Ідеальне поєднання, щоб освоїти вашу кулінарію.
Температура в сковороді – один з ключових чинників, від якого залежить точний результат приготування будь-якої страви. Tefal розробив ексклюзивну Систему Контролю за нагріванням, інтегровану в індукційне дно сковороди. В основі цієї розумної технології контролю температури лежить обмеження нагрівання, як тільки сковорода на індукційній плиті досягає температури 230° С (змінна + 5%)
![](https://img.moyo.ua/img/products_desc/4496/449655_1565164621_0.jpg)
Experience від Tefal: ідеальне поєднання для вдосконалення вашої кулінарії
Система Контролю за Нагріванням працює завдяки спеціальній конструкції індукційного дна: Сталь з хімічним компонентом, який при температурі 230° с досягає точки Кюрі. Точка Кюрі – це температура, при якій постійні магнітні властивості індукційного дна слабшають. Коли сковорода досягає температури 230° С на індукційної варильної поверхні, вона втрачає свої магнітні властивості. Таким чином, індукційне дно сковороди контролює температуру на рівні 230° С, що дозволяє уникнути пригорання їжі і пошкодження сковороди.
![](https://img.moyo.ua/img/products_desc/4496/449655_1566210308_0.jpg)