Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати дівчині та дружині на Новий 2023 рік — 10 презентів, які вона оцінить

Дата публікації: 22.12.2022 11:04
Дата оновлення: 11.06.2024 11:19

Раз у рік доводиться звалювати на себе важку ношу — брати багатомільярдні «жіночі» запити та аналізувати їх за пріоритетністю. За час ведення такої статистики з'ясували, що багато в чому бажання визначає потребу залишатися красивою та інтерес до появи новинок для особистого користування. Так з'явилися ідеї подарунків на Новий рік дівчині та дружині, про які вони мріють, але не завжди кажуть.

Який подарунок подарувати дівчині чи дружині новорічної ночі?

Твердження, що головне увага, а не подарунок, вже давно вичерпало себе. Важливо все: і те, ЩО подарувати, і те, ЯК піднести, і те, КОЛИ це зробити.

подарувати дівчині на новий рік

Якщо політ своєї фантазії обмежується цукерками та шампанським, ця стаття допоможе розібратися з бажаннями своєї коханої. Вони очевидні, але цінні з єдиної причини: про ці подарунки нам ненароком розповіли самі жінки. Ми їх просто уважно слухали.

Ювелірні вироби та біжутерія

Вважається, що жінки ласі на прикраси, їх так і тягне до вітрин ювелірного магазину. Ну то ощасливте свою кохану на Новий рік! Зараз у тренді:

  • масивні ланцюжки, браслети, геометричні сережки, а також етнічних мотивів;
  • прикраси із перлами різних відтінків;
  • великі каблучки та брошки.

Проте слід обирати без фанатизму, враховуючи фізіологічні особливості своєї коханої. На тоненьких довгих пальчиках об'ємні прикраси виглядають безглуздо. Сережки підбирають, орієнтуючись на контури обличчя, брошки за стилем одягу.

подарунок на новий рік дівчині

Не менш актуальне напівдорогоцінне каміння — малахіт, лазурит, гірський кришталь. Купуючи біжутерію, дивляться на метал і напилення. Ці матеріали не повинні провокувати алергію. Перш ніж брати ювелірні прикраси на подарунок, необхідно знати про переваги своєї дівчини, щоб зробити безпомилковий вибір між класикою, ретро чи авангардом, золотом та сріблом, сережками чи каблучкою.

Похід у SPA

Багато чого не потрібно, щоб поринути в насолоду процедур, що розслаблюють, позбутися стресу і відчути себе такою, що відпочила. Серед процедур найбільш популярні:

  1. по догляду за волоссям — де роблять цілющі маски, пілінги шкіри голови, ламінування кінчиків та мінералізацію для відновлення структури;
  2. для догляду за шкірою обличчя — різноманітні види пілінгів, скрабів, масаж, а також використання косметичних засобів, до складу яких входять цілющі компоненти морських водоростей та мінералів;
  3. для рук і ніг — манікюр і педикюр, які доповнюють ваннами, що розслаблюють, масками й масажем;
  4. для тіла — різні види масажу, обгортання та ванни, включаючи процедури гідромасажу, відвідування сауни або хаммама.

У СПА-салонах послуги на будь-який гаманець: від ВІПа до економваріанта. Різниця між ними лише в тім, якої якості використовується косметика.

Смартфон

Для багатьох смартфон найбажаніший. Вибираючи, експерти рекомендують орієнтуватися на моделі, що виділяються яскравим дизайном, чудовою камерою та екраном. Щоб догодити з подарунком коханій пропонуємо порівняти характеристики трьох телефонів, які на топових позиціях запитів у жінок:

 
Samsung GalaxyA3 Lenovo K6 Power iPhone 12
Дисплей  4,7״ AMOLED, з роздільною здатністю HD 1280 × 720 5״ IPS, з роздільною здатністю  FullHD (1920 × 1080) 5,4״ OLED, з роздільною здатністю  2340 ×1080
Процесор 4 ядра, частота 1500 Мгц 8 ядер, 1400 МГц  Використано новий тип процесора на 6 ядер, 4-ядерний графічний процесор
Операційна система Android OS 5,1 Android 6 iOS
Тилова камера 13 Мп, автофокус 13 Мп, автофокус Ширококутна та надширококутна, 12 Мп, з 2-х кратним оптичним зумом на зменшення
фронтальна 5 Мп 5 Мп 12 Мп, Спалах, режим портрет
Батарея 2300 мА/ч 4000 мА/ч 2227 мА/ч

