Рагу з ягнятини з диким рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. М'ясо молодого баранчика, томлене в соусі з вершкового масла та білого вина. Свіжа м'ята і пряні трави дарують страві виразний аромат, а добірний дикий рис насичує здоровою енергією.
Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти.
Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою.
Особливості:
- Приготовлено методом консервування.
- Готове до вживання і потребує лише розігрівання.
- У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання.
- Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску.
- Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай.
- Повністю складається з натуральних інгредієнтів.
- Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників.
- Алергени: глютен, молоко, гірчиця, сульфіти.