Яловичина з локшиною — сублімована м'ясна страва тривалого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Її теплий, домашній смак зазвичай не лишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів вдало доповнено грибами, зеленню й тонким букетом прянощів.
Їжа для екстремальних умов
Emergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1–6 місяців. У разі лиха запас харчів дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття й не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати
Для приготування достатньо висипати вміст банки в каструлю, залити окропом — і трохи поварити на повільному вогні. Другий варіант — запарити у термосі для їжі. Так чи так, за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка на смак і за текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігати
Продукт законсервовано у бляшаній банці, він має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімування (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими та компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає значно менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів.
Процес сублімування
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин і гарантовано безпечні. А також не містять консервантів та штучних покращувачів — за даної технології вони просто не потрібні.
Процес сублімування складається з трьох етапів:
- Шокове заморожування. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон.
- Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів усувають близько 92% вологи.
- Фасування. Готові страви пакують у герметичну тару за допомогою вакууму та азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для тривалого зберігання.
Особливості:
- М'ясна страва на основі яловичини.
- Насичує організм поживними речовинами, вітамінами та мікроелементами, що необхідні для підтримання фізичних і розумових сил.
- Висока калорійність дозволяє отримати велику кількість енергії з невеликого об'єму продукту.
- Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окиснення, перепадів температури, сонячних променів та комах.
- Банка легко відкривається: потягніть за «ключ» і зніміть бляшану мембрану. Після відкорковування повторно закривайте банку за допомогою пластикової кришки.
- Кількість води для приготування: 1950 мл.
- Вага готової страви: 2550 г.
- Вихід: 6 порцій по 425 г.
- Алергени: глютен, яйця, молоко, селера.