Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Як вибрати занурювальний блендер для приготування різних страв?

Дата публікації: 20.08.2015 00:00
Дата оновлення: 20.08.2015 00:00

Ручний блендер зберігати і легко мити, він практично незамінний в приготуванні дитячого живлення і невеликих порційних страв.

____1_08

Як вибрати блендер погружний для ефективного застосування в кулінарному процесі? На що варто звертати увагу в першу чергу? У чому полягає різниця різні моделі? Ми постараємося відповісти на всі питання, що стосуються даної теми.

Потужність приладу

Головним параметром вибору погружного блендера служить його потужність. Можливі такі варіанти:

1. 200-500 Вт – малопотужні апарати, підходять для пюрірованія м'яких страв.
2. 500-700 Вт – прилади середньої потужності, впораються з нарізкою овочів і фруктів, помелом спецій і горіхів.
3. 700-1000 Вт – потужний агрегат для колки льоду і приготування охолоджених напоїв.
4. 1000-1200 Вт – професійне обладнання для обробки великих об'ємів продуктів різної консистенції.

____2_11

Матеріал виготовлення

Головними матеріалами, використовуваними у виробництві заглибних блендерів, є:

  • пластик;
  • метал.

Пластиковий блендер і дешевше, але він менш довговічний і не підходить для роботи з твердими і гарячими інгредієнтами.

Металева ніжка більш міцна і практична. Вона впорається з обробкою будь-яких видів продуктів. Однак такий апарат коштує дорожче і важить більше.

____3_11

Функціональні можливості

Велике значення має комплектація приладу різними додатковими насадками. Саме ці компоненти дозволять використовувати занурювальний блендер в самих різних ситуаціях:

  • приготування дитячого живлення;
  • збивання яєчних сумішей;
  • перемішування тесту;
  • створення коктейлів;
  • помел зерен;
  • кілочка льоду;
  • нарізка овочів і фруктів;
  • перемелювання фаршу.

____4_07

Додаткові аспекти

Відповідаючи на питання про те, як вибрати занурювальний блендер, також варто згадати про деякі додаткові моменти. ДО них відноситься:

  • наявність акумулятора;
  • зручна підставка;
  • ергономічні особливості;
  • колір;
  • дизайн;
  • бренд.

____5_02

Підбираючи ручної блендер, враховуйте його основне призначення, які страви ви збираєтеся готувати і в яких об'ємах. Віддавайте перевагу відомим виробникам, продукція яких відрізняється високою надійністю, зручністю експлуатації і красивим дизайном.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини