Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Захопливі битви в Infinity Nado 6: оновлене покоління дзиґ представляє 7 серій та ігрових наборів

Дата публікації: 12.06.2024 13:56
Дата оновлення: 12.06.2024 15:20

Блейд-батли з епічними комбінаціями для видовищних перемог — усе це легко влаштувати з дзиґами та лаунчерами з шостого сезону Infinity Nado. Абсолютно нова лінійка, кожен елемент якої з унікальною суперсилою. Серія з оновлених дзиґ і арен здивує амбітних шанувальників поєдинків і подарує масу незабутніх вражень.

 Infinity Nado

5 переваг шостого сезону Infinity Nado

  1. Футуристичний дизайн. Зовнішній вигляд нових героїв дивує найвіртуозніших майстрів арени. 
  2. Витривалість і атакувальні властивості. Дзиґи з лінійки Infinity Nado обертаються набагато довше, тому виграють у захопливих сутичках, на неймовірній швидкості вражаючи противника. 
  3. Кастомізація. Змінити зовнішній вигляд дзиґи, стиль обертання і силу — все це можна зробити завдяки взаємозамінним елементам з інших серій. У гравців є можливість самостійно створювати неприборканих героїв арени, проявляючи кмітливість і фантазію. 
  4. Різноманітність. Серія Infinity Nado складається з декількох видів наборів, що відрізняються комплектацією. Таке розмаїття дає змогу шанувальникам поєдинків вибрати набір, що відповідає поставленим завданням.   
  5. Якість. Іграшки з якісних і безпечних матеріалів, міцні та витривалі. Добре себе проявляють навіть у найнебезпечніших битвах. 

Infinity Nado цікаві та корисні. Ті, хто граються з дзиґами, розвивають моторику рук, увагу, покращують координацію. Діти вчаться працювати в команді. 

STARTER PACK

До серії входять 4 стартових набори: Балансувальна Fury Wave Dragon, Атакувальна Blazing War Bear, Захисна Gold Warrior Phoenix, Стійка Lightning Leopard. Кожен із них складається з певних елементів:

  • Легкий базовий лаунчер у вигляді голови дракона оснащений мотузковою системою прискорення;
  • одна надпотужна дзиґа з неймовірним рівнем балансу та взаємозамінними елементами: ексклюзивний аватар Nado, 2 надміцні кільця (металеве верхнє та пластикове нижнє), наконечник. 

STARTER PACK

Щоб запустити епічну дзиґу Starter Pack, наприклад, у Fury Wave Dragon або Blazing War Bear, необхідно виконати такі дії:

  1. Встановити дзиґу в лаунчер до появи характерного клацання;
  2. потягнути за мотузку лаунчера;
  3. прицілитися до арени, підготувавшись до блейд-батлу;
  4. натиснути на бічні кнопки лаунчера. 

Дзиґа стрімко вистрибне на арену, влаштувавши епічний поєдинок! 

STANDARD PACK

З цією серією організовувати батл-бої та отримувати новий досвід стає ще цікавіше. Оновлена Infinity Nado Стандарт складається з п'яти наборів: Fury Wave Dragon, Blazing War Bear, Gold Warrior Phoenix, Lightning Leopard, Dream World Magic Dragon. Серед них — потужна дзиґа з підсвічуванням і пускова установка у вигляді меча.

STANDARD PACK

Особливості STANDARD PACK:

  • Футуристичний дизайн елементів набору, виконаний у яскравих відтінках;
  • верхня частина блейда оснащена LED-підсвіткою, яка активується під час натискання і в часі прискорення, що робить бій набагато видовищнішим;
  • прискорювальна система в лаунчері працює за абсолютно новим принципом, завдяки чому вдається максимально точно запустити дзиґу на арену і надати їй приголомшливої швидкості обертання;
  • на зворотному боці меча-лаунчера є ключ для розбирання та збирання дзиґи.

Запуск дзиґи за допомогою бойового лаунчера має такий вигляд:

  • Вставити блейд в отвір, розташований на руків'ї меча;
  • відтягнути затвор на лезі;
  • прицілитися на арену;
  • натиснути кнопку запуску. 

Зібравши всі 5 серій STANDARD PACK, вдасться створити колекцію з непереможних дзиґ, які ідеально балансують і атакують противника на бойовій арені.

ADVANCED PACK

Серія всього лише з двох наборів (Fury Wave Dragon і Blazing War Bear), але зате яких! Надшвидкісні дзиґи з підсвічуванням і вдосконалені пускові мечі дарують нові емоції та дають змогу влаштувати цікаві та видовищні поєдинки на арені. 

