Сублімована туристична їжа «Паста з лососем та соусом песто». Вишукана страва з тонким і гармонійним смаком потішить навіть гурманів. Ніжні макарони зі шматочками лосося, сирний соус, свіжа нотка помідорів, ледь вловний аромат часнику й легкий букет спецій. Це безперечно варто скуштувати! «Паста з лососем та соусом песто» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- Рибна страва.
- Виготовлено методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцне водостійке паковання.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту — 160 г, готового – 680 г.
- Алергени: яйця, риба, глютен, молоко.
- Енергетична цінність паковання: 634 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.