Якщо орієнтуватись на абстрактні цифри, вибирати не просто. Легше прийняти рішення, спираючись на додаткові опції, другорядні характеристики: дизайн, захист екрана та задньої панелі…

ідеї подарунків на новий рік дівчині

Наприклад, навіть найскромніші моделі «яблучних» смартфонів славляться своїми камерами та захисним функціоналом. А Самсунг — комфортом в експлуатації та великою кількістю безплатних ігор та додатків.

Пізнавальна стаття: Як встановити українську мову на телефоні — 2 варіанти для Android та Iphone

Техніка особистого користування

Самі бачите: передноворічна реклама рясніє інформацією про акції та розпродажі побутової техніки. Саме час запасатися подарунками! Якщо кохана прихильна до практичних подарунків, тоді до питання «що подарувати дівчині на Новий рік» безліч рішень — було б розуміння, що взяти.

Ті ж фени з іонізацією знімають статику з волосся, локони не електризуються при просушуванні.

подарувати дружині на новий рік техніку особистого користування

«Щипці» для укладання з керамічними пластинами й турмаліновим напиленням дбайливо взаємодіють з локонами: не пересушують, надають пасмам блиск. Бездротові навушники не обтяжують прив'язкою до девайса, не сковують рухів, не впадають у вічі та зручні у вушних раковинах завдяки правильно підібраному розміру амбушур.

Цікава стаття: Як користуватися дифузором для фена: 4 варіації застосування

Планшет

Ідеальним доповненням до колекції електронних гаджетів для коханої жінки стане планшет — легкий, функціональний, досить великий, щоб було комфортно дивитися фільми, читати, гортати стрічку в соцмережах.

подарунки для дружини на новий рік

Якщо брати такий подарунок під «ялинку», тоді визначаються з ключовими характеристиками пристрою:

  1. Діагональ екрана залежить від умов використання. Від 10״ сама ходова: і в сумку влізе, і в руках відчувається.
  2. Роздільна здатність екрана оптимально Full HD (1920 × 1080). На такому відображається контент чіткий, реалістичний, плавного розкадрування.
  3. Місткість батареї по можливості більше. Від неї залежить автономність пристрою. Чим довше зберігається незалежність від розетки — тим ціннішим є девайс.
  4. Сім карта забезпечить можливість автономного використання навіть якщо немає можливості підключення через Wi-Fi.

Для тієї, якій доводиться працювати з текстовими файлами, планшет-трансформер стане чудовим подарунком. Він одним рухом перетворюється на компактний ноутбук. Якщо дівчина має смартфон на Андроїді, ідеальним рішенням стане пристрій з тією ж операційною системою, наприклад, планшет із серії Samsung GalaxyNote. А ось власниці iPhone буде доречним iPad. Крім надійності та додаткових можливостей, ці пристрої легко синхронізуються зі смартфоном для простоти обміну інформацією між пристроями.

Підказки: Що робити, якщо не включається планшет — 2 можливі проблеми та 3 способи їх вирішення

Декоративна та доглядова косметика

Косметики, як і прикрас, не буває багато: креми та туш гарної якості мають властивість швидко закінчуватись. Дарувати косметику дружині цілком прийнятно. Промахів з вибором бренду не повинно бути, якщо придивитися до назв на баночках, тюбиках і колбочках, що стоять на поличці у ванній або туалетному столику.

подарунок коханій на новий рік

Складніше догодити з косметикою дівчині, з якою відносини ще не настільки близькі. Але вихід є. Буде розумно придбати подарунковий сертифікат, вона зможе вибрати засоби догляду на свій розсуд.

