Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

WoW Катаклізм: піти, щоб повернутися

Дата публікації: 01.12.2010 08:54
Дата оновлення: 01.12.2010 08:54

Жанр

RPG

Розробник

Blizzard Entertainment

Дата виходу

7 грудня 2010 року

Частина серії

Warcraft

Офіційний сайт гри

wow-europe.com/cataclysm

Рекомендований вік

від 12 років

Платформи

Windows, Mac OS X

Ігровий движок

World of Warcraft

Жанр

MMORPG

Режим гри

Мультіплеер

Управління

Клавіатура, миша

В епіцентрі подій – повернення великого і жахливого Смертокрил, дракона, якому судилося назавжди змінити вигляд Азерота, ігрового світу, якому не так давно виповнилося п'ять років. Вулкани щедро вивергати річки лави, гори сховаються в пучині океану, а на місці пустель розквітнуть чудові сади – ось в загальних рисах сюжет WoW катаклізму. Гравці заново відкриють для себе давно знайомі області Калімдора і Східних королівств: ці землі жорстоко постраждали від катаклізму. Шукачів пригод чекають нові небезпеки і випробування.

Крім чисто естетичних нововведень в катаклізм привнесений ряд істотних змін в саму механіку гри. Зокрема, перероблені характеристики, введені інші раси, нова професія і, звичайно ж, з'явилися незвідані підземелля.

Катаклізм підготував для вас:

· Нові пригоди на стороні однієї з двох нових рас – кровожерливих воргенов Альянсу і винахідливих гоблінів Орди.

· Відтепер межа досяжного рівня – 85 (на думку деяких експертів, пов'язано з тим, що Blizzard планує випустити ще пару аддонов, піднімаючи level-cap до 100).

Ви відкриєте в собі нові здібності, виявите нові таланти і пройдете по Шляху титанів, в кінці якого ваш персонаж може знайти небачену могутність. Близько 3500 нових квестів. Звичні, знайомі, як будівлю власного будинку, області Калімдора і Східних королівств – від Безплідних земель до вспоротих розколом степів – в новому аддоне змінилися до невпізнання. Вам належить досліджувати нові території: Ульдум, Грим Батоліт, великий затонуле місто Вайш'ір на дні моря ... Вас чекає ще більша кількість рейдових підземель, ніж в попередніх доповненнях. Для всіх випробувань передбачені нові режими складності. Героїчні версії низькорівневих підземель – Фортеці Темного Ікла і Мертвих Копалень. Відтепер є можливість підкорювати Азерот у вигляді гнома-жерця, ельфа крові – воїна або іншого персонажа, настільки ж незвичайного в плані співвідношення раси і класу. Можна грати в складі гільдії, підвищувати її рівень і домагатися нових гильдейских досягнень. Бойові накази і щоденні завдання в новій PvP-зоні на острові Тол Барад, аналогічної Озера крижаного панцира, битви з ворогами на нових полях битв з системою оцінки. Шанс освоїти новий допоміжний навик Археологія, щоб відшукувати в землі цінні артефакти і радіти унікальним нагород. Подорожі по повітрю – недосяжна раніше свобода пересування по Калімдору і Східним королівствам. Підвищення якості відображення води і світла, експериментальна підтримка DirectX 11.

Так, поза всяким сумнівом, за розмахом і епічності Катаклізм обіцяє стати одним з наймасштабніших аддонов, що випускалися для World of Warcraft. Історія подана смачно, завдання просто чудові, гобліни і воргени не лялька заводні, а володіють яскраво вираженими характерами, ігрові зони отрісовани так, що хочеться покликати гіда і в його супроводі розглядати пам'ятки. Особливо вдалися підводний зона з гігантськими водоростями і виверження вулкана.

Ще один нюанс, який може якщо не порадувати, то, як мінімум здивувати гравців, – відсутність єдиного стилю. І справді, в Burning Crusade бродили юрби демонів, в Wrath of the Lich King – блукали цілі армії мерців. Cataclysm ж повний різноманітності. Тут вам точно буде не до нудьги, адже на дослідження нового світу піде не один місяць!

До речі, вже зараз ходять чутки, що черговий розрахований на багато користувачів проект Blizzard з'явиться в 2013 році. Це означає, що компанії, клятвено обіцяла щорічно радувати шанувальників World of Warcraft новим аддоном, належить випустити ще два. Що ж, хай буде з нами Warcraft! А поки питайте новий WoW Катаклізм в мережі MOYO.

Мінімальні вимоги: Процесор: Intel Pentium 4 @ 1.3 GHz/AMD Athlon XP 1500 + Оперативна пам'ять: 1 GbЖесткій диск: 25 Gb свободноВідеопамять: 64 MbВідеокарта: nVidia GeForce FX 5500/ATI Radeon 9500

Рекомендовані вимоги: Процесор: Intel Core 2 DUO @ 2.0 GHz/AMD Athlon 64 X2 3800 + Оперативна пам'ять: 2 GbЖесткій диск: 25 Gb свободноВідеопамять: 256 MbВідеокарта: nVidia GeForce 8600/ATI Radeon HD 2600 /

купити WOW Катаклізм ви можете купити в Києві, Дніпрі, Харкові, Полтаві , Львові, Одесі, Черкасах, Кривому Розі, Донецьку в мережі магазинів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини