Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати чана масалу Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати чана масалу Trek`n Eat

Код товару: 
567701Код скопійовано
Є в наявності
405 грн
У обране
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати чана масалу Trek`n Eat

Фізичні характеристики

Вага, грам 180
Склад Рис довгозернистий, нут, цукор, цибуля, шматочки яблука, стручковий перець, мальтодекстрин, заправка (містить селера), приправа каррі (містить гірчицю), сіль, порошок паприки, порошок чилі, екстракт розмарину
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 339

Загальні характеристики

Категорія Друга страва
Тип страви Без м`яса, Веганське, Вегетаріанське
Тип Чана масалу
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання

Додаткові характеристики

Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Країна-виробник Німеччина

Інші

Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30411001
Штрихкод4015753411016
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати чана масалу Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати чана масалу Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози.

Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г.
  • Алергени: селера, гірчиця.
  • Енергетична цінність упаковки: 610 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати чана масалу Trek`n Eat
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото1
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото2
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото3
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото4
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото5
Сублімати чана масалу Trek`n Eatфото6