Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Равлик для холодного копчення Weber (17636)
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Равлик для холодного копчення Weber (17636)

Код товару: 
583798Код скопійовано
Закінчується
3 669 грн
У обране
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото

Натисніть, аби збільшити

Схожі товари Равлик для холодного копчення Weber (17636)

Аксесуари для барбекю Weber

Характеристики Равлик для холодного копчення Weber (17636)

Основні характеристики
Тип Улитка
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Улитка
Колір (основний) Чорний
Гарантія, міс. 24
Форма Кругла
Країна-виробник Китай
Матеріал Сталь
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x34x37
Вага в упаковці, кг0,66
Артикул17636

Відгуки та питання про Равлик для холодного копчення Weber (17636)

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Равлик для холодного копчення Weber (17636)

Равлик для холодного копчення Weber — простий і геніальний винахід, щоб перетворити будь-який гриль в інструмент холодного копчення. Все, що потрібно — засипати тирсу (в комплект не входять) в чашу генератора диму та підпалити із зовнішнього боку. Тирса буде поступово тліти протягом 8-10 годин, надаючи страві аромат копчення. Слід зазначити, що аксесуар є повністю самостійним та не потребує додаткового підживлення брикетами або вугіллям.

Равлик для холодного копчення Weber (17636)
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото1
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото2
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото3
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото4
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото5
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото6
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото7
Равлик для холодного копчення Weber (17636)фото8