Київ
Серце всієї України!
Зв'язатися з нами
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO club
Укр Рус
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Фото
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat

Код товару: 
567700Код скопійовано

Товар закінчився

450 грн
У обране
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat

Фізичні характеристики

Вага, грам 160
Склад Рис круглозернистий 37%, веганська підлива, суміш овочів у змінній пропорції 20% (боби фава, томати, цибуля, горох, морква, селера), мальтодекстрин, сухі вершки, концентрат сироваткового протеїну, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551) модифікований крохмаль, картопляне борошно, прянощі (містить селера), екстракт дріжджів, цукор, лимонна кислота, сіль, перець, натуральний ароматизатор.
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 388

Загальні характеристики

Категорія Друга страва
Тип страви Без м`яса, Вегетаріанське
Тип Різотто з овочами
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання

Додаткові характеристики

Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Країна-виробник Німеччина

Інші

Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30404029
Штрихкод4015753404292
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Ризотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви - смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі - чудове поєднання, що наситить організм усіма необхідними елементами та потішить смакові рецептори.

Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 160 г, готового - 540 г.
  • Алергени: молоко, селера.
  • Енергетична цінність упаковки: 621 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото1
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото2
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото3
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото4
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото5
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото6
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото7
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eatфото8