, побудований на фізичних явищах. Змагатися в ерудиції чи кмітливості можна з друзями навіть на одному пристрої. Хоча в мульти режимі це набагато цікавіше.

Сюжет в будь-якому випадку цікавий — суперникам доведеться провести фантастичних істот через перешкоди. Це непросте завдання якщо персонаж в містичному лісі: дорогу перегороджують раптово повалені дерева, провалля завглибшки в 10-20 метрів та гігантські механізми. Подорож пов'язана з ризиком бути роздавленим та пастками.

Badland — безплатна гра, оновлення якої відбувається коштом покупок в додатку. Розробники цього продукту довели, що класику 2012 року можна відродити вдало. До 4-х користувачів можуть нишпорити по сенсорному екрану одночасно. Гра буде нагороджувати найактивніших за допомогою жетонів. Отримати нагороди можна «за виживання» чи подолання перешкод у підступному лісі. Головне — не заблукати! 

BombSquad

BombSquad — поєднання мініверсій для битви командами до 8 осіб. До платформи підключаються локально, по Wi-Fi. Найпопулярніші варіанти: хокей з бомбами, захоплення прапора та інше. Хоча це не межа. «Епічний смертельний бій уповільненої дії» теж непоганий.

 BombSquad

BombSquad вважають аналогом Bomberman. Але цей безплатний більш користувацький. Суперники можуть застосовувати боксерські рукавички та інше спорядження. В останній версії від Eric Froemling багато локацій, величезна кількість бомб: 

  • прості кульки,
  • липучки,
  • тротил,
  • заморозка. 

Сенсорне управління через меню BombSquad не викличе казусів навіть у новачків. Хоча щодо геймплея все не так просто. Суперникам доводиться розраховувати відстань, напрямок та швидкість противника перед кожним кидком. В іншому випадку — дістанеться обом. 

Для любителів над складних поєдинків: Рейтинг 10 найбільш популярних ігор-стрілялок на PS4 та інших платформах 

Crossy Road

У легендарному Crossy Road сюжет схожий на аналогічну версію Frogger. Користувач рухається по заздалегідь запрограмованому маршруту, уникаючи та обходячи перешкоди. Він робить це переміщаючи фігурку, що стрімко мчить по жвавих вулицях, річках та інших ділянках, повних небезпечних перешкод. 

 Crossy Road

Гра розрахована на підтримку Android TV. Учасникам змагань знадобиться пристрій, здатний підключатися до мережі Wi-Fi. Все що потрібно в Crossy Road — безпечно вести тварину по суші та воді. Додатково можна відкрити секретних персонажів:

Краб
Користувачі з 40 очками повинні провести вправо-вліво 50 разів для активації
Інки Персонаж активується при грі за Пакмана. Потрібно набрати 2500 монет
Кокосова вода Активується після покупки або виграшу туриста
Туз Роккі повинен з'їсти 50 гамбургерів
Ведмідь Доступний для австралійського персонажа

У мультяшному світі обраний персонаж здатний проходити через різні перешкоди. Він робить це через прості комбінації торкань. Управління здійснюється за допомогою ковзних жестів. Попри такий контроль, гра непроста, адже необхідно цілими та неушкодженими перетинати жваві шосе, дороги й річки, а це іноді пов'язано з пригодами. Розробники проявили кмітливість, нудно не буде.

Навіть при простій концепції, Crossy Road швидко завойовує популярність. У кожній новій версії додаються карти, клонуються персонажі, гра поліпшується в плані бонусів. Примітивна візуалізація та специфічна фонова музика зіграли важливу роль в досягненні успіху. 

Чи варта гра 10500К + завантажень або галас знову піднятий на порожньому місці? Це можна перевірити лише одним способом — інсталювавши додаток та пройшовши 3-5 раундів. 

Gunstar Heroes

Gunstar Heroes — прототип однойменної екшн версії SEGA Genesis, досить вдалий. За задумом авторів суперники повинні перемогти поганих хлопців, рятуючи становище справ своєї команди. Гра запускається в локальному режимі (сполучення через Wi-Fi).

  Gunstar Heroes

Базова версія безплатна. Після покупки платного тарифу за 1,99 долара, можна грати без реклами. 

Геймплей побудований за принципом «біжи та стріляй». Два компаньйони (синій та червоний товариші) мають намір кинути виклик імперії. Їх місія — знищення злих міньйонів. Як зброю можна використовувати ракети, лазерні пістолети, вогнемети та підручні засоби. Ворог вмирає коли гравець підніме та кине свого компаньйона точно в ціль. 

Кращі ігри на Андроїд на двох допоможуть гарно проводити час. Коли теми для дружньої розмови закінчуються або немає можливості поговорити, більш вдалу альтернативу навряд чи варто шукати. Сучасні Android-пристрої дозволяють командам розробникам впроваджувати неординарні ідеї, реальні та фантастичні. Велика кількість жанрів та стилів — шанс підшукати альтернативний варіант для себе. Адже оцінка графічних ефектів завжди суб'єктивна.

Корисно: Як налаштувати роутер на режим ретрансляції за 6 кроків + розв'язання можливих проблем

Коментарі
Залиште коментар