Сковорода потрібна кожній господині, щоб пекти смачні млинці і млинчики, готувати яєчню і омлет, смажити і тушкувати рибу і м'ясо, овочі та гриби. Сучасні сковороди дозволяють здійснювати максимум кулінарних операцій на самих різних поверхнях. Догляд за ними не складе ніяких труднощів, а естетичне і смакове задоволення буде гарантовано!
Якщо вам потрібні столові набори або якісна сковорода в Україні, то ви звернулися за адресою. У нашому інтернет-магазині ви знайдете кращу кухонне начиння світових брендів за найбільш прийнятними цінами.
Матеріал виготовлення
На сайті MOYO ви зможете купити сковороду, виготовлену з наступних матеріалів:
1. Чавунна сковорода - найбільш міцний і надійний матеріал. Рівномірно прогрівається і розподіляє тепло по всій поверхні. Ідеально підходить для гасіння, запікання в духовці і інших операцій, що вимагають тривалої теплової обробки інгредієнтів. В процесі експлуатації можлива поява іржі. При сильному ударі може розколотися.
2. Алюмінієва сковорідка - дуже легка, швидко нагрівається і розподіляє тепло. Однак їжа в такому посуді може вступати в реакцію або підгорати. Тому алюмінієві прилади використовуються для швидкого приготування страв. Найчастіше моно зустріти спеціальні сплави, до складу в яких входить алюміній.
3. Сковорода зі сталі - не іржавіє, не б'ється і не деформується при тривалому використанні. Дуже міцна і надійна, доступна за ціною, не вимагає складного догляду, але при цьому виключає використання абразивних засобів для миття посуду.
4. Керамічна сковорода - має привабливий зовнішній вигляд і різні колірні рішення. Абсолютно нешкідлива для здоров'я і невимоглива в чищенні. Не підходить для індукційних плит.
Можуть використовуватися різні види антипригарного покриття:
- гранітне - високоміцне, легке, довговічне і практичне;
- емальоване - екологічне, гігієнічне та естетичне;
- мармурове - красиве і недороге, але вимагає дбайливого ставлення;
- тефлонове - найпоширеніше і доступне за ціною, але може пошкоджуватися з плином часу і виділяти шкідливі для здоров'я речовини.
Класифікація за призначенням
У нас ви зможете купити сковорідку для різних видів теплової обробки продуктів. Залежно від призначення всі сковороди діляться на наступні категорії:
- сковорода-гриль - має ребристе дно, що дозволяє скоротити до мінімуму використання масла при смаженні різних продуктів, може використовуватися на відкритому вогні;
- сковорода для млинців - посуд з невисокими бортами і плоским дном;
- вок - прилад східних кухарів, має дно невеликого діаметру і високі стінки, забезпечує швидке нагрівання продуктів і їх обсмажування при високій температурі;
- жаровня - сковорода з товстим багатошаровим дном і невеликими ручками, використовується для запікання в духовці;
- сотейник - об'єднує корисні властивості сковорідки і каструлі, використовується для тривалої теплової обробки їжі, що вимагає рівномірного прогріву;
- універсальна - може мати різний діаметр дна і висоту бортиків, кріплення ручки і матеріал виготовлення, широко застосовується для самих різних видів кулінарної обробки продуктів.
Особливості вибору
Ціна сковороди залежить від набору її основних характеристик, який включає наступні пункти:
1. Матеріал.
2. Покриття.
3. Призначення.
4 Розмір.
5. Особливості конструкції.
6. Додаткові аксесуари.
Вибирайте сковороду відповідно до її призначення, щоб максимально ефективно використовувати всі технічні характеристики вироби. Звертайте увагу на сумісність приладу з різними поверхнями для приготування їжі. Враховуйте розмір і форму конфорок вашої плити.
Оцініть розмір, матеріал і кріплення ручок. Переконайтеся, чи входить в комплект поставки кришка. Поцікавтеся особливостями її будови, матеріалом.
Замовити сучасні сковорідки в Києві і інших містах країни зовсім не складно. Для цього достатньо відвідати віртуальну вітрину магазину MOYO і вибрати потрібний товар.