Київ
Серце всієї України!
Зв'язатися з нами
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO club
Укр Рус
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума
Кошик

Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat

Код товару: 
567694Код скопійовано
Є в наявності
675 грн
У обране
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat

Фізичні характеристики

Вага, грам 190
Склад Рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селеру), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 395

Загальні характеристики

Категорія Друга страва
Тип страви З м`ясом
Тип Різотто по-балканськи
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання

Додаткові характеристики

Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Країна-виробник Німеччина

Інші

Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30202009
Штрихкод4015753202096
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Ризотто по-балканськи". Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса і рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами - всім тим, чим славиться південна кухня. "Ризотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • М'ясна страва.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 190 г, готового - 650 г.
  • Алергени: молоко, селера.
  • Енергетична цінність паковання: 752 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото1
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото2
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото3
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото4
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото5
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото6
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото7
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eatфото8