Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO 24/7 — номінант премії Retail Design Awards

Дата публікації: 13.12.2021 16:08
Дата оновлення: 13.12.2021 16:08

Retail Design Awards 2021 — це незалежна премія для роздрібних мереж, які досягли успіху в дизайні та наданні першокласного клієнтського досвіду. Флагманський магазин MOYO 24/7 представлений у номінації Omni/Точка видачі.

Нагадаємо, MOYO — омніканальний ритейлер, який застосовує технології для комфортного шопінгу онлайн та офлайн. Зокрема, завдяки цінникам з QR-кодами, які переводять на докладний опис товарів на сайті moyo.ua, клієнти можуть порівнювати товари наживо та онлайн і робити оптимальний вибір. 

Загалом MOYO 24/7 — це унікальний формат для українського ринку техніки та електроніки. Два склади та магазин працюють цілодобово та злагоджено для того, щоб забезпечити безперервний доступ до 40 000 товарів з асортименту MOYO. 20 хвилин з моменту обробки замовлення — і товар уже у покупця! MOYO 24/7 — це про надійність, over-сервіс та вирішення форс-мажорів, і заради цього до нашого магазину в Києві приїздять навіть з Житомиру.

Магазин створений таким чином, що в ньому можна не тільки купити все необхідне для дому, а й проводити тематичні заходи, знімати кіно та сюжети для телеефірів.

Інтер'єр виконаний у мінімалістичному лофті з використанням дерева, каменю, металу та дизайнерського освітлення, що найбільше підходить для презентації товарів. Акцентні блакитні дивани у лаунж-зонах нагадують про фірмовий колір MOYO. Стелі, освітлення різних типів та вітрини візуально поділяють магазин великого формату на зони, розташовані за принципом товарного сусідства для зручності покупця. На нульовому поверсі — товари для дому, на першому — смартфони та гаджети, ноутбуки, аксесуари, стереосистеми, телевізори, геймінг-зона, електроінструменти та садова техніка, бренд-зони Philips та Ajax Systems, на другому — велика та затишна 17-метрова зона для вибору телевізорів довжиною, велика та дрібна побутова техніка, велнес-гаджети, іграшки та дитячі товари. На першому та другому поверхах розташовані установки розумних гірлянд Twinkly. За сквером поряд з MOYO 24/7 доглядають фахівці з ландшафтного дизайну, будь-якої пори року дерева прикрашені гірляндами. Заряджання для електромобілів та паркінг у будь-який час до послуг для клієнтів.

Швидке обслуговування забезпечує п'ять кас, пов'язаних у зоні видачі з трирівневим автоматизованим складом. Збір, комплектація та відвантаження товарів здійснюються шляхом сканування штрих-кодів терміналом збору даних, а переміщення за складом — через конвеєр, що забезпечує швидку видачу замовлень та зводить помилки до мінімуму. Для комфорту клієнтів на другому поверсі є кафе та лаунж-зони. Ефектну видачу забезпечують телевізори у зоні видачі замовлень, де можна спостерігати, як товар надходить клієнтові зі складу.

Конкурс Retail Design Awards 2021 проводить видання Retailers, мета якого сприяти покращенню споживчого досвіду покупців. Переможців визначатиме журі з відомих експертів, які працюють у сфері проєктування, дизайну, маркетингу та будівництва. 16 грудня відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Retail Design Awards 2021.

Вболіваймо за MOYO!

Коментарі
Залиште коментар
Останні новини