ADVANCED PACK

Особливості Infinity Nado Адвансед:

  • Дзиґа. Блейд шостого покоління зазнав удосконалення — дизайн і LED-підсвічування радують власника і роблять гру цікавішою. Дзиґа складається з 5 частин, взаємозамінних з елементами з інших серій Infinity Nado.
  • Лаунчер. Епічна пускова установка у вигляді меча великого розміру (довжина 43 см) і поліпшене ергономічне держално. Забезпечує контрольований швидкісний запуск блейда.

До кожного набору ADVANCED PACK входять дзиґа, лаунчер-меч, додатковий аватар для блейда, запасна металева каблучка.

На особливу увагу в серії Infinity Nado Адвансед заслуговує набір Gold Warrior Phoenix, призначений для природжених переможців, які вміють захищатися. Відмітна особливість набору — пускова система, що поєднує в собі гібрид меча і класичний лаунчер з формою голови дракона. Пускова установка дає змогу максимально точно запустити дзиґу, що світиться, не залишивши суперникам жодного шансу на перемогу в поєдинку.  

Рейтинг найдостойніших: Топ 10 найкращих LEGO наборів

SPLIT SERIES 

Іграшки серії Infinity Nado Спліт перетворюють епічні дуелі у реальність. Складаються з двох наборів (Sacred Shield Double Dragon S і Flaming Wind Dragon Tiger), до кожного з яких входить дзиґа, пускова установка, затискач для кріплення лаунчера на поясі. 

Ефектні блейди Split не тільки світяться під час прискорення, а й розділяються в бою на дві частини. Щойно блейд стикається з супротивником, у ньому автоматично спрацьовує режим поділу: верхня частина відокремлюється від нижньої, і на арені з'являється 2 нових бійці, що рухаються довільно швидко. 

SPLIT SERIES

Пускова установка у вигляді меча дарує візуальні враження. Процес фіксації дзиґи став простішим. Лаунчер збільшує швидкість блейда до 50% за абсолютно новим принципом. Приголомшливе обертання дзиґи не залишає противнику жодного шансу на перемогу.  

У скарбничку знань: SMART KOALA представляє: 10 книжок і наборів для допитливих малюків

GOGGLE BATTLE PACK

Ігровий набір для любителів перевтілень і бойових мистецтв складається з 3-х елементів:

  1. Бойові окуляри — аксесуар, що додає гравцеві рішучості;
  2. вдосконалена дзиґа з LED-підсвіткою;
  3. передова пускова установка у вигляді меча великого розміру. Сприяє швидкому запуску блейда.

GOGGLE BATTLE PACK

Для зручності використання на зворотному боці меча прикріплений ключ, призначений для розбирання та збирання бойового блейда. 

Варто знати: Як випрати м'які іграшки: 8 порад

BATTLE SET

Це ігрові набори для поєдинків, що складаються з елементів, які дають змогу відразу двом гравцям створювати видовищні бої. 

BATTLE SET

До комплекту кожного набору Battle Set входять:

Назва набору
Комплектація 
Gold Warrior Phoenix vs Lighting Leopard
  • 2 дзиґи (захисна та витривала);
  • 2 лаунчери у формі голови дракона;
  • вдосконалена ігрова арена
Fury Wave Dragon vs Blazing War Bear
  • 2 дзиґи (балансувальна й атакувальна з LED-підсвіткою);
  • 2 лаунчери у формі мечів;
  • ігрова арена з інноваційним покриттям і зручною конструкцією

На замітку: Топ 5 найкращих настільних ігор для дітей

STARTER NADO PACK

Набагато простіше створювати додаткові варіанти стратегії епічного поєдинку, якщо під рукою запасні дзиґи. Доповнивши колекцію набором із серії Starter Nado Pack, вдасться урізноманітнити гру, отримавши незабутні емоції. 

Starter Nado Pack

Кожен набір складається з двох вовчків:

  • Blasting War Bear: 1 атакувальний, 1 балансувальний;
  • Gold Warrior Phoenix vs Lighting Leopard: 1 атакувальна, 1 захисна. 

Дзиґи шостого покоління зносостійкі, тому поєдинки з ними набагато видовищніші. З ними простіше збирати власні блейди, адже компоненти дзиґ взаємозамінні.  

Шостий сезон Infinity Nado — це чудова можливість для створення епічних поєдинків із різноманітними комбінаціями. Кожен блейд із нової серії з унікальною суперсилою. Оновлені пускові установки викликають непідробний захват, з ними запуск дзиґ набагато точніший і потужніший. 

Цікава стаття: Іграшки Li'l Woodzeez — 10 улюблених звіряток для малюків

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини