Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Xiaomi Mi 11: перші подробиці про дизайн і 7 найважливіших параметрів

Дата публікації: 24.02.2021 14:23
Дата оновлення: 24.02.2021 14:23

Mi 11 – «свіженький» Топчик від Xiaomi. Компанія показала його за три дні до кінця двадцятого року. І розрекламувала як гідного суперника флагманів «Еппл», «Самсунг» та «Хуавей».

Смартфон Xiaomi Mi 11

Чи так це насправді, покаже розгорнутий огляд Сяомей Мі 11. Почнемо з зовнішнього вигляду, пройдемося по основним параметрам і обов'язково зупинимося на фішках нового телефону.

Дизайн

Мі 11 прийшов на зміну попередньому флагману Сяомей – десятому Mi. Зміни в новому очевидні. У міру тонкий ергономічний корпус із закругленими гранями. Лежить в долоні як влитий.

Заплановано випуск трьох версій Мі 11:

  1. З пластикової «спинкою», обтягнутою екокожа. Представлений в лавандовому і золотистому кольорі.
  2. Задньою скляною кришкою з п'ятого Gorilla Glass. Моделі білого, синього і чорного відтінків.
  3. Спецверсия з сріблястою поверхнею і блакитним переливом на тильній стороні. Корпус теж зі скла. Ззаду красується автограф ген Діра «Сяомей» Лей Цзюня.

У скляній версії товщина – корпуса 8,1 мм, в шкіряній – 8,6 мм. По периметру телефону йде алюмінієва рамка. Смарт в будь-якої версії виглядає премиально.

 Дизайн флагмана Xiaomi Mi 11

На верхній панелі смарта розташувався ІЧ-порт. Можна на відстані керувати TV або кондером.

Знизу знаходиться відсік для карток, куди можна поставити 2 сімки, але для flash-карти місця немає. 3,5 мм роз'єм для навушників теж відсутня. Ми 11 обладнаний портом ЮСБ Type-C.

На тильній стороні знаходиться виступаючий над поверхнею квадрат із закругленими гранями. Всередині – очі трьох камер і спалах.

Фронталки розташувалася в лівому кутку екрана. Рамки навколо дисплея досить тонкі, всього-то 2,8 мм. Під склом захований скан відбитків пальців. Відгук швидкісний, без помилкових спрацьовувань. Є розблокування по обличчю.

В огляді Xiaomi Mi 11 не можна пройти повз стереозвуку смарта. Динаміки розташувалися на верхній і нижній панелі корпусу. Причому звуком займалися фахівці Harman Kardon. Тому телефон при включенні аудіо видає відмінні баси, середина не" просідає», верху теж на рівні.

Ще один китайський флагман: Xiaomi Mi Note 10: огляд зі 100% об'єктивністю

Характеристики Xiaomi Mi 11

З зовнішньою стороною новенького розібралися, подивимося, що всередині флагмана :

Установки
Mi 11
Екран 6.81" , Amoled, роздільна здатність 3200x1440 пікс.
Процесор Snapdragon 888
Оперативна пам'ять 8 або 12 Гб
Вбудована пам'ять 128 або 256 Гб
Основна камера 108 Мп + 12 Мп + 5 Мп
Фронтальна камера 20 Мп
Акумулятор 4600 мАг
Операційна система Android 11, оболонка MIUI 12
Бездротові інтерфейси Wi-Fi 6/6E, Bluetooth 5.2, NFC
Sim-карти 2, nanoSIM
Розміри 164,3 × 74,6 × 8,1 мм (скляна версія)
164,3 × 74,6 × 8,6 мм (шкіряний варіант)
Вага 196 г – скляна версія
194 г – шкіряна модель


Xiaomi пішли по стопах Еппл не поклали в комплект зі смартом зарядник. У коробці тільки мобільник, силіконовий чохол і скріпка.

Якщо сумніваєтеся у виборі: Хонор або Ксяомі Mi 9t – що краще: 5 порівнянь

Батарея і зарядка

Згідно характеристикам Сяомей Мі 11, всередині встановлений незнімний акумулятор на 4600 міліампер годин. За заявою компанії, при активному використанні смарта батарея протримається без підзарядки 8-9 годин. Якщо мобільник потрібен тільки для розмов, то 2-3 дня він цілком обходиться без підживлення енергією.

В смарте передбачено кілька варіантів зарядки:

  • Швидка дротова на 55 Вт – працює в такому режимі тільки з Сяомей 11. З іншими Смарт можна використовувати, але міць буде нижче (25-30 Вт в залежності від моделі).
  • Бездротова 50-ватна зарядка.
  • Реверсивна на 10 Вт – можна віддавати заряд смарта різним аксесуарам і інших телефонів з такою ж технологією.

