Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat

Код товару: 
567704Код скопійовано
Є в наявності
495 грн
У обране
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 180
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Тип страви Без м`яса, Вегетаріанське
Склад Томатний соус, кіноа 15%, кіноа червоне 15%, квасоля, заправка (містить селера), картопля, помідори, стручковий перець, цукрова кукурудза, цибуля, селера, цукор, кмин
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 245
Країна-виробник Німеччина
Тип Кіноа з овочами по-мексиканськи
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30411004
Штрихкод4015753411047
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat

Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків".

Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості.

Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. 

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г.
  • Алергени: глютен, селера.
  • Енергетична цінність упаковки: 441 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото1
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото2
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото3
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото4
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото5
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото6
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eatфото7