Електрозапалювання
Просто натисніть і поверніть ручку обраної конфорки, щоб автоматично увімкнути полум'я.
Розморожування
Ця функція ідеально підходить для розморожування таких продуктів, як м'ясо, риба, хлібобулочні вироби або випічка. Тепер вона доступна для вас.
Висувна шухляда з роликовими напрямними
Шухляда з роликовими напрямними, розташована під камерою духовки, - ідеальне місце для зберігання посуду, сковорідок і каструль.
Емаль, що легко очищається
Завдяки спеціальному типу покриття емаль легко очищається, що дає змогу утримувати камеру духовки в чистоті. Ця функція входить до стандартної комплектації всіх наших духових шаф.
Лакована верхня кришка
Кришка з емалевим покриттям надзвичайно міцна і забезпечує безпеку та комфорт під час роботи.
Рівномірне пропікання
Більше ніякої невдалої випічки! Ваша випічка ніколи не буде недопеченою всередині або підгорілою з боків. Розчин, який використовується в печах Amica, забезпечує правильну циркуляцію повітря всередині камери. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що ваша випічка рівномірно підрум'яниться і пропечеться.
Захист від витоку газу
Варильна панель негайно відключить подачу газу, якщо полум'я пальника згасне. Завдяки цьому рішенню використання приладу завжди буде безпечним.
Швидкий розігрів
Ця функція дає змогу досягти бажаної температури в найкоротші терміни. Духова шафа досягає температури 150°C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартної. Це дасть вам змогу зосередитися на приготуванні страви, а не на очікуванні потрібної температури в духовці.
Рецепти на дверцятах
Рецепти, розташовані на внутрішньому боці дверцят духовки, є практичним керівництвом під рукою - вони містять інформацію про тип страви, температуру, рівень і час випікання.
Чавунні решітки
Чавунні решітки довговічніші та стійкіші, їх дуже легко утримувати в чистоті. Вони гарантують зручність і безпеку експлуатації.
Очищення парою
Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі чищення стало дуже простим і швидким. Достатньо налити 0,5 л води на деко, поставити його в духовку і встановити температуру 50 градусів, а час - 30 хвилин. Коли всі забруднення розм'якшаться під впливом водяної пари, ви зможете без зусиль очистити камеру духовки вологою ганчіркою, і ви знову матимете чисту, гладеньку поверхню.