Су-Вигляд з функцією повільноварки
Ви хочете приготувати смачну, корисну їжу для сім'ї? Раді познайомити Вас з секретом кулінарії професійних кухарів-су вид, sous vide. Ви можете готувати 3 різними способами – насолоджуйтесь найніжнішою запіканкою, смаженою куркою або ідеальним стейком у п'ятницю ввечері, приготовленим у форматі су-вид.
Су-вид
Су-Вид – унікальний інноваційний спосіб приготування їжі зі збереженням смакових та корисних властивостей продуктів Суть технології полягає в наступному: 1) ½ частину каструлі наповніть водою2) встановіть потрібний рівень температури: 55°C до 60°C для м'яса і трохи вище для овочів. Мета полягає в тому, щоб готувати продукт рівномірно, не пересмажуючи, а також зберігаючи всередині той самий ступінь готовності, зберігаючи соковитість3) помістіть продукти в герметичний пластиковий мішок. У порівнянні з традиційними методами варіння герметизація їжі в пластикові пакети зберігає сік і аромат, які могли б бути втрачені в процесі приготування4) покладіть пакет у чашу су-від5) натисніть старт щоб почати процес приготування
Повільноварка
Гасіння, стомлення або запікання при невисокій температурі, з мінімальною кількістю жирів або у власному соку, є одним з найкращих варіантів приготування дієтичних страв. Так як повільноварка готує продукти за малих температур, продукти в ній не підгоряють і не википають. Їх не треба постійно помішувати.
Датчик внутрішньої температури продуктів
Незалежно від того, чи Ви готовите соковиту смажену курку або ніжний шматочок яловичини, датчик внутрішньої температури гарантує, що будь-яка страва буде соковитою та ніжним.Датчик вимірювання температури контролює процес нагрівання в режимі реального часу і з точністю до градуса відстежує температуру продуктів протягом усього процесу.Встановіть бажану температуру, як зазначено в інструкції, цифровий дисплей покаже поточну температуру м'яса. Як тільки м'ясо досягне заданої температури, Sous Vide Slow Cooker підтримуватиме цю температуру, підтримуючи її приготування на оптимальному рівні, тоді як цифровий дисплей показує, як довго м'ясо готувалося.