Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Код товару: 
567691Код скопійовано
Є в наявності
675 грн
У обране
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Фізичні характеристики

Вага, грам 170
Склад Картопля 28%, квасоля звичайна 15%, яловичина 10%, сухе масло (містить молоко, E551), біб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селера), сіль, перець, часниковий порош, імбир, натуральний ароматизатор
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 340

Загальні характеристики

Категорія Друга страва
Тип страви З м`ясом
Тип Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання

Додаткові характеристики

Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Країна-виробник Німеччина

Основні характеристики

Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30202002
Штрихкод4015753202027
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею". Страва, створена для outdoor-цінителів справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу - смачне, натуральне й ароматне - приготується всього за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина і прянощі з'єднуються в гармонійний букет смаку і зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • М'ясна страва.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 170 г, готового - 720 г.
  • Алергени: молоко, селера.
  • Енергетична цінність паковання: 578 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото1
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото2
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото3
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото4
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото5
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото6
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото7
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото8