- Telegram
- Viber
- Messenger
- 044 333 64 18
- 0 800 507 800
- Вам передзвонити
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
- Інтернет-магазин
- Товари для відпочинку на природі
- Мангали
- Petromax
- Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
Схожі товари Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
Мангали Petromax
- Гриль газовий Petromax Atago Gas Grill 9 675 грн
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
Фізичні характеристики
Тип палива | Газ, Дрова, Вугілля |
Особливості конструкції | Ручки, З кришкою |
Конструкція | Переносна |
Колір (основний) | Чорний |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Чавун |
Габарити (ВхШхГ), см | 34х24х14,5 |
Вага, кг | 9,1 |
Загальні характеристики
Тип | Жаровня |
Вид | Газовий, Твердопаливний, Електричний |
Додаткові характеристики
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Жаровня, Кришка |
Гарантія, міс. | 12 |
Країна-виробник | Китай |
Інші
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 25x35x13 |
Вага в упаковці, кг | 9,5 |
Артикул | k8 |
Штрихкод | 4250435707135 |
Відгуки та питання про Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Жарівня чавунна Petromax Loaf Pan with Lid 5,5 л
Лита чавунна жарівня прямокутної форми від німецького бренду Petromax. Складається з основного контейнера та кришки. Кришка має невеликі ніжки та хвилясте дно, що дозволяє використовувати її як сковорідку-гриль.
Petromax Loaf Pan with Lid виходить у трьох розмірах: 2,4 л, 5,5 л та 8 л. Однаково підходить для відкритого вогню й домашньої духовки. Виконує більшість функцій класичного казана-жарівні. Різниця лише у прямокутній формі, яка не годиться для варіння, проте забезпечує вищу внутрішню температуру для хліба й печені.
Винайдений понад дві тисячі років тому, чавунний посуд досі не має рівних серед кухонних матеріалів і технологій. Його цінують за природні антипригарні властивості, неповторний смак готових страв і тривалий термін служби.
Особливості:
- Мультизадачна ємність для тушкування, запікання, смаження й томління страв на відкритому вогні, а також випічки. Чудово підходить для тушкованої картоплі, овочевих рагу, буженини, пирогів. А власноруч замішаний і випечений у жарівні хліб здивує навіть досвідчених пекарів.
- Працює на будь-якому джерелі тепла: багатті, вуглях, печі, газовій, електричній та індукційній плиті, духовій шафі.
- Розжарені чавунні стінки щільно оточують страву, забезпечуючи високий ступінь прогріву. Для кращого ефекту жарини кладуть не лише під дном, а й на кришці — для цього кришка має високий борт.
- Кришку можна використовувати для грилювання, як окрему посудину (окрім версії k4 обʼємом 2,4 л). Завдяки ніжкам сковорідку зручно ставити прямо на вугілля. Хвилясте дно допомагає отримати соковиті страви з характерними пряженими смужками.
- Чавун витримує дуже високі температури. Цей метал можна розжарювати до червоності, й він не зазнає деформацій, на відміну від посуду з інших матеріалів.
- Стійкий антипригарний шар чавуну має природне походження, не руйнується й не виділяє канцерогенів навіть при екстремальному нагріві.
- Жарівня підходить для гратинування (надання готовим продуктам апетитної скоринки). Ви самі регулюєте кількість тепла, що надходить, змінюючи кількість жарин на кришці.
- Страви можна подавати на стіл прямо в жарівні. Завдяки великій теплоємності чавуну їжа довго лишається гарячою і приваблює ароматами.
- Для аматорського та професійного використання. Завдяки німецькому проєктуванню й техніці виконання ця жарівня задовольнить найвищі вимоги закладів HoReCa.
Переваги чавунного посуду:
- Антипригарні властивості. Чавун має пористу структуру. Тому під час готування їжі на його поверхні утворюється захисний шар (патина), що не дає продуктам прилипати. На відміну від штучних покриттів, патина не відлущується, а лише зміцнюється у ході користування.
- Смакові характеристики. Низька теплопровідність і велика теплоємність означають, що чавун довго, рівномірно прогрівається й так само довго віддає тепло. Може розжарюватись до дуже високих температур. У поєднанні з антипригарними властивостями це створює ефект печі. Смаки інгредієнтів з'єднуються, а хрумку скоринку відтіняє м'яка текстура середини.
- Довговічність. Чавун — сплав заліза з вуглецем. Вміст вуглецю в ньому у 2–3 рази більший, ніж у сталі, тому чавун зносостійкий. З правильним доглядом цей метал здатен слугувати десятиліттями.