 Батарея и зарядка Xiaomi Mi 11

За допомогою прискореного 55-ватного підзарядки Мі 11 за 5 хвилин заряджається з нуля до 40%. Для 100% знадобиться ≈ 50 хвилин. Приблизно за цей же час з підживленням батареї справляється і бездротової зарядник.

Дізнайтеся: Як правильно вибрати бездротову зарядку: 6 ознак, яка краще для ненажерливого смартфона

Камери

Одинадцятий флагман Xiaomi оснащений потрійною системою тильних фотомодулів. Перерахуємо камери Сяомей Мі 11:

  • 108 Мп – основна з оптичним стабілізатором;
  • 13 Мп – ультрашірік (такий же, як і в більш бюджетному Редмен 9);
  • 5 Мп – макромодуль.

Камеры Xiaomi Mi 11

До речі, виробник стверджує, що матриця основного фотомодуля В 3,7 рази більше, ніж УАйфона 12 Про.

Телевик в наборі камер немає. Зате з'явився нічний режим для відеозйомки. «Розумний» ІІ відповідає за придушення шумів, а автоматика підвищує світлочутливість.

Фотомодуль пише ролики в Full HD, 8К (до 30 к/сек) і 4К при 60 к/сек. Є уповільнене відео.

В огляді камер Xiaomi Mi 11 бере участь також Фронталки. Тут вона на 20 Мпікс. Без спалаху. Робить цілком пристойні «себяшкі». Пише ролики в 1080p і 720p дозволі.

Продуктивність

«Начинка» 11 Сяомей топова. Усередині встановлений чіп Snapdragon 888. Це одне з перших 5-нм рішень, яке, за відгуками експертів, має дати системі потужний приріст продуктивності і енергоефективності. Це означає: ніякого нагрівання корпусу при інтенсивній роботі, поліпшена автономність, швидкісне виконання завдань.

Новенький чіпсет має 8 ядер:

  • 1 висококласне модифіковане з частотою 2,84 ГГц;
  • 3 продуктивних, що працюють на частоті 2,42 Ггц;
  • квартет енергоефективних, розігнаних до 1,8 Ггц.

Інженери приділили особливу увагу нейронних обчислень, вивівши їх на новий, ще більш високий, рівень. В основному, ІІ використовуються в камері для поліпшення фоток і відсів.

За графіком у відповіді Adreno 660.

Дисплей

6,81-дюймовий Амолед-екран має кілька фішок. Перша – зігнутість. Дисплей виглядає нескінченним, плавно «стікає» на алюмінієву рамку.

 Xiaomi Mi 11

Друга – здатність 3200 × 1440 пікс. Пікова яскравість досягає півтори тисячі ніт вміютьсамсунговскіе флагмани). Кути огляду широкі, відмінна контрастність. Є підтримка ХДР 10+.

Третя – екран в склі від Gorilla Glass Victus. Це найновіше, суперзахищеній і міцне покриття від компанії Corning. Своєрідний аналог Ceramic Shield в дванадцятьох Айфон.

Четверта – скан відбитків в екрані вміє вимірювати пульс. Зайдіть в додаток «Здоров'я», прикладіть палець до сканера, 15 сек. потримайте і на дисплеї висвітяться циферки частоти вашого серцебиття.

Доступна функція Always-On-Display, спец. режим читання з теплим тоном, регулювання шрифтів, темна тема, налаштування кольору і інші можливості оптимізації екрану «під себе».

Порівнюємо: Що з 2 брендів краще – смартфони Xiaomi або iPhone

Ціна на Xiaomi Mi 11

Сяомей дорожчає. Що не дивно, адже Мі 11 – представник флагманської лінійки. Різниці в ціні по дизайну у смартов немає, тільки по пам'яті (оперативна/вбудована):

  • 8/128 Гб – 22-27 тис. Грн;
  • 8/256 гигов -30-32 тис. Грн;
  • 12/256 Гб – від 40 000 грн.

Цінник поки приблизний. В Україні смарт доступний за попереднім замовленням. Орієнтовний початок продажів – весна двадцять першого року.

В кінці огляду Xiaomi Mi 11 відзначимо, що представлений телефон хороший зовні і всередині. З топовим «залізом» і супермегакрутим дисплеєм, хорошим запасом пам'яті і пристойними камерами смарт вдало вписується в ряди флагманів. Його легко можна пристосувати під будь-які призначені для користувача завдання: серфінг інету, листування в соцсеточках і месенджерах, зйомка фото та відсів, перегляд медіаконтенту.

Рекомендуємо: телефонів Xiaomi – рейтинг кращих смартфонів

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини