- Telegram
- Viber
- Messenger
- 044 333 64 18
- 0 800 507 800
- Вам передзвонити
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
Фізичні характеристики
Вага, грам | 190 |
Склад | Рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селеру), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 395 |
Загальні характеристики
Категорія | Друга страва |
Тип страви | З м`ясом |
Тип | Різотто по-балканськи |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Додаткові характеристики
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Країна-виробник | Німеччина |
Інші
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30202009 |
Штрихкод | 4015753202096 |
Відгуки та питання про Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
Сублімована туристична їжа "Ризотто по-балканськи". Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса і рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами - всім тим, чим славиться південна кухня. "Ризотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- М'ясна страва.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 190 г, готового - 650 г.
- Алергени: молоко, селера.
- Енергетична цінність паковання: 752 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.