Розріжуть все: різновиди ножів TEFAL та їх переваги
Без чого просто неможливо уявити сучасну кухню? Без набору гострих ножів – їдалень та кухонних. Під час оформлення готових страв, нарізки салатів, хліба та іншої випічки, оброблення м'яса, риби та морепродуктів – ножі використовуються практично у всіх кулінарних процесах.
Тефаль виробляє ножі:
універсальні – з рукоятями з металу, пластику та інших матеріалів;
для овочів, м'яса, риби та інших продуктів з лезами з нержавіючої харчової сталі;
професійні супергострі ножі для шефів.
Очевидні переваги
Якість, яка відповідає міжнародним стандартам і викликає лише позитивні враження у користувачів;
Адекватна ціна, на 100% виправдана показниками надійності та довговічності;
Ергономічність. Ножі TEFAL максимально зручні у використанні, про що свідчать позитивні відгуки покупців;
Захищеність. У базову комплектацію брендових ножів входять захисні чохли для безпечного зберігання та транспортування.
Мінусів у обладнання для кухні від Тефаль практично відсутні. Щоб переконатися в цьому, достатньо ознайомитися з професійними оглядами топових моделей або купити будь-який ніж для самостійного Тестування у нас в магазині.