- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Бренди
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
Вага, грам | 180 |
Категорія | Друга страва |
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Тип страви | Без м`яса, Вегетаріанське |
Склад | Рис довгозернистий, суміш овочів у змінній пропорції 22% (помідори, селера, морква, цибуля, горох, цибуля-порей, цукрова кукурудза), заправка, соус каррі (містить сою, гірчицю, глютен, молоко), куркума, кайенський перець |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 356 |
Країна-виробник | Німеччина |
Тип | Джамбалайя з овочами |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30411003 |
Штрихкод | 4015753411030 |
Відгуки та питання про Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів і трав. Це традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі.
Просто залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте - і за 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас у Луїзіану.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г.
- Алергени: селера, глютен, молоко, гірчиця.
- Енергетична цінність упаковки: 641 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.