- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
Бренди
Можливо, вас зацікавить
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Характеристики Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
Вага, грам | 160 |
Категорія | Друга страва |
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Тип страви | Без м`яса, Вегетаріанське |
Склад | Рис круглозернистий 37%, веганська підлива, суміш овочів у змінній пропорції 20% (боби фава, томати, цибуля, горох, морква, селера), мальтодекстрин, сухі вершки, концентрат сироваткового протеїну, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551) модифікований крохмаль, картопляне борошно, прянощі (містить селера), екстракт дріжджів, цукор, лимонна кислота, сіль, перець, натуральний ароматизатор. |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 388 |
Країна-виробник | Німеччина |
Тип | Різотто з овочами |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30404029 |
Штрихкод | 4015753404292 |
Відгуки та питання про Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
Сублімована туристична їжа "Ризотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви - смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі - чудове поєднання, що наситить організм усіма необхідними елементами та потішить смакові рецептори.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 160 г, готового - 540 г.
- Алергени: молоко, селера.
- Енергетична цінність упаковки: 621 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.