Картопля, запечена на вугіллі, як основна страва або як гарнір до соковитих стейків, ідеально підходить для пригодницького меню. За допомогою чавунної картоплеварки ви можете приготувати картоплю та овочі з характерним смаком смаженої картоплі.
Чавунна картопляна жаровня Petromax для дбайливого приготування
Чавун ідеально підходить для приготування їжі на відкритому вогні або на грилі, оскільки він оптимально розподіляє тепло. Крім того, круглий дизайн картоплянці підсилює ефект. Ідеально запечена картопля, часточки солодкої картоплі au gratin або ситні овочеві варіації, такі як фарширований перець або баклажани, вбирають в себе типовий аромат смаженої картоплі при приготуванні на вугіллі.
Безпека на вогні з сильним підіймальним ефектом - фіксатор нахилу картопляної жаровні Petromax
Чавунна картопляна жаровня вирізняється розумним механізмом: Спеціально розроблений фіксатор нахилу щільно з'єднує обидві половини форми, як тільки ви підіймаєте її за допомогою підіймача кришки. Це означає, що ви можете безпечно зняти гарячу праску з вогню або перемістити її. Якщо ви зачепите підіймач кришки за нижній кінець фіксатора нахилу, ви зможете легко відкрити кришку для запікання і подати картоплю на пару.
З бортиком все добре
Окантовка, що проходить уздовж кришки, дає змогу повністю контролювати температуру. Сюди можна помістити деревне вугілля або брикети і точно визначити верхній жар під час готування. Чавунна жаровня для картоплі завжди міцно стоїть на основі, оскільки ребро, що проходить по дну, створює пряму поверхню. Завдяки цьому жаровня надійно стоїть у каміні, а також може без проблем використовуватися в домашній духовці. В той самий час, подовжена планка проходить повністю під петлями, гарантуючи, що жаровня не перекинеться.