- Telegram
- Viber
- Messenger
- 044 333 64 18
- 0 800 507 800
- Вам передзвонити
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
₴
Авторизуйтесь, щоб отримувати персональні пропозиції.
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
Схожі товари Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
Фізичні характеристики
Вага, грам | 150 |
Склад | Картопля 23%, смажена цибуля 23% (містить глютен), боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), заправка (містить селера), концентрат сироваткового білка, морква, цукрова кукурудза, модифікований крохмаль, картопляна петрушка, сіль, перець, лимонна кислота, паприка мелена, кмин, часниковий порошок, імбир, натуральний ароматизатор |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 445 |
Загальні характеристики
Категорія | Друга страва |
Тип страви | Без м`яса, Вегетаріанське |
Тип | Картопля тушкована з цибулею |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Додаткові характеристики
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Країна-виробник | Німеччина |
Інші
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30404027 |
Штрихкод | 4015753404278 |
Відгуки та питання про Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г.
- Алергени: глютен, молоко, селера.
- Енергетична цінність упаковки: 668 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.