Київ
Серце всієї України!
Зв'язатися з нами
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO club
Укр Рус
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Міфи і факти про мікрохвильовці які Вас здивують.

Дата публікації: 08.04.2015 00:00
Дата оновлення: 08.04.2015 00:00

1. Міф: якщо гріти їжу в залізних тарілках може статися вибух. Насправді, в гіршому випадку, вона викличе пошкодження магнетрона (що нагріває елемента) через іскріння.

Факт: Мікрохвильове випромінювання не може проникати всередину металевих предметів, тому неможливо приготувати їжу в металевому посуді.

 tarelki-dlya-mikrovolnovki
 
2. Міф: мікрохвильовка призводить до втрати поживних речовин. Насправді будь-який процес приготування їжі призводить до втрати поживних речовин і вітамінів.

Факт: мікрохвильовка просто нагріває їжу, в результаті чого і відбувається втрата (розпад, випаровування і т.д.) частини речовин.

3. Міф: мікрохвильовки радіоактивні. Мікрохвильові печі не є радіоактивними. Вони, так само як і сонце, і вогонь просто нагрівають їжу.

Факт: печі випромінюють мікрохвилі, які викликають тертя молекул води (дипольний зсув), в результаті чого відбувається нагрівання.

 eda 

4. Міф: нагрівання продуктів у мікрохвильовці відбувається зсередини. Існує поширена думка про те, що мікрохвильова піч розігріває їжу «зсередини назовні».

Факт: насправді мікрохвилі йдуть ззовні всередину, затримуються в зовнішніх шарах їжі, тому розігрів рівномірно вологого продукту відбувається приблизно так само, як і в духовій печі.

До речі, мікрохвильову піч можна підібрати і в нашому магазині

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини