Курка тікка масала з рисом - сублімована м'ясна страва тривалого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Пряне індійське рагу: соковиті шматочки курки в ніжному овочевому соусі з приправами. Традиційно готується в печі-тандирі та подається з рисом. У 2000-х роках у Великій Британії тікка масала перевершила за популярністю культову місцеву страву фіш-енд-чіпс, ставши справжнім народним фаворитом.
Їжа для екстремальних умов
Emergency Food - це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення - забезпечити організм повноцінною енергією в надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, воєнного конфлікту та окупації, тривалих експедицій або зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1-6 місяців. У разі лиха запас продовольства дасть змогу існувати автономно, не виходячи з укриття і не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готувати
Для приготування досить висипати вміст банки в каструлю, залити окропом - і трохи поварити на повільному вогні. Інший варіант - запарити в термосі для їжі. Так чи інакше, за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка на смак і текстурою майже не відрізняється від свіжоприготованої.
Зручно зберігати
Продукт законсервований у жерстяній банці та має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімації (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими та компактними. Один і той самий обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає набагато менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів.