Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Як вибрати міксер

Дата публікації: 06.11.2015 08:38
Дата оновлення: 06.11.2015 08:38

Незважаючи на те, що всі прилади для перемішування продуктів мають схожу функціональність, коли мова заходить про те, як вибрати міксер, отримати однозначну відповідь дуже непросто навіть у консультантів, що спеціалізуються на цьому обладнанні. Проте, спробуємо розібратися в особливостях існуючих моделей і дати кілька рекомендацій, здатних допомогти у виборі техніки.

Стаціонарний або ручної?

Всі сучасні міксери можна розділити на два основних типи, що розрізняються за типом функціонування: стаціонарні та ручні. Тоді як стаціонарні моделі забезпечені чашею і під час роботи коштують на спеціальній підставці, ручні прилади необхідно постійно тримати у висячому положенні.

Стаціонарне обладнання привертає, перш за все, тим, що дозволяє робити паралельно кілька операцій: поки міксер збиває, ви можете займатися чим-небудь іншим. Крім того, до безперечних достоїнств подібних приладів відноситься більш висока (в порівнянні з ручними аналогами):

  • потужність;
  • швидкість;
  • продуктивність.

Проте, компактні ручні зразки вимагають менше місця для роботи і зберігання, а також відрізняються простотою в догляді. Не потрібно возитися з жодними чашами! Досить вимити насадку - і інструмент знову готовий до роботи.

На що звертати увагу при виборі міксера

Яку б модель міксера ви не вибрали, завжди варто починати з вивчення таких параметрів, як:

  • потужність;
  • швидкісні можливості;
  • кількість насадок;
  • додаткові функції.

Більшість стандартних міксерів демонструють потужність 160-400 Вт. Оскільки цей параметр визначає швидкість і якість роботи обладнання, то для таких складних операцій, як заміс тугого і густого тесту, слід вибирати максимально потужні моделі.

Функціональність приладу залежить, головним чином, від його швидкості і комплекту насадок. Незважаючи на те, що деякі найбільш «просунуті» моделі пропонують до 16 швидкостей, практика показує, що в повсякденному використанні цілком достатньо інструменту з 3-5 швидкісними режимами. Що стосується насадок, то обов'язковими в наборі є Вінчики для збивання білків і гаки для більш густих змусив. Якщо ж ви плануєте використовувати міксер для збивання пюре, нарізки овочів і сиру або подрібнення горіхів, то слід уточнити наявність в моделі цих можливостей.

Істотно підвищують зручність використання приладу такі корисні можливості:

  • присутність турборежима, що допускає різке короткочасне збільшення швидкості роботи міксера;
  • опція імпульсного режиму, що дозволяє контролювати швидкість обертання насадок силою натискання;
  • повільний старт (виключає розбризкування інгредієнтів на початку перемішування);
  • функція викиду насадок;
  • захист від перенапруги.

Якщо ваш вибір припав на стаціонарну модель, то варто враховувати також і об'єм чаші (в середньому 1,5-2,5 л).

Вибирайте відповідну для себе модель міксера і творіть кулінарні шедеври з комфортом.

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини