- Telegram
- Viber
- Messenger
- 044 333 64 18
- 0 800 507 800
- Вам передзвонити
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах 1
- Фото
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
Фізичні характеристики
Вага, грам | 150 |
Склад | Макарони 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), порошкова сметана 9%, концентрат сироваткового протеїну, крохмаль модифікований, мальтодекстрин, м`ясо курки 3%, кукурудза, помідори, шпинат 3%, цибуля, приправа (містить селера), сіль, перець, натуральний ароматизатор. Маса сухого м'яса: 4.5 г (еквівалентно 15.7 г свіжого м'яса) |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 393 |
Білки (на 100 г), г | 12,8 |
Жири (на 100 г), г | 11 |
Вуглеводи (на 100 г), г | 58 |
Загальні характеристики
Категорія | Друга страва |
Тип страви | З м`ясом |
Тип | Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Додаткові характеристики
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Країна-виробник | Німеччина |
Інші
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30202008 |
Штрихкод | 4015753202089 |
Відгуки та питання про Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі Trek`n Eat
Сублімована туристична їжа "Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі". Надзвичайно ніжна, з невимовно тонким і гармонійним смаком, ця страва нечасто залишає байдужим. Ідеальне поєднання інгредієнтів - легкого курячого м'яса, яєчної локшини, шпинату та ніжного вершкового соусу, з вдалими акцентами з овочів і тонким букетом спецій - створюють надзвичайно цілісну та смачну картину.
"Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі" - одна з найпопулярніших страв у лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat. Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і почекайте 15 хвилин. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- М'ясна страва.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г.
- Алергени: яйця, глютен, молоко, селера.
- Енергетична цінність паковання: 590 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.