Набори для творчості

У такому презенті передбачено все необхідне для творчого задуму: і матеріали, і інструменти, і найдокладніші схеми разом з інструкцією. Варіантів безліч:

  • для вишивання шовком, вовною, бісером або стразами та малювання в різних техніках;
  • в'язання та виготовлення мила;
  • вирощування екзотичної рослини чи створення прикрас.

На цьому перелік не вичерпується. Тішить одне: ціни на набори більш ніж демократичні.

Набір для апаратного манікюру та UF- лампа

Якщо робити манікюр з використанням гель-лаку, нігтики зберігають колір до 20 днів, покриття не відшаровується і не тьмяніє. Щоправда, процедура «влітає в копійчину», тож вигідніше самій освоїти подібну техніку. Все, що потрібно — лампа для полімеризації лаку та набір для апаратного манікюру. Купуйте їй, це чудовий подарунок для коханої на Новий рік!

Набір для манікюру

Апаратний манікюр робиться швидше та безпечніше, ніж той, що вручну. За допомогою набору фрез видаляють шкірку навколо нігтя, дбайливо шліфують нігтьову пластину, видаляють старе покриття.

презент коханій для створення гарних нігтів

Вибираючи машинку для манікюру, експерти радять врахувати такі характеристики:

  • потужність: 30-40 Вт саме для домашнього застосування;
  • частота обертання фрези повинна бути в межах 30 000 об/хв;
  • ручний тип затискача фрези призначений для використання в домашніх умовах;
  • вага ручки — близько 200 г. Ті, що важче, швидше втомлюють кисть, отже, якість роботи буде гірше.

Лампа

УФ-лампа економить електроспоживання і справляється з будь-якими видами гель-лаку, але потребує періодичної заміни освітлювальних елементів. Сушить кожен шар десь 2 хвилини та реагує на стрибки напруги.

манікюр на новий рік

LED-лампа (світлодіодна) витрачає на сушку одного шару трохи більше ніж хвилину. Вона використовує ще менше енергії, та її корпус не нагрівається. Істотний мінус — у необхідності заміни лампи при виході з ладу одного світлодіода, що не критично для домашнього застосування, адже освітлювальні елементи мають великий ресурс.

CCFL-лампи не виділяють тепло, економічні щодо споживання електроенергії, універсальні в застосуванні.

Удосконалені гібридні моделі з UV та LED джерелами світла. У таких поєднуються переваги попередників, серед яких економічність, надійність та універсальність.

Оптимальна потужність такого пристрою 48 Вт. Для більш комфортного використання рекомендують купувати лампи з таймером, де не потрібно стежити за часом. Крім усього іншого, ці лампи виробники обладнують датчиками руху, регуляторами потужності, а також вентиляторами для охолодження освітлювальних елементів, що нагріваються. Для педикюру кращі моделі зі знімним дном — його простіше обробити дезінфекційним розчином.

На замітку: Відновлення нігтів після гель-лаку: 8 варіантів на власний розсуд

Чого не можна дарувати дівчині на Новий рік?

Щоб не зіпсувати враження від свята, варто обходити стороною недоречні подарунки, серед яких:

  1. предмети кухонного начиння — каструлі, сковороди, блендери або обробні дошки;
  2. засоби гігієни — всі види гелів для душу, дезодорантів або шампунів;
  3. будь-які види їжі — навіть дорогої та екзотичної.

Подарунки для дружини та дівчини на Новий рік можуть бути будь-якими — оригінальними, зворушливими, несподіваними чи, навпаки, довгоочікуваними. Навіть якщо вони не підійшли за кольором, розміром або набором функцій, не страшно. Техніку можна обміняти, набір для вишивки подарувати подрузі.

Бажання порадувати все одно допоможе створити відчуття свята, наповненого теплом, ніжністю та казкою. А найжахливіший злочин — не дарувати нічого. Тому що жінки у будь-якому віці потребують проявів кохання, уваги та захоплення. А їх ніколи не буває багато!

Читайте: Як правильно вибрати лампу для манікюру — 7 нюансів в аспекті «яка краще»

Коментарі
Залиште коментар
А
22.12.2022 15:31

Спасибо за идеи! Как раз в поисках подарка жене, думаю остановлюсь на телефоне.