- Telegram
- Viber
- Messenger
- 044 333 64 18
- 0 800 507 800
- Вам передзвонити
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
Фізичні характеристики
Вага, грам | 180 |
Склад | Томатний соус, кіноа 15%, кіноа червоне 15%, квасоля, заправка (містить селера), картопля, помідори, стручковий перець, цукрова кукурудза, цибуля, селера, цукор, кмин |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 245 |
Загальні характеристики
Категорія | Друга страва |
Тип страви | Без м`яса, Вегетаріанське |
Тип | Кіноа з овочами по-мексиканськи |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Додаткові характеристики
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Країна-виробник | Німеччина |
Інші
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30411004 |
Штрихкод | 4015753411047 |
Відгуки та питання про Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків".
Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г.
- Алергени: глютен, селера.
- Енергетична цінність упаковки: 441 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.